İlk olarak murmut tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFb yicek cezayı ali koç bunu bildiği için har vurup harman savurmaya başladı transferde bütçe mütçe dinlemicek belli ki.
Yorum
-
bizimkiler boşuna yabancı sınırlaması gelsin demiyormuş. bu kadar oyuncu transferi onu gösteriyorManagerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.
Yorum
-
İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDogan Erdogan'in bonservisi 200 bin euromus.
Beni düsüncem bu; 8 tane ya tutarsa transferi yapacagina, 4 tane tutar transferi yapip kaynaklari bunlar icin kullansaydik daha iyi olmazmiydi?
Dogan icin verilecek para, Halilin bonservisi icin kullanilabilirdi.
Mutlaka bir sınıflandırma yapmak gerekiyorsa, izleyerek, farklı değerlendirme kaynaklarından ortak görüş alarak transfer ettiğin oyuncu vardır , bir de ezbere , menajer kataloglarından kamuoyu gazına güvenerek aldığın oyuncu vardır.
Halil iyi bir oyuncu olabilir ama demek ki teknik ekibin gözünde 1,5-2 milyonlara çıkılacak bir isim değil. Bunun sonu yok , bu gün 1 veren 1,5'i de verir dersin , yarın 3'ü veren 5'i de versin dersin ... Kulübü bu noktaya getiren zaten bu tuarsızlığın ve sağlanamayan mali disiplinin kendisi.En son Serdar A tarafından düzenlendi; 28.06.2019, 10:21.
Yorum
-
Santrafor pozisyonu için Hannover'den Jonathas ismi düştü önüme az önce.
Avrupa'da baya gezmiş, lig lig.
Şahsen takip ettiğim bir futbolcu değil.
Ama başkan 1milyona bitirirse gelsin başlasın yarın. (:''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
Yorum
-
Bugun mesai bitimine kadar Bankalar Birligi olayi ile ilgili somut bir adim atilmazsa, maalesef men cezasi olayi bizim basimiza patlar.
Hic ceza alacagimizi dusunmuyordum ancak hala ortada net bir durum yok.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugun mesai bitimine kadar Bankalar Birligi olayi ile ilgili somut bir adim atilmazsa, maalesef men cezasi olayi bizim basimiza patlar.
Hic ceza alacagimizi dusunmuyordum ancak hala ortada net bir durum yok.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiS.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
İlk olarak Kenan Berber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYazacaklarım futbol değil düzene bağlı fikirlerdir. Önümüzdeki sezon , artan borçlar vs. Düşünüldüğünde En çok ihtiyacı olan kulüp Fenerbahçe.Bu sezon net gs idi var a rağmen olanları gördünüz ve 1 milyar tl koydu kasasına. Nihat Özdemir ve çetesinin federasyona çöreklendiğini göz önüne alırsak, önümüzdeki sezon öyle ya da böyle fener şampiyon yapılacaktır. Ne yazık ki bu düzen böyle
SM-C7010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak anth tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFB transfer yasağı yerse, küme düşer, net..
Bunlar net ahmak. Futbol akli diye birsey yok. Gecen yil 4.5 milyon € verip 2 oyuncu aldilar.
Kaleyi 15 yil garanti'ye aldik dediler. Yetmedi gittiler Harun'a para bastilar.
Simdi'de Ankaragücünden Altay'a bayaa bi para verecekler.
Sonra taraftar SMS yollasin*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
uefa'nın kararı bugün mesai saati bitimine kadar açıklaması bekleniyor. Hadi hayırlısı olsun bakalım. Koskoca bir sezonun kaderini belirleyecek bir gün bugün. Ben men cezası yiyeceğimiz ihtimalini bile düşünmek istemiyorum ama şu bankalar birliği olayı halen daha resmiyette açıklanmadı.
Fenerbahçe'nin ne ceza alacağı umrumda değil yeter ki bize bir şey olmasın.İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
-
Şikeciler altay'ı alacak mış bir gencin daha kariyeri başlamadan bitmek üzere. Genç oyuncular şikecilere neden gider ki hiç mi aklı yok bunların.
Ceza olayını hafif sıyrıklarla atlatırız bence o kadar kemer sıktık net hamleler yaptık buna rağmen absürd bir ceza gelirse küfür sayılır başka işler vardır.
O değil de Yusuf'un menejerine fena ayar oldum bu oyuncular bunların derdinin para olduğunu göremiyor mu kariyer planlarını kendileri düşünüp yapamıyor mu şaşıyorum bazensadece aşk bizimkisi
Yorum
Yorum