Doruktan Toköz.. gerçekten eziktaş ile sözleşmesini fesh etse biz kapsak ne güzel olur [emoji23]
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
osmanlıdan ali eren ismi gündeme gelmiş cok sevindim. Bir kac kez yazdım buraya
sag bek burak kapacak sol bek ali eren 5 sene bek aramazsın.
Bize böyle transfer lazım.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
Halil Dervişoğlu'nun durumu takip ediliyor. Kiralanabilir.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fatih Silik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJosef de Souza adi gecti gecenlerde.
Yorum
-
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleosmanlıdan ali eren ismi gündeme gelmiş cok sevindim. Bir kac kez yazdım buraya
sag bek burak kapacak sol bek ali eren 5 sene bek aramazsın.
Bize böyle transfer lazım.
Yorum
-
İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHalil Dervişoğlu'nun durumu takip ediliyor. Kiralanabilir.
Romadan Mert Çetin için de fazla forma şansı bulamıyor.Onun için de girişimlerde bulunsak iyi olur aslında.Potansiyelli bir isim.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fatih Silik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJosef de Souza adi gecti gecenlerde.
Yorum
-
Gündemimizde olduğu söylenen, hattâ daha bugün Fanatik'te haberi çıkan Lisandro Semedo'nun bonservisini elinde bulunduran Fortuna Sittard'ı Acun Ilıcalı satın almış. Kendisinin ismini de silebiliriz.
https://twitter.com/rasitaltunra/status/1258733788961611777
Yorum
-
Bizim istedigimiz yerli oyunculari muhakkak istanbul kulüpleri de istiyor.
Hem futbolcuyu hem de kulübünü ikna edebilmeliyiz.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
Caglar taraftarlarca yilin 11'ine secilmis(tabi bizim insanimiz ne kadar etki etki bilmiyorum)
Herhalde Türk futbol tarihinde ilk defa bir oyuncu Ingiltere liginde böyle ödüllendirildi.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum