İlk olarak smart tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak bilgehan83 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülealtınordunun altyapılardan futbolcu çalan başkanı ravile 6 milyon euro verselerdi ravili sırtında taşırdı ingiltereye kadar geçiniz bence... ravil e üçten fazla kimse vermez.. vermeyecek...
Yorum
-
İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAltinordu baskanini dinledim. Ravil ve Burak i Avrupaya satacaklar.
Ravil icin Önanlasmali birsey yapacaklarmis.Ingiltere Almanya olabilir.( ゚д゚)
Yorum
-
İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTwitter'da videolarına falan denk geldim müdür.
Trabzonspor’un 2014 yılında 12 yaşındayken Diyarbakır’dan kadrosuna kattığı Hakan Yeşil’in taliplileri artıyor. 18 yaşındaki futbolcuyu Bundesliga'dan Freiburg ve Stuttgart, İngiltere Championship'ten ise Brentford istiyor. (DHA)
https://twitter.com/sporarena/status...15339337199624
Yorum
-
Yav altyapilardaki bir oyuncu, biz dahil koca kulüplerin medya haberlerini dolduruyor. Demek ki bu Ispanya, Ingiltere, Almanya olsak düsünemiyorum bu medyayi. Her altyapi oyuncusuna artik Messi muamelesi cekerler. Sovenist ve popülist bir medya kültürü var bizim ülkede.
Genc oyuncular icin kamoyuna veriyolar gazi, cocuk 3 mac kötü oynadi mi çöp ilan ediliyo.En son Anıl C tarafından düzenlendi; 11.06.2020, 10:56.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
Hem Sosa'ya ve Novak'a istedikleri sartlarda yeni sözlesme hemde Sörloth'a bonservis ve sözlesmesinin revize edilmesi.
Bu ücünü birden yapabilecek bir kulüp degiliz.
Eger yaparsak iste bizi Sampiyonlar Ligi ile tehdit ederler böyle.
Bunlardan biri ya da birkaci feda edilmeli.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
Cafercan vardı herkes şöyle iyi böyle iyi derken ben bu kadar naif oyuncunun hiçbir zaman Trabzonspor kalitesinde olmayacağını söylemiştim. Adam 2 metre çapında kimse yoksa iyiydi. Hakan Yeşil'e baktığımda ise tam parlatmalık yıldız görüyorum. Üzerine düşülürse cidden çok iyi yerlere gelir. Oyunu çift taraflı oynuyor, fiziği çok iyi yıkılmıyor teknik ve oyun bilgisi iyi. A takımda süre alması gerek yakında değerlendireceklerine eminim.En son B.Yiğit tarafından düzenlendi; 11.06.2020, 15:09.
Yorum
-
Biz takımımızı gençler için iyi bir basamak olarak görüyoruz ama aslında durum hiç de öyle değil örneğin kadrodaki gençler formayı daha önce aldıkları için oynuyor şu andaki durum bıçak sırtı şu ortamda hangi gence forma verile bilinir ki Hakan Yeşili kadroya bile koyamazsınız
Uefada mecbur kaldığımız için gençlere şans verildi ama bu aynı şey değil kadro tamamen gençlerden oluşunca istenen oyun çıkmıyor bunları as kadronun içine serpiştirmek lazım ancak o zaman kendilerini gösterebilirler@ okşoholu
Yorum
-
İlk olarak B.Yiğit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCafercan vardı herkes şöyle iyi böyle iyi derken ben bu kadar naif oyuncunun hiçbir zaman Trabzonspor kalitesinde olmayacağını söylemiştim. Adam 2 metre çapında kimse yoksa iyiydi. Hakan Yeşil'e baktığımda ise tam parlatmalık yıldız görüyorum. Üzerine düşülürse cidden çok iyi yerlere gelir. Oyunu çift taraflı oynuyor, fiziği çok iyi yıkılmıyor teknik ve oyun bilgisi iyi. A takımda süre alması gerek yakında değerlendireceklerine eminim.
Yorum
-
ravil abartılan bir oyuncu altaylı cenk özkaçar çok daha iyi ve potansiyeli olan bir stoper. ayrıca nwakaeme sonrası için transfer adayım lovric. 1.86 boyunda (tony 1.85) sol kanatta oynuyor ve sağ ayak (tony gibi) ve inanılmaz bir skor katkısı var (tony gibi) yaşı henüz 24.
Yorum
-
Berkay sefa kesinlikle unutulmamalı. Muazzam bir dripling ve pas yeteneği var.
Kastamonu da oynamaya devam ediyor.
Malesef kiraladıgımız isimleri takip etmiyoruz.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
burak kapacak,cenk,mustafa kapı bana kalsa ucunu de almalıyız.
malle,anıl trabsfer edildi sayarsak rotasyon konusunda muazzam bir iş yapmış oluruz.
Önümüzdeki sene taha,hakan yeşil,kerem ve salih kavrazlı da süre almaya başlamalı.
Kadroyu olabildiğince genç ve dinamik adamlarla kurmalıyız.
pareira,costa,sosa,wakame,sörloth,ekuban takımın ana kolonları olarak yerli yerinde olacak İnşallah.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum