Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    https://www.transfermarkt.com.tr/mod...spieler/189070

ingiltere ligi görmüş topçu iyi eğitimcilerin elinden geçmiş tabi akar barrow

bizim lig ona kebap geliyordur
    Tamam da renkdaş bu herif reading seansea görmüş bu lig onun için kebab ama sturridge için şüphelerin var
    Ben sturridgenin geldiğine trabzon formasıyla sahaya çıkana kadar inanmam çok zor bir transfer olduğunu düşünüyorum eğer olursa bu kariyerde 28 yaşında türkiyeye gelirse bırak kebabı ayranı ligin içinden geçer bu herif

Yorum

• Biz bu gs ile kaçıncı hafta maç yapıyorduk ...

Keşke açılışı bunlarla yapsaydık .

Yorum

• championship bir maden oradan fakir kantesi fakir van dijk hepsi orada biz fakir balotellisi ekubanı buldık
        hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Ahanda 2-0.. Rodallega attı. Sever Gs'yi.

Yorum

• Az önce Bamba isimli topçu Lyundamayı madara ederek asist yaptı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Denizlispor'da ilginç bir taktik keşfettim. Gs cezasahasının yakınında güzel paslaşmalar yapıyorlar, sonra birden geri pas yapıyorlar, sonra bir geri pas daha, top kalecilerine kadar geliyor, kaleci topu dikiyor, top gs'ye geliyor ve gs atağı başlıyor. gerçekten ilginç taktik. 3 oldu bu.

RODA SALLLADI Bİ TANE!

İlk olarak Kazım Bostan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Konuyla alakasız ama, Denizli Gs maçı başladı beyler. Rodallega bizim için bir tane sallayacak.

Şükürler olsun yine yanılmadık :d
              En son Kazım Bostan tarafından düzenlendi; 16.08.2019, 22:25.
              #

Yorum

• ...... edit
                En son Caykarapol tarafından düzenlendi; 16.08.2019, 22:27. Sebep: Edit

Yorum

• Roda da attı.

Yorum

• İlk olarak Caykarapol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Misssss 2. Kirmızıda çıkar, 2-0 biter
                    2-0 =)

Yorum

• 1-0 ı anladıkta 2-0 nedir arkadaş..

Yorum

• Burada 1 aydır yazıp duruyoruz. Gs'nin defans hattı rezalet durumda. Adam gibi stoper ve bir tane hareketli 6 numara alamadan bunların şampiyonluk yarışını götürmeleri mümkün değil. Salaklar takılmış bir falcao ardına gidiyorlar ...

Bizim savunma şu haliyle bile Gs'nin savunmasından bir kaç gömlek iyi durumda...

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Biz bu gs ile kaçıncı hafta maç yapıyorduk ...

Keşke açılışı bunlarla yapsaydık .
                          onu yaptırmazlar serdar. marka değeri falan )
                          İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
                          ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• Yalnız Denizlispor güzel kadro kurmuş..Güvende geldi bu gazla bir hayli giderler..

Yorum

• Gs liler koy şu denizliye diye bağırıyordu maç berabere giderken.Ama tersi oldu

Yorum

• İlk olarak odyseuys tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                onu yaptırmazlar serdar. marka değeri falan )
                                Açık söylüyorum dünkü Prag karşısında oynayan Trabzonspor ( ki orta alandaki onca sorunumuza rağmen ) , Bu gün Denizli karşısına çıkan gs ile karşılaşsaydı , çoook büyük rezillik çıkardı.

Yorum

Yükleniyor...
                                X