Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• aynen kardeşim
    İlk olarak paspatojen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yedekten bile oyuna giremeyen cop topculara verdikleri parayi Novak'a zam olarak versinler. Kirk yilin basi savunmada yeterli hucumda ise bu kadar katki saglayan bek bulmusuz, kaybetmememiz lazim.
    "Annuit cœptis"

Yorum

• Çinde ligler bir kaç haftaya başlar daha Talisca falan bırakmazlar o iş geçti

Yorum

• Mensah icin 8tas kayseri baskaniyla gorusmus sene sonu demisler gelin goruselim..listenin basinda mensah varmis 8tas da tahmin etmistim şikebahce yada kargalarin su ekonomik yoklukda talip olacaklarini..ahmet canbazli cafer tosunlu bir paket yapilip ustune de bir miktar para verilip yoklanmali..
        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Muharrem başkanın kimi öneriyo peki? Konuşmuşsunuzdur illaki.
          Lucesku vari ersun yanali getirip klubun anahtarini teslim edin diyordur

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Mensah icin 8tas kayseri baskaniyla gorusmus sene sonu demisler gelin goruselim..listenin basinda mensah varmis 8tas da tahmin etmistim şikebahce yada kargalarin su ekonomik yoklukda talip olacaklarini..ahmet canbazli cafer tosunlu bir paket yapilip ustune de bir miktar para verilip yoklanmali..
            Türkiye Ligi'nde gözüm kapalı alacağım tek topçu Bernand Mensah..

Orta sahaya çağ atlatır çağ...
            S.V.A.K.O
            FATİH TEKKE

Yorum

• Mensah büyük takım için yetersiz olduğunu düşünüyorum, örnelerini gördük bir örneğide şuan bizde oynuyor. Madem alacaktık bedavaya alsaydık adamı zamanında boştaydı geçen yıl diye hatırlıyorum. Son yıllarda anadolu kulüplerinden tek bir büyük takım oyuncusu çıktı o da trezeguet onuda aston villa kaptı zaten. Diğer oyunculara kötü demiyorum yanlış anlaşımasın ama bize daha fazlası lazım.
              Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Göztepeden Alpaslan çok iyi olur hem stoper hem orta saha için
                Ne işi var ya bizde diye düşünüyordum ama adam iyi. Ucuza alınacaksa alınmalı.
                Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Türkiye Ligi'nde gözüm kapalı alacağım tek topçu Bernand Mensah..

Orta sahaya çağ atlatır çağ...
                  Mensah çok ekstra bir oyuncu 6-8-10 oynamadığı bölge yok
                  Bize yedirmezler lakin Kayseri ile yakın ilişkileri kullanırsak belki.

Yorum

• mensah gelir bize olur sana gilerme gibi gereksiz heyecan
                    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Göztepeden Alpaslan çok iyi olur hem stoper hem orta saha için
                      Şu an defans bölgesine yurt içinden alınabilecek tek yerli oyuncu.

Yorum

• Kaan Ayhan yoklanamaz mı? Bize gelmesi çok mu zor bu adamın.

Yorum

• İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kaan Ayhan yoklanamaz mı? Bize gelmesi çok mu zor bu adamın.
                          İmkansız.
                          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Abi Kaan bizim takıma gelse Hüseyin'den daha çok küfür yer. Buna adım gibi eminim. Nedir bu adamı gözünüzde bu kadar büyüten? Almanya'da oynaması mı?
                            Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• İlk olarak Bahadır Şimşek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Abi Kaan bizim takıma gelse Hüseyin'den daha çok küfür yer. Buna adım gibi eminim. Nedir bu adamı gözünüzde bu kadar büyüten? Almanya'da oynaması mı?
                              İleri çıkınca gol atıyor, defans yapmayı biliyor, A milli takım oyuncusu artı yerli. Ben her izlediğimde ayakları iyi taş gibi stoper gördüm tabi kişiden kişiye değişir ama defans hattına bir banko lazım.

Yorum

• İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Mensah büyük takım için yetersiz olduğunu düşünüyorum, örnelerini gördük bir örneğide şuan bizde oynuyor. Madem alacaktık bedavaya alsaydık adamı zamanında boştaydı geçen yıl diye hatırlıyorum. Son yıllarda anadolu kulüplerinden tek bir büyük takım oyuncusu çıktı o da trezeguet onuda aston villa kaptı zaten. Diğer oyunculara kötü demiyorum yanlış anlaşımasın ama bize daha fazlası lazım.
                                Birden fazla mevki de oynayabilen joker oyuncu yeni onazimiz bile olabilir yasida genc sayilir transferde risk alinacaksa boyle alinmali haberler dogruysa balikesirli siyahi topcuya 600bin avro bonservis vercekmisiz 20 macda 5 golu var ptt gibi bir ligde hic gerek yok..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X