Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Doruktan Toköz.. gerçekten eziktaş ile sözleşmesini fesh etse biz kapsak ne güzel olur [emoji23]

Yorum

• Mehmet UYSAL - Manisa FK
      Mehmet Uysal, 25, Türkiye ➤ Aliağa FK, 2023'den beri ➤ Santrafor ➤ Piyasa Değeri: - ➤ * 21 Eki 1999, Manisa, Türkiye

İstatistikleri ilgimi çekti. Kısıtlıda olsa izlediğim videolarda gol ile teması göze çarpıyor.. sessiz sedasız bir potansiyel transferi olabilir.

Yorum

• Daniel Brosinski * Sağ Bek * 1988 * 2020 bitisli sözlesmesi var.

Mainz. Var mi alman liginden taniyan?

Yorum

• osmanlıdan ali eren ismi gündeme gelmiş cok sevindim. Bir kac kez yazdım buraya

sag bek burak kapacak sol bek ali eren 5 sene bek aramazsın.

Bize böyle transfer lazım.
          ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Halil Dervişoğlu'nun durumu takip ediliyor. Kiralanabilir.
            Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
            Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• Josef de Souza adi gecti gecenlerde.
              Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Silik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Josef de Souza adi gecti gecenlerde.
                Vizyonsuzluk olur

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  osmanlıdan ali eren ismi gündeme gelmiş cok sevindim. Bir kac kez yazdım buraya

sag bek burak kapacak sol bek ali eren 5 sene bek aramazsın.

Bize böyle transfer lazım.
                  Ali Ereni hiç izlemedim biraz anlatırsanız iyi olur.Burak Kapacak hızıyla ön plana çıkan bir oyuncu diye biliyorum.Burak Bursada sağ kanatta oynuyor.

Yorum

• İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Halil Dervişoğlu'nun durumu takip ediliyor. Kiralanabilir.
                    Bizim için iyi olur ama satın alma opsiyonlu olmalı kesinlikle.Teknik var,zeka var.Fiziksel anlamda gelişmesi gerekiyor ve şutlarını da geliştirmeli.İki yıl içerisinde gelişim katederse önemli bir oyuncuya dönüşebilir.Patlama yaparsa her anlamda kazanırız.Yabancı oyuncu sınırının da konuşulduğu bu günlerde çok iyi bir hamle olur.Yerli,genç ve yetenekli isimler önemli.

Romadan Mert Çetin için de fazla forma şansı bulamıyor.Onun için de girişimlerde bulunsak iyi olur aslında.Potansiyelli bir isim.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Silik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Josef de Souza adi gecti gecenlerde.
                      Ne 6 ne de 8.Ortaya karışık özellikleri olan bir isim.İhtiyacımız olan bir oyuncu tipi değil.

Yorum

• Halil gelecekse yanında Rotterdam'dan Elayis'i de getirsin.

Yorum

• Gündemimizde olduğu söylenen, hattâ daha bugün Fanatik'te haberi çıkan Lisandro Semedo'nun bonservisini elinde bulunduran Fortuna Sittard'ı Acun Ilıcalı satın almış. Kendisinin ismini de silebiliriz.

https://twitter.com/rasitaltunra/status/1258733788961611777

Yorum

• Bizim istedigimiz yerli oyunculari muhakkak istanbul kulüpleri de istiyor.

Hem futbolcuyu hem de kulübünü ikna edebilmeliyiz.
                            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                            Elazığ'lı.

Yorum

• Caglar taraftarlarca yilin 11'ine secilmis(tabi bizim insanimiz ne kadar etki etki bilmiyorum)

Herhalde Türk futbol tarihinde ilk defa bir oyuncu Ingiltere liginde böyle ödüllendirildi.
                              Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                              Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Halil gelecekse yanında Rotterdam'dan Elayis'i de getirsin.

Elayis'in annesi ve menajeri arkadaşım. İstanbul'dan isteyenler var kendisini. Menajeri şu korona olaylarından sonra gelecek galiba Türkiye'ye. Trabzonspor'dan herhangi bir talep olmamış. Avrupa'dan da isteyeni vardı. Ne olur bilmiyorum.
                                Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                                Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X