Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yusuf bana gore satilabilir.
    Gayet de normal karsilarim bunu.
    Hatta istenilen teklifler gelseydi ( en az 18 milyon euro dolaylarinda ) simdiye kadar coktan gitmisti.

Benim ayar oldugum Baris'in uslubu.

Yoksa su takimdan 1 topcu satmamiz lazim, kim gitmeli diye 100 kisiye sor..
    En az 80'i Yusuf der.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Valla kimse Yusuf gitsin demiyor baya yakından takip ediyorum. %90 1 sene kalsınlar şampiyonluğa oynayalım diyor.

Zaten mantık olarak da bu çocukların Avrupa ve milli takımla Avrupa şampiyonası görmesi gerekiyor.
    10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Çok soru geldi, toplu cevap vereyim. Lille'nin, Yusuf için 12 milyon Euro teklifi ve Trabzonspor'un 15 milyon Euro istediği yönünde çıkan haberler doğru. Yusuf, bugün yönetimden Avrupa'ya gitmek için izin istedi. Yusuf, Trabzonspor'u ve Trabzon'u Avrupa'da temsil etmek istiyor.

Emre VURAL
      S.V.A.K.O
      FATİH TEKKE

Yorum

• Yusuf'un kafasında gitmek olduğunu düşünmüyorum.
        Kendini geliştirmek için gitmek istese zaten gayet güzel geliştiriyor.
        Birkaç mevkiide oynuyor istediklerini sahada gerçekleştiriyor üstüne koyuyor.
        Piyasam varken gidiyim diyecek olsa, artık milli takımın gözdesi olma yolunda. Bu yaşta milli takımın bir parçası olduğu süreci piyasası azalmaz artar ki, Trbzonzpor istim üstünde her ülkeden scoutlar maçlarımızı izliyor ve avrupada olacağız. Yani hep göz önünde olacak...
        Bu şartlarda ben gitmek istiyorum diyeceği aklımın ucundan dahi geçmiyor saçma..
        En son eraytaskin61 tarafından düzenlendi; 13.06.2019, 01:21.

Yorum

• Emre Vural da her sene salliyor salliyor tutturamiyor... hepsi bos yapiyor

Yusuf adamsa, çikar der ki "benim ayrilmak istedigim yönünde çikan haberler yalan"
          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Ekonomik anlamda çokta kötü olduğumuzu düşünmüyorum. En azından bu transfer sezonunda maaş yükünden dolayi kurtulmamiz gereken oyunculardan bahsetmiyoruz ki büyük nimetmiş.

Futbocularimizin bir yıllık maaşı olan 15milyon euro yu mu ödeyemiyoruz. Sadece forma sponsoru, forma ve kombine satisiyla ödersin. Dahası uefa da gruplara katilacagimizi saymıyorum. Ceza almayıp Gruplara kalisak tek başına ödüyor zaten...
            TRABZONSPORUM İÇİN ÇEKİLEN HERTÜRLÜ ÇİLE KUTSALDIR

Yorum

• 2011 kadrosu dağıltıktan sonra kendimizi ancak toparladık.Yusuflar ve Abdulkadirler kolay yetişmiyor.Altyapıda yetenekli isimler olabilir ama bunların hiçbirinin YUSUF VE Abdüş seviyesine geleceğinin garantisi yok.Uzun yıllar sonra şampiyonluğa bu kadar yaklaşmışken,tabiri caizse birkaç tuğla koyup binayı tamamlamak varken binayı temelden sarsmayalım.Bu oyuncular -Allah korusun-sakatlık olmadıktan sonra bu yıl değer kaybetmezler hem milli takım hem de kulüp düzeyinde Avrupa arenasına çıkacaklar.Orada atılacak bir gol Türkiye ligindeki 10 gole bedeldir.Kaldı ki ben bu sene yapılacak takviyelerln onların da performansını artıracağına inanıyorum.Sonuçta iyi futbol iyi oyuncuyla oynanır. İleride "Ah o kadroyu bozmasaydık kesin şampiyonduk." diye cümleler duymak istemiyorum.
              Emek Veren Bir Takım Olarak, Paraya Karşı Yetenek Ve Emeğin Savaşını Verdik. Tarih Bunlarıda Yazar.
              Şenol Güneş

Yorum

• İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Valla kimse Yusuf gitsin demiyor baya yakından takip ediyorum. %90 1 sene kalsınlar şampiyonluğa oynayalım diyor.

Zaten mantık olarak da bu çocukların Avrupa ve milli takımla Avrupa şampiyonası görmesi gerekiyor.
                Sosa
                Nwakaeme
                Novak
                Yusuf
                Abdulkadir

Oylama yapalim ?
                Illa 1 kisi gitmesi lazim, bu isimlerden kim gitmeli diye soralim ?

Kimi yollar taraftar ?

Okumuyon herhalde reis yazdiklarimi.

Illa birini satmak zorundaysak, 100 kisiden 80'i Yusuf'u yollar diyorum.

Kadronun bozulmamasi suan hepimizin istegi.
                O mevzu ayri.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• İnanılmaz bir ikilem. Yöneticilerin işi çok zor. Zor bir karar verecekler.

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Emre Vural da her sene salliyor salliyor tutturamiyor... hepsi bos yapiyor

Yusuf adamsa, çikar der ki "benim ayrilmak istedigim yönünde çikan haberler yalan"
                    Hah. Çıkıp kulübün menfaatlerinin öncelikli olduğunu, anca kulübü tatmin eden bir teklifle gideceğini söylese tüm bu çıkan haberleri de menajerinin yaptırdığı haberleri de kimse takmaz. Gitmek istemesi zaten normal bakalım o tavrı koyabilecek mi?

Yorum

• Hugo da dahil aşı tutmuşken bu takımı bozmadan sadece 2-3 takviyeyle yeni sezona girip şampiyonluk hesapları yapmalıyız ama 6 milyon peşin gerisi taksitle (!) toplamda 12 milyonluk teklifin konuşulması bile üzücü.

Gelecek sezon satmak istesek seve seve yine kapımıza getirtiriz bunları ama bu kez teklif düşmez, zaten sakatlık olmadıkça bundan daha düşük teklif gelme olasılığı yok bak öyle bir olasılık yok çünkü gelecek sezon;

-Avrupa ligi
                      -şampiyona
                      -ve ligde şampiyonluk ihtimali (bence gayet yüksek ihtimal)

var... Böyle bir durumda 10-15 milyona hele hele taksitle beyaz eşya satar gibi genç oyuncu satılmaz. Dursun gelecek sezon etinden sütünden yararlanalım, başarılı bir sezon geçirsin biz de mutlu olalım o da mutlu olsun. Bence şu an hiç sırası değil, tam faydalanacağımız kıvama geldi 2011 benzeri sezon yaşama ihtimali varken kelepir fiyattan satışa karşıyım.
                      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• az önce a sporda konuşuldu beinsports mayıs ayı da dahil ödeme yapamıyormuş ve zarar adiyormuş ligden çekilse dahi ödeyeceği tazminat şuanki zararlarından bile daha azmış yani sözleşmeyi fes etseler ödeyecekleri tazminat zararlarından daha azmış 18 haziranda klüpler birliğini çağırmışlareğer beinspors giderse takımlar hapı yuttu diyebiliriz en büyük ve tek gelir kaynağı tv gelirleri hatta klüpler bu yüzden transferleri bekletiyorlarmış .

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          az önce a sporda konuşuldu beinsports mayıs ayı da dahil ödeme yapamıyormuş ve zarar adiyormuş ligden çekilse dahi ödeyeceği tazminat şuanki zararlarından bile daha azmış yani sözleşmeyi fes etseler ödeyecekleri tazminat zararlarından daha azmış 18 haziranda klüpler birliğini çağırmışlareğer beinspors giderse takımlar hapı yuttu diyebiliriz en büyük ve tek gelir kaynağı tv gelirleri hatta klüpler bu yüzden transferleri bekletiyorlarmış .
                          Türkiyeden çekilmeyi planlıyorlar. Böyle bir söylenti var
                          En son serdaracıl tarafından düzenlendi; 13.06.2019, 01:36.

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Türkiyeden çekilmeyi planlıyorlar. Böyle bir söylenti var
                            zarar ediyorlarmış şöyle de bir söylenti var hatta sözleşme feshi yapsalar ödeyecekelri tazminat şuanki zararlarından daha azmış düşünün artık nasıl bir zarar şekli varsa .

Yorum

• Yahu ligden çekilse ödeyeceği tazminat kontratın geri kalanının fesih bedelidir, şu ana kadar biriken ödemeleri yapmama gibi bir lüksleri yok.

Yorum

• Jailson 12 milyon, Elif Elmas 15 milyon, Belhanda 10 milyon... Şu piyasada şampiyonluk sezonu ve turnuva öncesi genç oyuncuya gelen 12 milyon cidden çok düşük, 15 milyona da bırakılmaz. Seneye satsak yine aynı parayı veren çıkar, Ağaoğlu devre arası İngilizler 20 milyona yakın para teklif etti diyordu şimdi konuşulan paraya bak. 6 milyon euro peşin, 6 milyon 353252355 taksit.

Yaw Taylan'a 3 milyon euro istiyorlar as kadrodan gidenin yerini dolduramayız yapmayın etmeyin şampiyonlukta kasaya 1 milyar TL giriyor... Şampiyon olamasak bile kapı gibi kontratı var seneye doğru zamanda satarız, şu an kelepir fiyatta. Bunu Fransızlar da biliyor o yüzden bizi deniyorlar, zordayız diye satacağımızı düşünüyorlar düşük fiyat veriyorlar.
                                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

Yükleniyor...
                                X