Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Abdülkadir yeterli bir oyuncu değil maalesef.

18 içinde yer buluyor olması yeterli.

Obi Mikel'in avantajı ligin kalitesizliği bunun dışında tecübesi vs. biraz durumu kurtarıyor. Topu ayağına aldığında hoş bir esinti oluyor her zaman, ancak o bölgede daha agresif,ikili mücadelelerde daha etkin bir isim bulunursa çok iyi olur.

Stoper Meselesi ile ilgili

Ortasahadaki savunma kalitesi arttırılabilirse (en azından Obi Mikel yerine bir oyuncu) Campi-Hossaini fazla fazla yeter bize...
    Stoper yerine,Obi Mikeli gönderip,yerine dinamik bir ortasaha almak
    Çok daha zor bi operasyon değilmi 25 gündür stoper alamayan bir kulüp icin,transferin bitmesine 9 gün kaldi,
    Yapilabiliyorsa bugün icin stoper transferi yeterli.
    Burada birçok arkadasin dillendirdiği Mikel konusu ,tamamen yaz döneminde aksiyon alinabilecek bir konu bence

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ee ne olmuş bence her ne kadar hata yapsada hızı ve ikinci hamleleri ile bizim takimin birinci stoperi huseyin.Tabi biraz daha konsantre oynamak şartıyla.

Sizler takıntımızınız. Adamı beğenmiyorsanız yani size göre kötü ise direk gomuyorsunuz.

Oysa ben katkısına bakarım. Öz evlat yada yabancı hiç farketmez.
      Aynen ben de katkısına bakıyorum ve Mikel'in 11 de oynamaması gerektiğini söylüyorum.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Novak ve Sosa ile mutlaka anlaşmamız lazım. Ndiaye'nin bonservisini alamayacağımız aşikar. Pereira ile de tekrar sözleşme imzalamayacağız anlaşılan. Hal böyle olunca gelecek sene sağbek, solbek (hem as, hem alternatif ) , 2 tane de orta saha kafadan almamız gerekecek. Ki geleceklerin de eldekilerden daha iyi olup olmayacağı soru işareti.

Bunların dışında bir de Sorloth mevzuu var. Herkes alacağız edeceğiz diyor da bana o kadar kolay gelmiyor. Mevcut bütçe ile bir futbolcuya 6 milyon avro bonservis verebileceğimizi hiç sanmıyorum. Mesela bu sene 17m avroya Yazıcı'yı satmış olmamıza rağmen 88 milyon tl harcama limiti çıktı bize. 2 sene içinde euro kurunun hiç artmayacağını düşünsek bile harcama limitinin yarısına yakınını bu transfere ayırmak durumunda kalacağız.

Umarım planlamamızı bunları göz önüne alarak yapıyoruzdur.
        En son zahido tarafından düzenlendi; 21.01.2020, 08:54.
        "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Novak ve Sosa ile mutlaka anlaşmamız lazım. Ndiaye'nin bonservisini alamayacağımız aşikar. Pereira ile de tekrar sözleşme imzalamayacağız anlaşılan. Hal böyle olunca gelecek sene sağbek, solbek (hem as, hem alternatif ) , 2 tane de orta saha kafadan almamız gerekecek. Ki geleceklerin de eldekilerden daha iyi olup olmayacağı soru işareti.

Bunların dışında bir de Sorloth mevzuu var. Herkes alacağız edeceğiz diyor da bana o kadar kolay gelmiyor. Mevcut bütçe ile bir futbolcuya 6 milyon avro bonservis verebileceğimizi hiç sanmıyorum. Mesela bu sene 17m avroya Yazıcı'yı satmış olmamıza rağmen 88 milyon tl harcama limiti çıktı bize. 2 sene içinde euro kurunun hiç artmayacağını düşünsek bile harcama limitinin yarısına yakınını bu transfere ayırmak durumunda kalacağız.

sörltoh böyle devam ederse zaten elde tuttamayacagiz...alip direk satilacaktir....muriqi icin 20 mio. € konusuluyor...

biz oyuncularimizi iyi pazarlayamioruz...sikeciler yedek eöjof elmasi bile 16-19 mio. € ya satti
          Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• Mikel’i kötü bulmayanlardanım ama badou’yu görünce hareketli oyuncuya ihtiyacımız olduğu açıkça belli oldu. Kurulum şu şekilde olsa mükemmel bir takım oluruz.

Defans Defans Defans Defans
            Badou. Sosa
            (İyi bir oyuncu)

Yorum

• İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Novak ve Sosa ile mutlaka anlaşmamız lazım. Ndiaye'nin bonservisini alamayacağımız aşikar. Pereira ile de tekrar sözleşme imzalamayacağız anlaşılan. Hal böyle olunca gelecek sene sağbek, solbek (hem as, hem alternatif ) , 2 tane de orta saha kafadan almamız gerekecek. Ki geleceklerin de eldekilerden daha iyi olup olmayacağı soru işareti.

Yabancı sayısı azaltılacak, Hadi kalecin yerli,Hüseyin 'i kimse beğenmiyor stopelerini de yabancı yaptın diyelim, orta üçlü de yabancı, Türk sol bek yok o da yabancı,etti sana 6 yabancı Nwakayame ve Sörloth da garanti toplam 8 yabancı etti. Elinde parıldayan Serkan Asan varken sağ bek yabancı alınması şu şartlarda çok mantıksız, seneye Pereria ile değişmeli oynarlar sonraki sene tamamen Serkan alır o formayı. Ayrıca benim tablom 8 yabancıya endeksli daha da düşebilir zamanla yabancı sayısı, beğensek de beğenmesek de Abdurrahim, Serkan, Hüseyin gibi adamları zamanla bu lige alıştıra alıştıra oynatma zorunluğumuz doğacak. İnşallah Salih, Atakan, Taha Tunç'u da görürüz 2-3 yıla. Yoksa yapılandırma falan hikaye.

Yorum

• Arkadaşlar Nwekame nin daha ileriye atılıp bekinin kademesine girmeyecek şekilde bir oyun tarzına geçilmesi,dolaysıyla daha az yorulması ve bu sayede hücum performansının artması... Serkan'ın ise kanat olarak kullanılıp inanılmaz performans göstermesi konularında Hüseyin Hoca ya hakkı teslim edildi mi?

Şunu Yapan Hüseyin Hoca değil de Ersun denen dallama olsaydı acaba bu sayfalarda ne övgüler dizilirdi.

Hüseyin Hoca ya hakkını teslim ediyor muyuz ?
                Acaba En büyük transferimiz Hüseyin Hoca mı ne dersiniz

Yorum

• They posted the post game press conference video on CPFC website but essentially when asked about Sorloth scoring goals Roy said “That’s great but that league is nowhere near the premier league and that doesn’t mean he would come to Palace and start scoring goals”

Palace hocasına Sörloth’un performansını sormuşlar o da bunun harika olduğunu ama TR liginin premier ligin seviyesinin çok altında olduğunu ve takıma dönüp gol atmaya başlayacağı anlamına gelmediğini söylemiş.
                  İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                  Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    They posted the post game press conference video on CPFC website but essentially when asked about Sorloth scoring goals Roy said “That’s great but that league is nowhere near the premier league and that doesn’t mean he would come to Palace and start scoring goals”

Palace hocasına Sörloth’un performansını sormuşlar o da bunun harika olduğunu ama TR liginin premier ligin seviyesinin çok altında olduğunu ve takıma dönüp gol atmaya başlayacağı anlamına gelmediğini söylemiş.
                    Adam ne diyebilir ki başka? Yolladık ama pişmanız leblebi gibi gol atıyor uşak keşke takımda kalsaydı en kötü alternatif olurdu. Bonservisini de verdik mal gibi ahhh ah mı deseydi

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      They posted the post game press conference video on CPFC website but essentially when asked about Sorloth scoring goals Roy said “That’s great but that league is nowhere near the premier league and that doesn’t mean he would come to Palace and start scoring goals”

Palace 23 maçta 22 gol atmış.
                      Tamamen defansif kurguyla oynayan bir takım.
                      Roy Hodgson çok yanlış konuşmamış.

Yorum

• Turk ligi çok kötü bir Azerbaycan ligi gibi olduk. Eskiden daha iyiydik şimdi berbat. Sivas hocası 2. Lig oyuncuları ametor oyunculari oynatıyorum kalde Fransa 2.lig kalecisi var diyor düşünün seviyeyi. Lig olarak çok kötüyüz. Belki sorlothda ondan iyi gözüküyor.
                        hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Bence Adama yerine Yoshida gelecek. Adama'nin gelmek istedigini zannetmiyorum.
                          Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                          Elazığ'lı.

Yorum

• Tabi ki ingiltere ligi ile kıyas olmaz ama sonuçta şu anda alıp oynattıkları adam da Cenk Tosun

Milli takımda da atıyor.

Ayrıca Sörloth'un attığı gol sayısına değil oyun bazında verdiği katkıya biz hayranız.
                            ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                            Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Sezon sonu sözleşmesi biten yanı başımızdaki Melnjak başka takıma uçup giderse çok üzülürüm.
                              Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Turk ligi çok kötü bir Azerbaycan ligi gibi olduk. Eskiden daha iyiydik şimdi berbat. Sivas hocası 2. Lig oyuncuları ametor oyunculari oynatıyorum kalde Fransa 2.lig kalecisi var diyor düşünün seviyeyi. Lig olarak çok kötüyüz. Belki sorlothda ondan iyi gözüküyor.
                                Yalnız sörloth norveç milli takımında da atıyor. Avrupa maçlarımızda da hiç fena değildi. Sadece türkiye ligi ile konuya bakmamak lazım. Tamam lig süper değil de azerbaycan filan değil.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X