Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak recdodo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Biri veya birkaçı olarak yazılan maddelere, cezaların kime uygulanıp kime uygulanamayacağını göstermiş oldu. Açık sözlülüğün için teşekkürler tff
    Hakikaten öyle bariz şekilde yazmışlar ucu açık bırakıp şikecilerin vizyoner başkanı gemileri yaktıktan sonra birini uygularlar mesela para cezası oldu bitti.

Ama 3. Ligten vizyoner olmayan bir takım olduğu zaman bas puan silme transfer yasağı.

Tepeden tırnağa yapmış olmak için yapılmış bir düzenleme
    sadece aşk bizimkisi

Yorum

Biri veya birkaçı olarak yazılan maddelere, cezaların kime uygulanıp kime uygulanamayacağını göstermiş oldu. Açık sözlülüğün için teşekkürler tff
      Olay burada zaten...

Yorum

Isin asil bomba kismi, 2 Eylul 2019 tarihinde bu uygulamanin yururluge girecegi.
        Kisaca demisler ki, 3 kizkardes bu yaz istedigi kadroyu kursun..

Su kur farki belasi basimizda olmasa, asla bankalarin borclari yapilandirmasini istemem.

Gerekirse bizde 1 yil men yiyelim Avrupadan ama bu 3 kizkardeste yakin zamanda batsin.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Isin asil bomba kismi, 2 Eylul 2019 tarihinde bu uygulamanin yururluge girecegi.
          Kisaca demisler ki, 3 kizkardes bu yaz istedigi kadroyu kursun..

Su kur farki belasi basimizda olmasa, asla bankalarin borclari yapilandirmasini istemem.

Gerekirse bizde 1 yil men yiyelim Avrupadan ama bu 3 kizkardeste yakin zamanda batsin.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          İşin özü biz bu olaya kısaca üç kız kardeşi koruma ve kollama yasası diyebiliriz.

Yorum

• %99 avrupadan men gelecek.

ŞB avrupa'dan men edilmeyebilir, ama bizim durum daha vahim.

Hacı ve Usta döneminde 30 yaş üstü oyunculara değerinden fazla verilen paralar, milyon eurolar harcanarak kurulan kadrolara rağmen ligde ilk 3 e bile girememiz durumu çok net özetliyor.

Malum hacı ve usta yalan, boş vaatlerle taraftarı oyalarken bu transfer edilen oyuncuların bir çoğunu aldığımız ücretin altına satmak zorunda kaldık. Burda da zarar ettik.

körünen köy klavuz istemez demişler.
            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Arkadaşlar maalesef men cezası gelecek gibi

Yorum

• İlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Neden minnet borcu olsun ki hocam? Samsun olayı var mesela daha önceleri Sadi hoca engelledi kiralık gitmesini denildi şimdi menejeri ben engelledim diyor herkes kendine pay çıkarma derdinde ama Yusuf Söke Söke aldı formayı. Kendine annesine babasına minnet duysun Yusuf.

Aklı başında çok iyi bir karaktere sahip Yusuf eğer menejeri ondan habersiz basın üzerinden pazarlamaya çalışıyorsa buna tepkisini koymalı yok haberi varsa o zaman can yakar bu. Bu sene çok iyi bir iskelet kurduk bir kaç hamle ile yarışın en büyük adayı olacağız ki bütün engellemelere rağmen hani minnet duyacaksa o formaya duysun.

Cidden aklım kesmiyor bazı oyuncular hangi takıma transfer olduğunu bile menejerinden öğreniyor.

Başka bir sıkıntı genç oyuncularımızın çoğu bu şahsın elinde demek ki yönetimden birileri ile iyi ilişkileri var korkum o ki başkan satacak Yusuf'u paslaşıyorlar fiyat arttırmak için inşallah öyle değildir. 1 sene daha en az 1 sene daha kalmalı Yusuf.
                O işin doğrusunu bilmiyorum. Yusufun okulundan hocası olduğu için böyle davrandığını da söylüyorlar. Fakat şu var Trabzon küçük bir şehir ve trabzonspor büyük bir pasta. Canı isteyen herkesi takip o pastadan pay alması bana mümkün gelmiyor. Çünkü bu kişi tek futbolcunun yakasına yapışmamış. Resmen şebeke kurmuş adam. Her futbolcunun transferinden kazanabileceği parayı düşününce aklı çıkıyor insanın. Ve ilk defa bir menajerin oyuncunun değerini düşürdüğünü görüyorum ben. Üstelik trabzonspor altyapısında olan birinin neden menajere ihtiyacı olur onu da anlamam. Zaten iyi futbol oynarsan trabzonsporda oynayabiliyor hatta yurt dışına gidebiliyorsun. Bence bizim alt yapımızda menajerlik anca bi baltaya sap olamamış neresi olur olur kafasında hareket eden futbolcular için geçerli olan bir şey. Ama yusufun böyle bakmayacağınj bildiğim için kanıma dokunuyor zaten. Bu kadar aklı başında birinin bu şekilde zincirlenmiş olması ciddi rahatsızlık verici bir şey
                OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• İşi gücü bıraktım Mustafa Yumlu hangi takıma transfer olacak diye bekliyorum. Takım bulamazsa bize kitlerler bu kazmayı.
                  8. Kuşatma

Yorum

• Hazineden bankalardan yardım filan gelmez bence, açlıktan nefesleri kokuyor. Uefadan ban yersek Yusuf ve abdülkadir satılır ve bence de satılmalıdır.

Yorum

• Suan bankalar birligi ile uefa yi oyaliyoruz gibi gorunuyor.
                      Bankalar birligi ile olan anlasma somut olmasi lazim. Cekilen kredi bize yatmasi lazim ki uefa kabul etsin.
                      Bu islemleride bir kac gunde bitirebilir miyiz bilmiyorum.

Kredi hesabimiza yatmazsa men yeriz.
                      Uefa dan bize sure veriyor gibi. Pazartesi bu is bitti bitti.

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hazineden bankalardan yardım filan gelmez bence, açlıktan nefesleri kokuyor. Uefadan ban yersek Yusuf ve abdülkadir satılır ve bence de satılmalıdır.
                        yusuf ve abdülkadire gelecek en büyük teklif 25 milyon euro olur bunun üstünde kimse para vermez boşuna bekliyorlar, satmayıp bu senede men yersek bide ligde de istenilen performansları göstemezlerse o zaman hekimoğlu trabzona yollarlar artık
                        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Uefa dan men yedik gibi bir hissiyat oluştu bende hakkimizda hayirlisi
                          Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• Halil'e 2 milyon Euro verelim diyen kişilerle Yusuf ve Abdülkadir o kadar para etmez, satalım yoksa elimizde kalacak diyen kişiler aynı.

Yorum

• Yav arkadaslar daha düne kadar rahattik, neden birden böyle bir negatif hava olusturdunuz?
                              Biraz olumlu düsünün, bizden daha beter durumda olan bjk ve fb var.

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• ŞB ceza yemeyecek ama biz ceza yiyeceğiz?

Biz çok zarar ettik? Onlar sanki son 5 yıl CL de gruptan çıktılar , aldıkları adamları parlatıp parlatıp sattılar da haberimiz mi yok? Biz 1 batmışsak onlar 5 batıklar. CL ye giden takım bile batık.
                                Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

Yükleniyor...
                                X