Mikel sosa yusuf parmak onazi doğan.Bu 6 lı kapışır artık.Bunlara ek de 1 genç tutarlar sanırım.Kalan herkes oraya buraya
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleParmak'i joker on ikinci adam yaptık her türlü yolunu bulur. Güveni geldikten sonra hücum performansı hiç fena değil. İniesta tarzı merkezi kalabaliklaştiran kanat olarak çok şans bulur. Maçı pas yaparak bitiririz.
formunun zirvesinde ve 25 yaşında gene yedek kulübesi gözüküyor.
kariyerini müzmin yedek olarak geçirmek istemez.vede yetenekli bir oyuncu. avrupada çok rahat oynarTEKKEBALL
Yorum
-
İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStuttgart ve Gomez he mi
Yorum
-
Kimseye yazik olacaginida dusunmuyorum.
Cok degisik kombinasyonlar yapabiliriz orta sahada. O sakatlandi bu sakatlandi diye kara kara dusunmemize gerekmez. Dogan Erdogani yazmadim bile.
Mikel
Sosa Yusuf
RF ST LF
Mikel Onazi
Yusuf/Sosa
RF ST LF
Onazi Mikel Parmak
Yusuf/Sosa
ST ST
Gecen sezon oyuna mudaheleyi Ibanez ile yapiyorken, bu sezon daha yararli degisiklikler yapabilecegiz. Boylece son dakikalarda puan kaybetigimiz maclar azalacaktir.
HEP DESTEK TAM DESTEK
Yorum
-
Gignac'ın rüyasına dedesi girip evladım Trabzonspor'a transfer ol dese hadi lan ordan bunak deyip fosur fosur uyumaya devam eder.
Para desen kazanıyor.
Avrupa'ya dönmek istese memleketi duruyor.
Cl'de oynamak istese her türlü bi talip bulur.
Aklım yok diyor ama kalbim de usulca ya olursa diye fısıldıyor.
Andreeeee Piyeeerrrr Jinyaaak 2-0. Trabzon'da kutlamalar başladı.
Yorum
-
İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGignac'ın rüyasına dedesi girip evladım Trabzonspor'a transfer ol dese hadi lan ordan bunak deyip fosur fosur uyumaya devam eder.
Para desen kazanıyor.
Avrupa'ya dönmek istese memleketi duruyor.
Cl'de oynamak istese her türlü bi talip bulur.
Aklım yok diyor ama kalbim de usulca ya olursa diye fısıldıyor.
Andreeeee Piyeeerrrr Jinyaaak 2-0. Trabzon'da kutlamalar başladı.
Ama insta hikâyelerine baktim, hiç transfer olacak gibi durmuyor açikçasiya da haberi yok bir seyden ahah
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Furkan Tütüncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO değil de duyumcular kralı mikelden bir saat önce yazdı birşeyler. 3-4 isim de ziktretti ama mikelden bahsetmedi bile. Kaçırmayın bunları...
Yorum
-
3 kulvarda oynayacagiz.
Mikel hem saglam Onazi'yi, hem saglam Sosa'yi yedekler.
Parmak bol sans bulur.
Son 6 aylik Middesbrough kariyeri icin cok olumlu yorumlar var Mikel'in.
Onazi 3 gunde ona Trabzonspor sevgisini asilar.
Iyi adam aldik iyi.
Dert etmeyin.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1.5 milyon euro maaş, imza parası yok. Her türlü denenecek bir transfer oldu. Ritim tutturursa ligin tozunu attırırız. Golcüye bağlı olarak, Avrupa'da da bayağı ilerleriz.
1,5 milyon avroya müşteri bulmak zor olmazTEKKEBALL
Yorum
-
Çağdaş Sevinç: “Obi Mikel'in Middlesbrough'da geçirdiği 6 aylık dönem için epey olumlu yorumlar vardı. Chelsea kariyeri zaten ortada. Trabzonspor çok önemli bir transfere imza attı. Tebrikler.”
Kimdir ha bu uşak bilmiyorum ama böyle demiş.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülediego simione tarzına dönüş olacak gibi
onazi mikel
önlerinde sosa
anlamı: yazıcı yada ömür den biri satılıyor
Yorum
-
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
Yorum