Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tüm ülkede kutlanan kurban bayramı nedeniyle Sturridge ailesinin gelişi ertlenmiş ve bugüne sarkıtılmıştı. Bilindiği üzere kurban pazarı Akyazı Stadyumunun hemen yanında bulunan araziye kurulmuştu.

Yorum

• İstanbul da bugün şikecilerle görüşme olmaz inşallah....

Yorum

• Hayret daha basaksehir araya girmedi.
        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
        Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Goruntu cok mu kötu?
          Hiç bilmiyorum ama alan büyük hayvan çoktur orada durum vahim İngiltere’den gelen adam sevmez bu durumu
          İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Onu beklemişler zaten,öyle bir haber çıkmıştı.
          Umarım öyle olmuştur. Bi kurtulamadık şu hayvan pazarından.
          İlk olarak Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bende Trabzon'da değilim şuan harbi merak ediyorum nedir oranın durumu çok kötü koku ve görüntü varmış.
          Vardır büyük ihtimal. O kadar hayvan
          İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hayvan pazarından çok, stada ayrılan yola girmeden dolgu alanından bi gider kokusu geliyor, akıllara zarar

Şoföre ulaşalım klimayı kullansın camları kitlesin
          al işte bir de bu çıktı. Ne koku bu deyip kaçacaklar
          ÜNALKARAMANSPORLU..

"
          Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hiç bilmiyorum ama alan büyük hayvan çoktur orada durum vahim İngiltere’den gelen adam sevmez bu durumu
            Umarım öyle olmuştur. Bi kurtulamadık şu hayvan pazarından.

Vardır büyük ihtimal. O kadar hayvan
            al işte bir de bu çıktı. Ne koku bu deyip kaçacaklar
            Trabzon'un her yerinde var o koku, Sosa'nin sosyetik eşi bile alıştı o kokuya bunlarda alışır

Yorum

• Biride çıkıp havaalanında sormadı mı anlaştınız mı diye?

Yorum

• Ben annesinin yanindaki adamin kuzeni oldugunu okudum. Ama annesinin kuzeni mi, kendisinin kuzeni mi yoksa babasinin kuzeni mi yazmamislar onu
                En son Anıl C tarafından düzenlendi; 14.08.2019, 18:02.
                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Trabzon'un her yerinde var o koku, Sosa'nin sosyetik eşi bile alıştı o kokuya bunlarda alışır
                  elbet alışacakta ilk intiba işte
                  ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                  Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• manager futbolcu pazarlama haberleri bunlar hocam

başganın böyle saçma transfer harcaması yapacağını tahmin etmiyorum.

muhtemelen rvp olayı gibi fb ye çakacaklar sıtarriçi

ikinci komplo teorisi bu haberlerde: trabzonsporun elinden oyuncu aldık algısı yaratmak
                    TEKKEBALL

Yorum

• Family Sturridge Turkiyeyi Irak falan saniyorlarmis, o yüzden Bu once aile ziyareti yapildi.
                      No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        manager futbolcu pazarlama haberleri bunlar hocam

ikinci komplo teorisi bu haberlerde: trabzonsporun elinden oyuncu aldık algısı yaratmak
                        O zaman bileti niye biz aldik? Fb ye iyi niyet gostergesi olarak olabilir Mi?
                        No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

Family Sturridge Turkiyeyi Irak falan saniyorlarmis, o yüzden Bu once aile ziyareti yapildi.
                          Inşallah Uzungol tarafları gitmezler o zaman

Yorum

O zaman bileti niye biz aldik? Fb ye iyi niyet gostergesi olarak olabilir Mi?
                            bileti bizim aldığımızı nerden çıkardın aga
                            TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              manager futbolcu pazarlama haberleri bunlar hocam

Cok sacma yazi

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Yorum

• başkan daha dün maksimum 110 milyon TL maaş bütçemiz var dedi, bankalarla yapılan anlaşma gereği... hali hazırda 100 milyon kadar maaş ödüyoruz. kalan 10 milyonun da euro cinsinden değeri malum.

biz bu sturridge'in maaşına bütçeden nasıl yer açacağız anlamadım. kamuoyuna yansımamış, yüksek maaşlı oyuncu satışı vesaire bir gündemi var mı acaba kulübün?
                                İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
                                ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

Yükleniyor...
                                X