Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kaan Ayhan ve Kenan Karaman'ın takımı küme düştü.
    Hocam direkt kiralık yapışmak lazım Abdüş ve Kaleci hariç net 1 yerliye daha ihtiyaç var. Abdüş'ün durumunu düşünce 2 hatta. Hele bunu da stopere kotarabilirsek büyük rahatlar elimiz.
    İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
    İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
    Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kaan Ayhan ve Kenan Karaman'ın takımı küme düştü.
      İkisi de gelsin başlasın
      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• talisca varken kangaya bakmam tabi bana sorarsan Trabzonsporun her mevkide önemli eksikleri var baya transfer lazım
        İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kanga emsal olarak aranacak bir futbolcu değil ki
        "Annuit cœptis"

Yorum

• Rotasyon olmamasinin acisini cekiyoruz. Gelecek sezonun basinda Kadro planlamasi daha iyi yapilmali.
          17, 18 direkt katki saglayacak futbolcu olmasi lazim kadroda.

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• ankara maçından sonra şunu anladık:

kadrodaki kaliteli oyuncu kadrosunu bozmadan gereksizleri gönderip

önce sağlık ekibi,teknik taktik koçlara özel bir bütçe ayırılması lazım

ilk transfer geniş çaplı teknik direktör ve sağlık ekibi transferi sonra koçlar

daha sonra kaliteli iki stoper,ortasaha ve gerekli yedek kadroya çok güçlü topçuları alıp şampiyon olursun

başka türlü olmaz
            "Annuit cœptis"

Yorum

• Kimi alsak ancak lige renk katarız, koyun mabadına rahvan gitsin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
              trabzonspor

Yorum

• İlk olarak teknik ekip ve sağlık ekibi baştan aşağı değişmeli. Sadece Newton kalsın.

Tek sansimiz para eden adamları gönderip alternatifli kadro kurmak.

Birde takım tempo yapabilmeli. Bunun için genç ancak yetenekli adamları bulmak lazım.mumkunse Trabzon doğumlu olmasın.

Uğurcan,ömür satışından ciddi bir para gelir.

İki tane atletik,topla ilişkisi iyi stoper

İki tane dipçik gibi merkez ortasaha

Bir tane skorer kanat almalıyız.

Sonrada alternatif kadro zenginleştirilmesli.

Sosa kalmasada olur. Bence novak in kalmasi çok daha önemli.

Erce

Burak kapacak transfer transfer novak

Transfer transfer transfer waka

Ekuban sorloth

Artık şu 4 2 3 1 malligindan vazgeçelim.

Ekuban sorloth çift forvet oynar.

Mesele iki tane tabanca gibi merkez ortasaha ve stoper bulmakta.
                ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yeni Malatyaspor'un devre arasında aldığı, Faty Papy'yi yâd ettiren Burunduli Youssouf Ndayishimiye'yi not edelim. Geçen hafta Göztepe maçında aldığı kısıtlı sürede de diri görüntüsünü beğenmiştim ki gâlibiyeti getiren golün asistini yapmıştı, bugün de Fenerbahçe'ye karşı 1 gol 1 asistle oynadı. Malatya düşerse çökmek lâzım. Alıp kirâlarız mis gibi.
                  Reis bende geldiği günden bari gelson rodriguez i beğeniyorum. Öküz gibi topçu hızlı da. Takımı taşıyacak bir topçu değil ama ekuban rolünde, hem kanat hem 2. Forvet rolünde gayet iyi iş yapar. Ankara düşerse opsiyon alınmazsa en kötü biz kiralayalım. 90 dk 3 maçını izledim. Fener ve bizim defansı ezdi. Başak maçında ise ezildi.yine de zorladı
                  En son CasTo tarafından düzenlendi; 28.06.2020, 00:31.
                  Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
                  çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• Uğurcan ve Ömürden iyi para kazanırsak Orta sahaya Guelor Kanga yı kesin alalım beleşe. Bide Felipe Melo tarzı bir adam. Sağ kanata Ömürün gideceğini varsayarak ( ki bence gider Yusuf abisi gibi) Visca gibi bir adam lazım. 2 iyi stoper kesin lazım. Hüseyniyi artık yok sayıyorum. Campi ve Hüseyin yedek olur. Wakayeme eğer sözleşmesi bitecekse 2021 de şindiden uzatalım uzatmıyorsa satalım para kazanalım. Yerine kanat alalım. Forvet Ekuban Sörloth devam eder. Novakla kesin uzatalım, Sosada işine gelirse uzatsın çok para istemesin. Yedekleride oynatmayacağımız adama mesela Doğan gibi ( ben yedekten katkı alınabileceğini düşünüyordum ama oynatmıyollar) para vermeye gerek yok. Bu nedenle çok adam almak yerine çok yönlü güçlü direk katkı verebilecek iyi rotasyon oyuncuları alalım. Teknik direktör şahsen Şenol Güneşi isterim ama gelmez niye gelsin. Niye cezalandırsın kendini

Yorum

• Taliscayı sittin sene alamayız hatta kimse alamaz Türkiyeden. Ama Kanga tam Türkiyeye göre 2. Batalla olur. Alan pişman olmaz.

Yorum

• da costa ve hosseini ile yolları ayırıp oraya tartışılmaz bir stoper almamız lazım. messias nasıl bilmiyoruz izleyemedik henüz ama saha dışı bilmediğimiz faktörler var galiba yoksa forma şansı çoktan bulmuştu.

egemen,song tarzı bir adam almalıyız.

guilherme ve bilal ile ayrılıp bir tane kanat forvet almamız şart.

orta sahaya çift yönlü bir oyuncu şart.
                        sadece aşk bizimkisi

Yorum

• İlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          da costa ve hosseini ile yolları ayırıp oraya tartışılmaz bir stoper almamız lazım. messias nasıl bilmiyoruz izleyemedik henüz ama saha dışı bilmediğimiz faktörler var galiba yoksa forma şansı çoktan bulmuştu.

egemen,song tarzı bir adam almalıyız.

guilherme ve bilal ile ayrılıp bir tane kanat forvet almamız şart.

orta sahaya çift yönlü bir oyuncu şart.
                          Sörloth hariç kiralık gelenleri yok sayıyorum seneye. Ama 2 iyi stoper lazım bize. Birde yetmez.

Yorum

• Önce hoca bulmak gerekecek gibi.

Sonra o hoca oynatacağı sistemi belirleyecek ve daha sonra o sisteme uygun hamleler yapacağız, uyanlar kalacak uymayanlar gidecek ek olarak yine bu sisteme uyacak adamlar transfer edilecek..

İlk plan kesinlikle bu hoca mevzusu olmalı

Yorum

• arkadaş şu kanga da ne var ya balon bence kanga bizim maçta güzel oynadı diye kangayı mı almamız lazım bu kadar sığ görüşlü olamayın ya

Yorum

• Bu takımda kalas gibi stoper istemiyorum topu orta sahaya süremeyecek stoper istemiyorum tek hamlelik stoper istemiyorum 193 boyu olup da kafa topu veren stoper istemiyorum. Gerekirse stoperlerden biri 190 civarı biri 186 civarı olsun ama kalas ve dümdüz olmasınlar.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X