yeter kardeşim yeter bu kadar alt yapıya oyuncu yeter.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Gökhan Uzun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMilan men yemiş galiba UEFA'dan 1 sene dahaistanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.
Yorum
-
İlk olarak Gökhan Uzun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMilan men yemiş galiba UEFA'dan 1 sene daha
Yorum
-
İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttps://twitter.com/duyumculuk/statu...261463553?s=19
Bu sayfa fazla sallamiyor.
Ben de, Fenerin ciddi cezalar alacagini dusunenlerdenim [emoji5]
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Saint Castillo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebırak şu twitter kroluğunu buranın da içine etme abicim
Ne degisik bir insansin sen arkadas.
Sana mi sorucam ne paylasacagimi ?
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttps://twitter.com/duyumculuk/status/1144563225821941760?s=19
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Çağatay96 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebjk Umut Güneşi istiyormuş. Doğan Ercana verilen 200 bin euro bu cocuga verilse cok kısa sürede 10 m ları gorebilir bence. 200 bin avroya yanıyorum.
Cidden bu kadar Almanya'da Fransa'da altyapı eğitimini almış oyuncu varken Samsunspor'da bile etkili olamayıp Avusturya'da biraz top oynamış adama neden 200 bin € bonservis verilir ki ?
Bu gençsen yeter anlayışı takıma zarar verir. Misal bu sene Nwakaeme, Sosa ve Novak bana göre en çok katkı veren 3 oyuncuydu. Çıkaralım bunları elimizdeki gençler bu kadar başarılı olabilir miydi ? Salih, Atakan falan anlıyorum 17 18 yaşında alt milli kategorilerde düzenli oynamış potansiyelli oyuncular ama Fıratcan, Taha ve Doğan'dan hiç ümidim yok..#11Yattara | 97 Tellioğlu
Yorum
-
İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSahibi diye belirtip kucultmuyelim.
Yonetim kurulu baskani yada imtiyaz sahibi.
Yorum
-
Yorum