İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma
-
Bu çocuk net sol forvet bu arada 10 numara falan oynamaz. Wakayeme lig başlamadan gidecek gibi hissediyorum ben. Adamın maaşına %50 zam yapıp serbest kalmayı 4 den anca 6 ya kim çıkarmışsa plaket vermek lazım o arkadaşa. Bu nasıl rezalet bir anlaşmadırEn son Yıldıray Emanet tarafından düzenlendi; 08.07.2019, 12:24.
Yorum
-
İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKosovalının da Bosnalının da Yusuf ve oynadığı mevki ile uzaktan yakından alakası yok, ikisi de sol kanat oyuncusu.
Yorum
-
İlk olarak Yıldıray Emanet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu çocuk net sol forvet bu arada 10 numara falan oynamaz. Wakayeme lig başlamadan gidecek gibi hissediyorum ben
Şöyle alelacele toparlayabildiğimiz anektodlar ışığında ve forumda yazılanlara bakıldığında ise backup oyuncu olmaya da pek uygun değil. Ya oynayacak ya da sürekli hamle oyuncun olacak, yoksa arıza çıkarıyor. Umarım dizginlenir zira Nwakeame sezonu bitirdiği gibi başlarsa , onu biraz zor keser.En son Serdar A tarafından düzenlendi; 08.07.2019, 12:27.
Yorum
-
İlk olarak Yıldıray Emanet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu çocuk net sol forvet bu arada 10 numara falan oynamaz. Wakayeme lig başlamadan gidecek gibi hissediyorum ben
Avrupanin top 5 liginden biri gelip kafasini karistirmazsa, asla bu sene gitmez.
Adam Cin, Katar gibi ulkelerde oynamayi suanlik dusunmuyor.
Sen Yazici'ya odaklan.
Gitme ihtimali en yuksek oyuncu o suanlik.
Nwakaeme konusunda en azindan bu sene icin rahat ol.
Unal Karaman 10 numara deneyebilir bu cocugu.
Sol konat dolu cunku.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
Adem akillanmis biraz [emoji5]
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiEn son Uğur KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 08.07.2019, 12:31.2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
Yorum
-
İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni sezon öncesinde teknik direktör Ünal Karaman’ın kadro planlamasında yer almayan Vahid Amiri, kendisine kulüp arıyordu.
Mustafa Denizli’nin çalıştırdığı İran ekibi Tractor Sazi ile görüşen İranlı futbolcuya, yine ülkesinden Sepahan’ın talip olduğu kaydedildi.
Tractor Sazi ile anlaşamayan 31 yaşındaki futbolcunun, Sepehan ile yaptığı pazarlıklarda son aşamaya geldiği öğrenildi. Bordo-Mavili yönetim, Amiri için 500 bin Euro talep ediyor.
61Saat
500 bin euro temiz para.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİyi ki bir alternatif diziliş yazdık. Yazdılar ettiler yok , ben yazdım yukarıda işte bir de bir arkadaş "what if " demiş ... Sanki ideal 11 üzerine bir muhabbet dönüyormuşçasına , yok ilginç ilginç işler , yok futboldan anlamıyorsunuz ve sair , pusuda mı bekliyorsunuz nedir sevgili arkadaşlar...
Son transferlerden sonra moralim çok bozuldu, biraz isyankar yazacağım forum olarak idare edinKadro şişti, kaliteli stoper transferi gelmedi vasat birisi alındı. Forvete yine vasat birisi gelecek. Şampiyonluktan umudu kesmek üzereyim nokta atışları yerine hep yama transferler yapıldı, kadro güçleneceğine anlamsız bir kalabalık oluşturuldu.
Bu sezon alttan bir oyuncu çıkarma şansımız kalmadı gibi, dışarıdan gelenlere odaklanacağız, onları da izleyeceğimiz tek yer Türkiye Kupasının ilk 2 turu falan."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak B.Yiğit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleWakayeme'yi forvete koyanlar bana göre futboldan anlamıyor
Wakayeme top dağıtmayı ve kanatlardan içeri girmeyi seven bir futbolcu. Forvete koyarsanız bu en iyi özelliklerini kullanamaz ve vasatlaşır.
Messi'yi forvete koymak gibi bir şey olur. Çoğu özelliğinden faydalanamazsınız.ortalığın anasını ağlatmıştı, bir sezonda 70 golü vardı.
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMessi'nin en önde oynadığı dönemde askerde miydin sen?ortalığın anasını ağlatmıştı, bir sezonda 70 golü vardı.
Ayaklarindan topu alamiyordun [emoji5]
Sen de top tutacak tek Sosa var, ki o da zaman zaman cok basit top kayiplari yapiyor.
Nwakaeme sadece kanat forvet olarak oynamiyor bizde.
Topu ortasahada ayagimizda tutup, takimi yeri geldigi zaman baskidan da cikartiyor.
Nwakaeme'yi forvete atarsan, top oraya bu kadar rahat gitmez.
Yani olmaz forvette Nwakaeme bizim takimda [emoji5]
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
Yorum
-
Transfer edilen son oyuncunun karakteri hakkında çokça şey yazılıp çiziliyor. Belki söylenenler doğrudur. Belki de değildir. Bilemeyiz. Her şeyi bir kenara koyarsak bir transferde baz alınması gereken oyuncunun saha içerisinde ne verdiğidir. Bunun hemen ardında takımdaşlık anlamında bir uyumsuzluk yaratıp yaratmayacağına bakılmalıdır. Üst düzey yeteneklere sahip bazı futbolcuların uyumsuz olarak nitelendirilebilecek davranışları olabiliyor. Örneğin ülkemizde futbol oynamış Yattara, Jaja ve Qaresma gibi futbolcuların antreman ve saha dışında yaptıkları kamuoyunun malumudur. Ve hatta Burak Yılmaz'ın alkollü şekilde kaza yapmasını, Gökhan Töre'nin silahlı olayı ve Arda Turan'ın Berkay meselesini de bu sınıfa koyabiliriz. Bu gibi hareketler tabi hoş şeyler değil. Bu hareketler profesyonel futbolculara yakışmıyor. Fakat adı geçen futbolcuların saha içerisinde yaptığı muazzam işleri de silemeyiz. Bu futbolculara doğru mentörlük yapılabilirse size şampiyonluk yolunu açabilirler. Donis Avdijaj da bu isimlerden biri olabilir. Bilemeyiz. Bu tip futbolcularda önemsediğim şey saha dışında yaptıkları uçarı hareketler değil. Antreman ve arkadaş ortamında takındıkları tavırlar önemli. Takımda kendisini dışlanmaya itecek tarzda hareketler yapmıyorsa diğer hareketleri bir şekilde idare edilebilir. Fakat takımda itici hale gelirse en kötü şey olur. Umarım bu çocukta öylesi hareketler yoktur.
Donis Avdijaj'ın tipik bir sol forvet olduğunu söylemeye lüzum yok. Hızlı, bitirici, skorer bir futbolcu. Kanattan içeri kat eder, şut çeker ve gol yapar. Tekniği ve hızı ile rakipleri alt eder. Forvet bencilliği olsa da pas kanallarını görmekte sorunu yoktur. Bu anlamda Yusuf Erdoğan bencilliğine sahiptir diyebiliriz. Ama yetenek olarak arada dağlar var. Bu çocuğun Yusuf Yazıcı yerine alındığı yorumları doğru değildir. Zira benzer özelliklere ve oyun tarzına sahip değiller. Dahası aynı mevkide de oynamıyorlar. Donis Avdijaj ve Andjusic transferlerini önemsiyorum. Genç ve heyecan verici kanat oyuncuları gibi duruyorlar. Abdülkadir ve Nwakaeme'yi yedekleyecekler. Rotasyondan forma bulacaklardır. Kadro genişliği anlamında elimizi güçlendirdiler diyebiliriz. Ayrıca sürpriz patlama yapıp ekstra performans ortaya koyarak takımı şampiyonluk yolunda ileri taşıyabilirler.En son Mehmet BAŞ tarafından düzenlendi; 08.07.2019, 12:48.
Yorum
Yorum