Arkadaşlar hep usta ve iho dönemindeki yanlışları dile getirip, bu yanlışlar doğrultusunda ceza yiyeceğimizi dile getiriyorsunuz. Ama içinde bulunduğumuz bu dönemi hep yok sayıyorsunuz. Şuan ağaoğlu ve ekibi gerek bütçe olarak gerekse kadro planlaması olarak çok ama çok doğru şeyler yaptı ve bu yaptıklarını UEFA yada bir bir izah etti. Kaldı ki bizim kadar kemer sıkan bir takımda yok. Bu yüzden benim ceza gelecek gibi bir korkum yok, bizler ceza almayacağız.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Bjk Ffp anlasmasina kusursuz uydu.
Yani al - sat dengesine.
Onlari batiran oyuncularina verdikleri yillik ucretler ve Cin, Katar gibi ulkelere yaptiklari hayali satislar [emoji5]
Yani battilar ancak kilifina uydurdular.
Zaten Uefa onayi verdi, ceza almayacaklar.
Sadece Ffp anlasmanina uymaya devam edecekler.
Ama sikeciler bizden beter halde.
Daha dun acikladilar.
Fenerol ile toplanan para 150 milyon Tl. Bu da 21 - 22 milyon euro civarlarinda bir para.
Onlar detayli bir aciklama yapip, taraftarini da bilgilendirmedi.
60 milyon euro zarari kapatamazsak, ceza yiyecegiz diye birkac kez soyledi Koc efendi zaten.
Bu Bankalar Birligi olayindan bugun mesai bitimine kadar ses cikmazsa, men cezasini hem onlar hem de biz yeriz tahminime gore.
Onlarin kurtulus sansi hic yok yani.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiEn son Uğur KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 28.06.2019, 12:59.2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
Ya ceza mı alıcaz? Fener de alsın. TFF yüzünden ceza alırsak da Fener giderse o zaman kafayı yerim. Yoksa verirlerse de cezayı kimseyi satmadan lige odaklanırız, tek kulvar. Zaten ekonomik durumu düzelme ihtimali en yüksek kulübüz. Gençler dolu, maaşlar düşük. Başarı sinyalleri geçen sene verildi. Kadro planlaması önemli işte seneye Yusuf ve Abdülkadir satılacak, Sosa ve Pereira'nın sözleşmeleri bitiyor ve bu adamlar gittiğinde yerine koyacağımız kişiler genç olacaksa şimdiden takviye edilmeli. Şu ana kadar yapılan takviyelerde böyle biri yok.
Yorum
-
Delinin biri kuyuya bir taş atıyor, arkasından 100 akıllı çıkarmaya çalışıyor.
Bankalar Birliği vs konusunda devlet KANUN çıkartıyor,tizzz halka beyan edin gibi bir durum değil bu ! tekrar söylüyorum KANUN KARARNAME vs çıkıyor.
UEFA'nın tavsiye maddelerinini Bankalarbirliği kararı hariç hepsini yerine getirdik.
Bankalarbirliği süreci ile alakalı devletten de güvence aldık.
Hadi bizi sallayın fener aynı kararı beklerken bizim için değilse de sırf onlar için dahi olsa o karar çıkar !
Ben karar çıkar mı çıkmaz mı dan ziyade ödeme planı vs konularında görüşmeler yapıldığından biraz uzadı diye düşünüyorum.
Yukarıda bir arkadaş Ali Koç'un demecini paylaşmış. Onlar o halde ceza almazsa biz hayatta almayız az rahat olun.
Ha inadım inat bir yerim iki kanat derse Uefa, onlarla beraber alırız.
Özetle birilerinden başlayan bu umutsuzluk dalgasını arttırarak ,besleyerek devam ettirmenin manası yok.En son Orkun 61 tarafından düzenlendi; 28.06.2019, 13:17.
Yorum
-
Ffp kurallarini yerine getirmeyen Milan, Avrupa kupalarindan men edildi.
Yerine ligi 7. bitiren Torino turnuvaya katilacak.
Cezalar aciklanmaya basladi..
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiEn son Uğur KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 28.06.2019, 13:21.2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
Yorum
-
İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFfp kurallarini yerine getirmeyen Milan, Avrupa kupalarindan men edildi.
Yerine ligi 7. bitiren Torino turnuvaya katilacak.
Cezalar aciklanmaya basladi..
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şöyle bir haber vardı birkaç gün önce basinda.
Onu da ekleyeyim..
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
Yorum
-
Halil konusunda da arkadaşlara genel anlamda katılsam da olayın abartıldığını düşünüyorum.
Halil forum efsanesi olarak kalırsa hiç şaşırmamBence %50 tutma ihtimalli bir transferdi ve ŞİMDİLİK olmadı.
O süreç bence çok yanlış yönetildi. Gerek medya gerek yönetim ve taraftar olarak biz çok HEVESLİ alıcı durumuna düştük.
Adamlarda çok güzel tok satıcı durumundalar. Halil de görüştüğümüz isimlerden biri,şartlarımız uyarsa alacağız havasında olsaydık bence daha kolay olurdu o iş.
Sadece bir yerde okudum o yüzden de EMİN DEĞİLİM bu bilgiden ama Hollanda 2.liginde bugüne kadar gerçekleşen en yüksek transfer 800 bin Euro civarındayMIŞ.
Eğer bu bilgi doğruysa 1.5 milyon abartı bir rakam.Ha o riske girilip verilir mi bence 1 verdiysen 500 daha ateşlersin o kadar ışık gördüysen futbolcuda.
Yönetimin bu kadar ısırarcı olduktan sonra tamamen vazgeçtiğini sanmıyorum. Orada ortalığı karıştırmak pazarlığı kızıştırmak için başka takımların da devreye girmesinden sonra
bizimkiler biraz suların durulmasını bekliyor olabilir de. Hehrnagi bir İstanbul takımının yada başka bir kulübün Halil'e 2 milyon Euro vereceğine,
hemde bu ekonomik dar boğaz varken, hiç inanmıyorum ben.
Yaşayıp görücez.
Yorum
-
İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞikecilerin de mesele banka yapılandırmasına bağlı değil mi? Yanlış hatırlamıyorsam eğer biz bundan dolayı men yersek onlar da yiyecek.Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.
Yorum
-
İlk olarak battle symphony tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa ceza mı alıcaz? Fener de alsın. TFF yüzünden ceza alırsak da Fener giderse o zaman kafayı yerim. Yoksa verirlerse de cezayı kimseyi satmadan lige odaklanırız, tek kulvar. Zaten ekonomik durumu düzelme ihtimali en yüksek kulübüz. Gençler dolu, maaşlar düşük. Başarı sinyalleri geçen sene verildi. Kadro planlaması önemli işte seneye Yusuf ve Abdülkadir satılacak, Sosa ve Pereira'nın sözleşmeleri bitiyor ve bu adamlar gittiğinde yerine koyacağımız kişiler genç olacaksa şimdiden takviye edilmeli. Şu ana kadar yapılan takviyelerde böyle biri yok.
maaş bütçesini 3 kat azalatmışız.oyuncu satışlarından az çok gelir elde etmişiz.buna mukabil bonservisli oyuncu transferi çok az olmuş.
diğer yandan fb 60-70 milyon avroluk maaş bütçesi ile bol keseden harcamaya devam etmiş.
ceza alacaksa sıfır önlem alan fb alır agaTEKKEBALL
Yorum
-
İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleprofesyonel liglerde her oyuncunun maaşı açık ve net şekilde açıklanmalı aga
kim ne kadar harcama yapıyor maaşa ve geliri nedir.
bunları hesaplamak zor değil.
en ideal yöntem nba tarzı salary cap uygulamasıdır
Abd'de kimse sen ne kadar harcıyorsun, batıyor musun diye umursamaz. Salary cap amacı da rekabeti korumak, küçük takımların doğru hamlelerle büyük takımları alt etmesine şans tanıyordu. Lakers yıllar sonra bu sezon playoff görecek mesela. Avrupa futbolunda oturmuş bir düzen var ve cap uygulamasının hayata geçirilebilmesi için çok ciddi bir lobi gücü gerekli, küçük takımlarda olmayan. Belki 20 yıl sonra falan anca. Çok takma yani o meseleye.
valla bizim anlaşma üç yıllıktı daha yeni uymaya başladık. Problem o olabilir. Fener kısmını bilmiyorum, onların anlaşması var mıydı falan.En son battle symphony tarafından düzenlendi; 28.06.2019, 13:31.
Yorum
-
ilk ceza milan a gelmiş taze taze
soru şu: acaba milan cl ye katılma pozisyonunda olsaydı bu ceza gelirmiydi?
hiç sanmıyorum .netTEKKEBALL
Yorum
Yorum