Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    evet bende dinledim sözde dün akşam topalın menejeri batur altıparmak ile görüşmşüz ünal karaman sosa nın yanına topalı çok istiyormuş.
    Adami canli yayinda yalanladi Emre Vural simdi..

Dinledin mi abi [emoji5]

Iste boylelerinden haber bekliyoruz bizde.

Adamlar yalan makinesi gibi cidden..

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Zeki kişisi tv'deki en büyük yalancılardan. Omurgasızlığını söylemiyorum bile.
      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Adami canli yayinda yalanladi Emre Vural simdi..

Dinledin mi abi [emoji5]

Iste boylelerinden haber bekliyoruz bizde.

Adamlar yalan makinesi gibi cidden..

dinledim bende başkanla konuştum dün batur altıparmak ile konuşup ardından ünal hoca ile konuşacağım demiş .

Yorum

• Uefa kararı bugün çıkmıyor muydu?

Yorum

• Twitter'da gordum. 17, 18 yaş bandındaki kadromuz çok güçlendi. Özellikle forvet bölgesinde baya iyi oyuncular var. Ömer imamoğlu, muhammet akpınar, salih kavrazlı, ismail cem kara.

Her çeşit forvet var. Süleyman cebeci de 16 yaşında yıldız forvet arkası.
            En son artvints tarafından düzenlendi; 27.06.2019, 18:32.

Yorum

• İlk olarak Furkan Tütüncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Uefa kararı bugün çıkmıyor muydu?
              cuma günü deniyor kardeşim ben trt sporda bugün dinledim büyük ihtimal men cezası gelmeyecek dediler para cezası ile tamamlanır dediler.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                17, 18 yaş bandındaki kadromuz çok güçlendi. Özellikle forvet bölgesinde baya iyi oyuncular var. Ömer imamoğlu, muhammet akpınar, salih kavrazlı, ismail cem kara.

Her çeşit forvet var. Süleyman cebeci de 16 yaşında yıldız forvet arkası.
                Ben begenmesemde Burak Temir ve Koray Kilinc gibi isimleri de sayabiliriz

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ben begenmesemde Burak Temir ve Koray Kilinc gibi isimleri de sayabiliriz
                  Onlar u19'da kalırlar mi? Büyük ihtimal kiralanirlar.

Yorum

• Taylan Temel “Taha Tunç, Tuzla’da bir okulda beğenip kendi okuluma aldığım, 11-12 yaşında keşfettiğim bir oyuncuydu. Malatyaspor’a giden Murat ve 17 yaşlarında olmalarına rağmen Pendikspor’da A takımına çıkan 5-6 oyuncumdan biriydi. Baya çalıştım bu oyuncular için. Bundan 2 sene önce Trabzonspor’un scout ekibinde yer alan Murat bey benimle Taha için irtibata geçti, daha milli olmamıştı ve U16’da oynuyordu. Kulübe sorduk ama sonra ne olduysa transfer olmadı. O dönem Şerafettin Taştan başkanımız vardı, baya bir görüşme yapıldı ama anlaşma olmadı. Murat bey o dönem Taha’yı Trabzonspor’a kazandırmak istedi hatta şimdi Malatyaspor’a giden Kaleci Murat’ı da istemişlerdi.” İfadelerini kullandı.

İki yıl önce Taha’yı Fenerbahçe, Galatasaray, Göztepe ve Altınordu gibi takımların istediğini ancak kulübün değerini bulmadan satmak istemediğini belirten Temel “Şuanki Pendikspor başkanı Trabzonlu sanırım Trabzonspor’a bir kolaylık yaptı.” Dedi. Temel “O dönem Taha’yı çok kişi istiyordu. Altınordu, Fenerbahçe ve Galatasaray’da istiyordu Taha’yı. Değerli bir oyuncu olduğundan kulübü o dönem değerini bulmadan vermedi. Ama bu sezon Pendikspor’un başkanı Trabzonlu olduğu için Trabzonspor’a bir kolaylık yaptı sanırım ve transfer gerçekleşiyor. Çünkü Taha’yı baya isteyen var. Şu anda U18 milli takımında yıldız durumunda. Arjantin maçının yıldızı seçildi.” Şeklinde konuştu.

Taha’nın oyun sitili hakkında da bilgi veren Temel “Taha öz güvenli bir çocuktur. Gole çok yakındır. Savunma arkası koşuları çok etkilidir. İki ayağını da kullanır. Yani hücum yönü çok iyidir. Ara topları atar, Savunmada zamanla kendini geliştirir. Savunması da iyidir ama süper lig de o fizik gücüyle ne yapar bakacağız. Atletik yetenekleri, 1.87 boyu ile hava hakimiyeti iyidir. Türkiye de kafaya çıkıp top alamayacağı adam yoktur.” İfadelerini kullandı.

Son olarak Trabzonspor bence büyük iş yaptı diyen Taylan Temel “Altınordu’nun scoutu ve Fenerbahçe’nin scout’u senelerce almak için uğraştılar. Fakat Pendikspor’un bir vizyonu vardı. Sami Bayram ve Şerafettin Taştan zamanında biz kendi yetiştirdiğimiz oyuncularla PTT ligine çıkaracağız diyorlardı. Bana da sağ olsunlar her türlü yetkiyi verdiler. Ben de geceyi gündüzüme kattım bu çocukları buldum, böyle bir takım çıkardım. Bu takım 1 lira harcanmış bir takım değildir. Tamamen okullardan bulduğum çocuklarla yapılmış bir takımdır. Sonra Pendik A takımına çıktım hoca olarak bu çocukları da a takıma çıkardım. O zamanki Pendikspor başkanları ve hocalarının bu çocuklar üzerinde çok emeği vardır. Bize çok yetki verdiler sağ olsunlar” dedi..

Bunlar guzel bilgiler...

Oyle bedavadan alinmiyor demek ki bu futbolcular..

Tekrar hayirli olsun..

Yorum

• bu arada önlibero ve aynı zamanda stoper oynayan bir oyuncu önerim var sağlam bir oyuncudur

Marvin Schulz, 30, Almanya ➤ Preußen Münster, 2025'den beri ➤ Ön Libero ➤ Piyasa Değeri: 700 bin € ➤ * 15 Oca 1995, Mülheim an der Ruhr, Almanya

yönetim kesinlikle izlemeli ve kendisine teklif getirmelidir

"Annuit cœptis"

Yorum

• Bahadir'da gonderilmis.
                        Temizlik devam ediyor tum hiziyla..

Yorum

• bizim kamp ne zaman başlıyor bilen varmı.

Yorum

• Bence genclerin çoğu Hekimoğlu Trabzon kulübüne kiralık gidecektir.1461 Trabzon 3.lige düştü oraya göndereceklerini düşünmüyorum çoğu Hekimoğlu'na gider mantıklı olanda odur bu gençler oynatarak gelişir

Yorum

• Yazıcı gidecekse Sampdoria'nın 10 numarası Gaston Ramirez Beşiktaş'ın Adem'de yaptığı gibi satın alma opsiyonlu kiralanabilir.
                              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Simdi 61saat.com'da okudum, Sertan Irkilmez 2. Lige Bayburta yollanacakmis. Bonservisi ile mi yada kiralik mi belli degilmis.
                                Bence takımdan ziyade ,o takimin hocası ve tesisleri daha önemli. 1461 ve hekimoğlu gibi yılda 3-4 teknik adam değiştiren bir takimin oyuncusunun pek bir gelişim gösterebileceğini düşünmüyorum.
                                ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

Yükleniyor...
                                X