Yedekten bile oyuna giremeyen cop topculara verdikleri parayi Novak'a zam olarak versinler. Kirk yilin basi savunmada yeterli hucumda ise bu kadar katki saglayan bek bulmusuz, kaybetmememiz lazim.
Mensah icin 8tas kayseri baskaniyla gorusmus sene sonu demisler gelin goruselim..listenin basinda mensah varmis 8tas da tahmin etmistim şikebahce yada kargalarin su ekonomik yoklukda talip olacaklarini..ahmet canbazli cafer tosunlu bir paket yapilip ustune de bir miktar para verilip yoklanmali..
1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Mensah icin 8tas kayseri baskaniyla gorusmus sene sonu demisler gelin goruselim..listenin basinda mensah varmis 8tas da tahmin etmistim şikebahce yada kargalarin su ekonomik yoklukda talip olacaklarini..ahmet canbazli cafer tosunlu bir paket yapilip ustune de bir miktar para verilip yoklanmali..
Türkiye Ligi'nde gözüm kapalı alacağım tek topçu Bernand Mensah..
Mensah büyük takım için yetersiz olduğunu düşünüyorum, örnelerini gördük bir örneğide şuan bizde oynuyor. Madem alacaktık bedavaya alsaydık adamı zamanında boştaydı geçen yıl diye hatırlıyorum. Son yıllarda anadolu kulüplerinden tek bir büyük takım oyuncusu çıktı o da trezeguet onuda aston villa kaptı zaten. Diğer oyunculara kötü demiyorum yanlış anlaşımasın ama bize daha fazlası lazım.
Abi Kaan bizim takıma gelse Hüseyin'den daha çok küfür yer. Buna adım gibi eminim. Nedir bu adamı gözünüzde bu kadar büyüten? Almanya'da oynaması mı?
İleri çıkınca gol atıyor, defans yapmayı biliyor, A milli takım oyuncusu artı yerli. Ben her izlediğimde ayakları iyi taş gibi stoper gördüm tabi kişiden kişiye değişir ama defans hattına bir banko lazım.
Mensah büyük takım için yetersiz olduğunu düşünüyorum, örnelerini gördük bir örneğide şuan bizde oynuyor. Madem alacaktık bedavaya alsaydık adamı zamanında boştaydı geçen yıl diye hatırlıyorum. Son yıllarda anadolu kulüplerinden tek bir büyük takım oyuncusu çıktı o da trezeguet onuda aston villa kaptı zaten. Diğer oyunculara kötü demiyorum yanlış anlaşımasın ama bize daha fazlası lazım.
Birden fazla mevki de oynayabilen joker oyuncu yeni onazimiz bile olabilir yasida genc sayilir transferde risk alinacaksa boyle alinmali haberler dogruysa balikesirli siyahi topcuya 600bin avro bonservis vercekmisiz 20 macda 5 golu var ptt gibi bir ligde hic gerek yok..
1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum