Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Konuyu Sturridge bağlayayım hemen, Trabzon'da neyi nereden yiyeceğini biliyorsan , ne İstanbulu ararsın ne de Londra'yı... İşi bilen bir abimiz anne Sturridge'i bir gastronomi turuna çıkarsın senenin yarısı burada takılır zaten.

Yaylası, tarihi ayrı güzel. Köyleri ayrı güzel , neredeyse her evin bahçesi çardağı kendi başına bir tatil sebebidir. Çocuklarımıza doğru düzgün denize girecekleri sahil pek bırakmadılar ama kalanını iyi kötü koruduk. Bir de sözde milliyetçi tavrımızı , yeşili görünce her önüne gelen araplara tapu dağıtmama konusunda gösterebilsek ; memleketin en yaşanabilir köşelerinden biri , bu gün de yarın da...

Yorum

• Ne yapıyor bu adamlar trabzonda, ne konuştular ne yediler ne içtiler haber yok mu?

Yorum

• Sturridge in ailesi ile ilgili bilgi var mı? Nasil ağırlanıyorlar, neredeler??
        Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• Sertaç Bey gezdiriyordur onları, yemek yedirmiştir birazdan da stadyuma doğru geçerler.

Bu arada, ara ara twitterda yabancıların yorumlarına bakıyorum, Aston Villa'lıların bazıları Sturridge'ı alsak iyi olur diyorlar. Bu transferi şu birkaç gün içinde bitirmek lazım.
          En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 15.08.2019, 16:43.
          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Forum'u Arda'nın mutfağı'na çevirmissiniz.. Madem öyle Adana'da ilk gördüğün yere otur,iyimidir kötümüdür düşünme..

Yorum

• En son gelen bilgi amcasıyla menejerinin Batum'a götürüldüğü
              Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
              Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak t.gokce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Forum'u Arda'nın mutfağı'na çevirmissiniz.. Madem öyle Adana'da ilk gördüğün yere otur,iyimidir kötümüdür düşünme..
                Offf. 10 sene önce orada bir kaburga yemiştim hala unutamıyorum ya.
                Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bence bizim insanlarımızın gerçekten tarih bilgisi çok zayıf,Avrupalılar ve Amerikalıların sadece mezhep savaşları yüzünden milyonlarca insanı katlettiğini bilseler,zencilere yaptıklarını ve 1960 yılına kadar insan olarak görmediklerini küçük yaşta çocuklara öğretseler,dünya savaşları yüzünden milyonlarca Avrupalının birbirlerini öldürdüğünü,100 yıl savaşları,30 yıl savaşları ve daha sayamadığımız onlarca savaş sonrasında ancak bugün insan gibi yanyana yaşama kültürüne kavuştuklarını öğretebilsek,Avrupalı ve Amerikalılara karşı bu kadar aşağılık kompleksine sahip olmazdık.

Droghada ile olan hikayenin konusu Kraliçenin İrlandalıları açlığa mahkum etmesi ve Osmanlı padişahının onlara yiyecek göndermesi.
                  Buradan bile aklı olan medeniyet seviyesini kavrayabilir.
                  Mesajınızı desteklemek adına küçük bir anektod : o yardımı da bin bir zorlukla ulaştırdık. Osmanlı ekonomisi de , o dönem perişan haldeydi. Devlet bütçesi rekor açıklar veriyordu ve Anadolu halkı son derece fakir durumdaydı.

Yorum

• kalearkalarını taraftar grupları aldı kapattı.

maraton vs belediyeler alıyor ordan bıle geldı bıze. satısta bilet yokken maraton yukledı beledıye tarafından demekkı ayırtılmıs heryer. rakamlar dogrudur

İlk olarak juliant tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    nekadar guvenelin..hermac kapali gisemi oynicaz
                    ....

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      En son gelen bilgi amcasıyla menejerinin Batum'a götürüldüğü
                      Nerden geldi bilgi,kumarhaneden mi ?

Yorum

• Sturridge'in gelmeyeceğine eminim nedense. Bu tarz transferleri bitirebilecek kapasitede değiliz.
                        Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                        Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Pereira'yı beğenmemek futbol cehaletidir başka bir şey değil. Bunu da eklemekte fayda var. Kaldı ki Doğan'ı beğenmek ayrı bir futbol katliamıdır.
                          Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                          Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            En son gelen bilgi amcasıyla menejerinin Batum'a götürüldüğü
                            Kayıt dışı avanta meselesi mi ?

Yorum

• İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Of-Özkardeşler Lokantası.
                              Hocam naptın gurbetteyiz iştahımı kabarttın çek ordan bi kadayıflı sütlaç benim yerime

Yorum

• İlk olarak Laundros61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hocam naptın gurbetteyiz iştahımı kabarttın çek ordan bi kadayıflı sütlaç benim yerime
                                Turbo diyorsun.
                                Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

Yükleniyor...
                                X