Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu takımın gol sorunu da yok Golcü sorunu da yok, niye müzmin sakat adamla bu kadar uğraşıyoruz anlamak mümkün değil git 6 numara al sol beke alternatif bul, 10 numara al, niye forvete 3. Bir yabancı daha...
    Bugün Ekuban veya Sorloth 6 aylığına sakatlansa kim oynayacak orada? Olmaz demeyin geçen sene oldu işte. Onazi gitti, madara olduk. Çift forvet oynayan bir takımda iki forvet nasıl yeterli oluyor bunu bana anlatabilir misiniz?
    8. Kuşatma

Yorum

• ligin başları gaza gelmemek lazım gs veya istanbul takımlarından biri hakem desteğiyle ligin ikinci yarısı puan farkını açabiliyorlar gs daha önce kötü başlayıptürlü desteklerle zirveye geldi geçen sene yakın senelerde de.

hakem gene ince ayar çeker birilerine bu gs olur veya fb olur ligin ileriki zamanlarında yaşıyoruz bunları malum

bunu unutmamak lazım
      "Annuit cœptis"

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Olaya şöyle bakın ; adamların as stoperi Marcao'nun geldiği takım olan Chaves ; onun yerine aldığı stoperle sezonun kalanında çok daha iyi saha sonuçları almasına rağmen , bıraktıkları bu futbolcu yeni takımında sezon başı itibariyle ancak 4. stoper durumunda.

Gs'nin diğer as stoperi olan Luyindama ise , ayak çabukluğu ve ikinci hamle konusunda bizim 4. stoperimiz durumundaki Campi ile yarışacak düzeyde.

Ama asıl sorun bu değil , bu tandemin önüne rakip forvetlerin stoperlerle birebir kalmasını önleyebilecek ciğerde alan kapatan bir 6 koyamazsan , iki futbolcu arasındaki koordinasyon problemi nedeniyle her maç yüreğin ağzında maç izlersin.

Gs savunma kurgusunu oturtana kadar iş işten geçmesi lazım. Ama elbette federasyon bir ayar çekecektir bu işe , geçtiğimiz sezon olduğu gibi.
        Hocam federasyon baskani koyu fenerli Nihat degil mi bunlarda bu sene kupasiz kalsin napalim yani, bizim asgari oyunumuz her mac dün ki gibi olursa haftada 1 de hakemlerle mac yapar onlarida yeneriz.
        No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Bu sene o sene olabilir yeterki kaos yaratmayalim. Yönetim çok iyi futbolcuların dayanışması çok iyi evimizde maçlara ambargo koysak çok farklı şeyler konuşuruz.

Yorum

• bu sene o sene değil bir şeyler eksik sebeplere girmeyeceğim konuştuk bunları...

ama seneye biz şampiyon olabiliriz

bu kadro kafaya oynayacak ama havlu atar ilk ikiye kalırsak kaldırmaz baskıyı ve bazı kritik eksiklerden dolayı bir şeyler ters gider bu sene.
            çok net görüyorum bunu.
            seneye alırız kupayı başkan kadroyu bozmaz güzel işler yaparsa

yani seneye çok yüksek ihtimal şampiyon oluruz başkan kritik yerlere müdahale ederse transfer şu bu...
            En son erenslash tarafından düzenlendi; 16.08.2019, 22:59.
            "Annuit cœptis"

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Dün 50 tane pozisyona girip 1 tane atabildik 2. golü saymiyorum ayrica 50 mac oynayacagiz, sakatligi cezasi formsuzlugu var , nasil golcü sorunumuz yok ?
              Hazırlık maçları dahil takım 5 maçta 10 gol atmış sorun atmakta değil yemekte.Pozisyon kaçırıyorsa yalnızca forvet kaçırmıyor ki Forvet değişince takım kaçırmasın,Ayrıca Strudgre gelince Kaleye en yakın oynayamayacak şuandaki Ekuban'ın rolünü alacak, ayrıca milli takımda Kupadan hazır gelen Mikel 'in durumu ortada iken elemanın ritmini bulması 8-10. Haftayı bulur ki son maçını Mayısta yapmış, Hadi ritmini buldu diyeli bu adama ingilterede Cam adam diyorlar, Buna da takılmayalım ya hu şu Takım son yabancı hakkı forvet ile mi dolmalıydı hocam...

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yalnız Fenerliler gaza geldi.
                Trabzon ve Başakşehir avrupa maçlarının ortasında onlarla oynayacak. 6/6 yapabiliriz diyorlar.
                Herkes gaza geldi.
                Gs o kadar kötü.

Bana öre bizden sonra en komple takım BJK.
                Ama Abdullah Avcı ile ne kadar uyuşacaklar orası soru işareti.
                Sistem fb sampiyon olsun ister, bu sene feneri gazlayacaklar cunku son kursunlari attilar eger sampiyonluk gelirse en az 1 milyar TL kasalarina girecek ve kurtulacaklar ama eger sampiyon olamazlarsa bu kez ciddi anlamda iflas bayragini ceker ve uzun sure de toparlayamazlar.
                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Nerdesin be oğlum sıtariç

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İç-dış saha farketmeksizin eze eze maçları kazanmalıyız.Pazar günü için heyecan yaptım Arada da AEK ve feneri de tokatlarsak uçar gideriz

Yorum

• şampiyonluk için gs ile çekişiriz deniliyordu hatta bazıları gs bizden daha iyi diyordu sezonun ilk maçından sonra gs'yi küme düşürdüler nerdeyse

anlık yaşıyoruz.

biz geçen sezon şampiyon oluyorduk zaten tff müdahale etmese hemde onca sıkıntıya rağmen.

şu ligin en uyumlu kadrosu bizde. nwakaeme ayarında başka bir topçu yok ligte. en değerli yerli oyuncu bizde. en iyi sol bek bizde. hiç birinde sosa oyunu oynayacak adam yok. hugo gitti ama yerine ondan daha iyisi ve genci geldi.

bu sene tff müdahale etmeyecek bakında görün şampiyon biziz ahanda buraya yazdım. başkanın sturridge ısrarı bu yüzden 1 sene oynatıp sezon sonu ingilteye güzel paraya satacak olay bu.
                      sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Serkan Aşkın bugüne dek daima "Sturridge hakkında bilgim yok, anlaşma olursa haberim olur" demiş. Bugün ise işlem tamam rahat olun demiş.

Bence bitti. Bu saatten sonra artık bize düşeni biliyorsunuz, destek olmak.

https://twitter.com/search?q=sturridge%20from%3Aserkanaskin&src=typed_ query&f=live

#

Yorum

• aynen hemen başlandı en iyisi biziz havalarına
                          iyi futbolla bu işler yürümüyor bu hala bizim taraftar kavrayamadı
                          belki de gerçekten en iyi futbolu biz oynuyoruz ama bu yeterli değil.
                          görün bakın gs yine zirve yarışında olacak bjk, hatta fb de.

İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ligin başları gaza gelmemek lazım gs veya istanbul takımlarından biri hakem desteğiyle ligin ikinci yarısı puan farkını açabiliyorlar gs daha önce kötü başlayıptürlü desteklerle zirveye geldi geçen sene yakın senelerde de.

hakem gene ince ayar çeker birilerine bu gs olur veya fb olur ligin ileriki zamanlarında yaşıyoruz bunları malum

bunu unutmamak lazım
                          YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• İlk olarak Ahmet Hamza tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bugün Ekuban veya Sorloth 6 aylığına sakatlansa kim oynayacak orada? Olmaz demeyin geçen sene oldu işte. Onazi gitti, madara olduk. Çift forvet oynayan bir takımda iki forvet nasıl yeterli oluyor bunu bana anlatabilir misiniz?
                            Doğru söylüyorsunuz size katılıyorum lakin şurda ayrılıyoruz sizle niye bu adam ve niye 2 yabancı varken 3.forvet de yabancı?Yukarıda da yazdım bu adam Sakatlanma yönünden İngilterenin Pektemek'i, hatta taraftarlar oyuncu değişilikşiği sırasında sakatlanıp oyundan çıktı şeklinde dalga bile geçiyorlarmış kendisi ile. Ben sıcak bakmıyorum birçok handikapı barındırıyor. Ama yine de hayırlısı.

Yorum

• İlk olarak Kazım Bostan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Serkan Aşkın bugüne dek daima "Sturridge hakkında bilgim yok, anlaşma olursa haberim olur" demiş. Bugün ise işlem tamam rahat olun demiş.

Bence bitti. Bu saatten sonra artık bize düşeni biliyorsunuz, destek olmak.

https://twitter.com/search?q=sturridge%20from%3Aserkanaskin&src=typed_ query&f=live

radyosporun yalan haberının uzerıne yazdı haberler anlık oldu oda bence ordan yanıldı ve gerı adım atamıyor..bence bu ıs olsa on protekol ımzalanırdı

Yorum

• İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hazırlık maçları dahil takım 5 maçta 10 gol atmış sorun atmakta değil yemekte.Pozisyon kaçırıyorsa yalnızca forvet kaçırmıyor ki Forvet değişince takım kaçırmasın,Ayrıca Strudgre gelince Kaleye en yakın oynayamayacak şuandaki Ekuban'ın rolünü alacak, ayrıca milli takımda Kupadan hazır gelen Mikel 'in durumu ortada iken elemanın ritmini bulması 8-10. Haftayı bulur ki son maçını Mayısta yapmış, Hadi ritmini buldu diyeli bu adama ingilterede Cam adam diyorlar, Buna da takılmayalım ya hu şu Takım son yabancı hakkı forvet ile mi dolmalıydı hocam...
                                Evet son yabanci hakkimizda olsa Forvetle dolmali, bizim saglam piskopat buldugunu atan kendi de oynayan takimida oynatan, sapkadan tavsan cikaran, hani olur ya bazi maclarda 90 dakikada yarim pozisyona girersin ha iste o yarim pozisyondan tam 1 gol cikaracak 1 adama ihtiyacimiz var, hic olmadi beinsport reklamlarinda formasiyla bizi temsil etsin o bile yeter, 6s o kaliteli forvetlerle 5 kurusluk top oynamadan bilmem kac puan farkla ne sampiyonluklar aldi, eger 1 takimda herhangi bir mevkiye cömertlik yapilacaksa o mevki kesinlikle santrafor mevkii olmali ben bunu bilir bunu söylerim.
                                En son Nazim Can tarafından düzenlendi; 16.08.2019, 23:02.
                                No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

Yükleniyor...
                                X