Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mikel sosa yusuf parmak onazi doğan.Bu 6 lı kapışır artık.Bunlara ek de 1 genç tutarlar sanırım.Kalan herkes oraya buraya

Yorum

• Eğer forveti gerçekten kaliteli biri ile doldurmayı kafasına koyduysa yönetim yıllık maaş olarak 2 milyon € bandını göreceğini düşünüyorum.
      .

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Parmak'i joker on ikinci adam yaptık her türlü yolunu bulur. Güveni geldikten sonra hücum performansı hiç fena değil. İniesta tarzı merkezi kalabaliklaştiran kanat olarak çok şans bulur. Maçı pas yaparak bitiririz.
        parmak ın yerinde olsam giderdim aga

formunun zirvesinde ve 25 yaşında gene yedek kulübesi gözüküyor.

kariyerini müzmin yedek olarak geçirmek istemez.vede yetenekli bir oyuncu. avrupada çok rahat oynar
        TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Stuttgart ve Gomez he mi
          Mercedes dendiğine göre sanırım öyle

Yorum

• Kimseye yazik olacaginida dusunmuyorum.

Cok degisik kombinasyonlar yapabiliriz orta sahada. O sakatlandi bu sakatlandi diye kara kara dusunmemize gerekmez. Dogan Erdogani yazmadim bile.

Mikel
            Sosa Yusuf
            RF ST LF

Mikel Onazi
            Yusuf/Sosa
            RF ST LF

Onazi Mikel Parmak
            Yusuf/Sosa
            ST ST

Gecen sezon oyuna mudaheleyi Ibanez ile yapiyorken, bu sezon daha yararli degisiklikler yapabilecegiz. Boylece son dakikalarda puan kaybetigimiz maclar azalacaktir.

HEP
            DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Gignac'ın rüyasına dedesi girip evladım Trabzonspor'a transfer ol dese hadi lan ordan bunak deyip fosur fosur uyumaya devam eder.

Para desen kazanıyor.
              Avrupa'ya dönmek istese memleketi duruyor.
              Cl'de oynamak istese her türlü bi talip bulur.

Aklım yok diyor ama kalbim de usulca ya olursa diye fısıldıyor.

Andreeeee Piyeeerrrr Jinyaaak 2-0. Trabzon'da kutlamalar başladı.

Yorum

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Gignac'ın rüyasına dedesi girip evladım Trabzonspor'a transfer ol dese hadi lan ordan bunak deyip fosur fosur uyumaya devam eder.

Para desen kazanıyor.
                Avrupa'ya dönmek istese memleketi duruyor.
                Cl'de oynamak istese her türlü bi talip bulur.

Aklım yok diyor ama kalbim de usulca ya olursa diye fısıldıyor.

Andreeeee Piyeeerrrr Jinyaaak 2-0. Trabzon'da kutlamalar başladı.
                Ah uleeeyynnnn !!!

Ama insta hikâyelerine baktim, hiç transfer olacak gibi durmuyor açikçasi ya da haberi yok bir seyden ahah
                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Furkan Tütüncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  O değil de duyumcular kralı mikelden bir saat önce yazdı birşeyler. 3-4 isim de ziktretti ama mikelden bahsetmedi bile. Kaçırmayın bunları...
                  o adama kalsa 2 hafta önce arjantililer tamammı bak arjantinli degil arjantinliler gecen haftada fransadaki tamamdı bir tane net isim verdigi daha görülmemiş

Yorum

• 3 kulvarda oynayacagiz.
                    Mikel hem saglam Onazi'yi, hem saglam Sosa'yi yedekler.
                    Parmak bol sans bulur.

Son 6 aylik Middesbrough kariyeri icin cok olumlu yorumlar var Mikel'in.
                    Onazi 3 gunde ona Trabzonspor sevgisini asilar.

Iyi adam aldik iyi.

Dert etmeyin.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                    2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      1.5 milyon euro maaş, imza parası yok. Her türlü denenecek bir transfer oldu. Ritim tutturursa ligin tozunu attırırız. Golcüye bağlı olarak, Avrupa'da da bayağı ilerleriz.
                      mikel olayında tek avantaj tutmazsa satılmasının kolay olacağıdır.amiri de bu durum yok.şöhreti olmadığı için

1,5 milyon avroya müşteri bulmak zor olmaz
                      TEKKEBALL

Yorum

• Çağdaş Sevinç: “Obi Mikel'in Middlesbrough'da geçirdiği 6 aylık dönem için epey olumlu yorumlar vardı. Chelsea kariyeri zaten ortada. Trabzonspor çok önemli bir transfere imza attı. Tebrikler.

Kimdir ha bu uşak bilmiyorum ama böyle demiş.
                        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

• 2M followers, 2,131 suivis, 156 publications - Voir les photos et vidéos Instagram de André-Pierre Gignac (@10apg)

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            diego simione tarzına dönüş olacak gibi

onazi mikel

önlerinde sosa

anlamı: yazıcı yada ömür den biri satılıyor
                            Yusuf da abdüş de bu sene buradadır. Seneye ne olur bilemem. Başkan akıllı adam, UEFA da yapacakları bir iki istatistik değerlerine en az 5-10 m katacaktır. Bunu düşünürsek satmaz başkan bu sene.

Yorum

• 10._gignac-625x1024.jpg

Senciyiz, pes etmek yok, geleceksin

Yorum

• Gece gece ne güldüm ya tamda duygulara tercüman oldun renktaş gignac diyince herkes sesli olarak "hadi ordan lan" diyor ama kalbinden " ama ya olursa..." diyor..

Yorum

Yükleniyor...
                                X