yeni transfer hayırlı olsun yine genç bi arkadaş ama alacağı paraya bakarsak rotasyonda kullanılabilecek biri alınmış gibi görünüyor inşallah katkı verir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma
-
İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePazarlık masasına otururken direk satıştan pay teklif ediyoruz herhalde. Ondan sonra fiyat artırsan da adamlar paydan vazgeçmez.TEKKEBALL
Yorum
-
İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleprofesyonel liglerde her oyuncunun maaşı açık ve net şekilde açıklanmalı aga
kim ne kadar harcama yapıyor maaşa ve geliri nedir.
bunları hesaplamak zor değil.
en ideal yöntem nba tarzı salary cap uygulamasıdır
Yorum
-
Doğan Erdoğan burada çok gereksiz haşlanıyor. Kasıktan tekleyince toparlayamadı ama savunma önünde acayip ısırır rakibi, yüz döndürmez. Yardım savunması + pozisyon dolgusu yapar, koşuya cevap verir, sertleşir. Biraz Medel gibi, "sağlıklı" bir Doğan o kadar gömülecek topçu değil..
Böyle bir yorum var.Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
(Dozer) Cemil UstaTrabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..
Yorum
-
Doğan Erdoğan'ın devre arasında Avusturya 2. Ligi'ne kiralanmasının sebebi "motivasyon problemleri" ve teknik direktörleri Oliver Glasner'a göre antrenmanlardaki başarısızlığıymış.
Yorum
-
her türlü batuhandan fazla iş görür. batuhan duracağına doğan durması yedek kulübesinde her türlü iyidir. bu sene çoğu maçta gerekli müdaheleleri yapamadığımızdan dolayı kaybettik. yedek kulübesi kıtlığı yüzünden..Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.
Yorum
-
İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Doğan Erdoğan'ın devre arasında Avusturya 2. Ligi'ne kiralanmasının sebebi "motivasyon problemleri" ve teknik direktörleri Oliver Glasner'a göre antrenmanlardaki başarısızlığıymış.
Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.
Yorum
Yorum