Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Lilledeki stoperin fm profilini atabilicek var mi ?
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSoumaoro iyi oyuncu ama bizim oyun planina uygun oldugunu dusunmuyorum
Yorum
-
Erzurumspor'u boşuna sevmiyor bizimkiler, hiç yoktan iyilik yapmışlar. Emrah Başsan ne allasen?
Yorum
-
Ajansspor da daha önce Doğukan Sinik'i istediğimizi yazmıştı, belli ki yerli kanat arayışı var...
Haydi Burak Kapacak'ı vermezler diyelim, sana gelmek için can atan Gökdeniz Bayrakdar var. Onu geçtim, hemen yanı başında EURO 2020'ye dahi gönderebileceğin karakterli çocuk Oğulcan Çağlayan var. Onu da geçtim, Trabzonluların yönettiği İstanbulspor'da Enes Durmuş var.
Ne Emrah Başsan'ı? Lütfen.
Yorum
-
ligler başlıyor
hala en önemli eksiğimiz olan stoper bölgesini ve abduşun-yusufun sakatlığı ve nwakamenin formsuzluğundan dolayı aciliyete binen kanat transferini halledemedik bir türlü..
yaz kampı yok ki gelsin alışsın ligler başlıyor hem tecrübeli hem de takıma çabuk alışabiliecek biri olmalı açıkçası ligimizden birini kiralamayı düşünebiliriz.
yoksa sürpriz transfer olacaksa kalsın malum pek hayrı görülmüyor devre arası bu tarz transferlerin.YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Yorum
-
soumaoro, ivanildo ikilisiyle atletik ve uzun bir savunma yapmak bize yeter. zaten alan savunmuyoruz, birebir oynuyoruz. merkezde ndiaye de var. bu oyuncular birebirleri kazanırsa, geriye fazla koşmadan önde basarak oynayabiliriz.
bir oyuncu geldi diye hemen muntazam bir savunma yapmamız mümkün değil. önde basmaya uygun atletik güçlü bir savunma piskolojik olarak takımı rahatlatır.En son artvints tarafından düzenlendi; 15.01.2020, 00:52.
Yorum
-
Kupa maci var kupa
hazirlik maclarinda gol yemedik, baskan aciklamalarinda „bana göre stopere ihtiyac yok gibi demec vermisti baskan..
hüseyin hocada transfer olsun diye transfer yapmicuk demisti..
geldi artik kupa maci bu macda da gol yemesek transfer birdaha olmaz..
baskanimiza hocamiza saygim sonsuz fakat bu hazirlik maclarina göre kupa maclarina göre oyuncu alalim almayalim sorunu virusunu kim soktuysa kulübe bunu tedavi ederek yok edecek bir yönetici lazim artik
istanbul takimlari sorunlar yasarken sen al stoperini isine bak spor yazarlari spor adamlari büyük taraftarlarimiz oy birligi ile STOPER sart diyorsa siz neden üclü maymunu oynuyorsunuz??inanilir gibi degil..En son Erkan A. tarafından düzenlendi; 15.01.2020, 01:02.BiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum
-
lider stoperse mevzu lilledeki oyuncuya kıyasla söylüyorum bunu Mamadou Sakho derim bizim aradığımız ilaç.
piyasada bir sürü stoper var ayrı konu ama lider ve ingiliz liginde çalışıyor antreman teknikleri belli müthiş topçu
devre arasında altı aylık alırsak ligin anasını bile...
aradığımz ilaç Mamadou Sakho derim
üst düzey tecrübeli bir oyuncu
6 ay kiralayalım
sakatlık problemi varsa tabi bulaşmayalım derim
6 ayı çıkarırsa bilemem tabi
şu tablo korkutuyor tabi
This is the injury history of Mamadou Sakho from Vereinslos. On this page injuries as well as suspensions.
defansta çok sağlam bir adam lazım sakatlık işi sıkıntı sakatlık geçmişi de sıkıntıEn son erenslash tarafından düzenlendi; 15.01.2020, 04:07."Annuit cœptis"
Yorum
-
İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülelider stoperse mevzu lilledeki oyuncuya kıyasla söylüyorum bunu Mamadou Sakho derim bizim aradığımız ilaç.
piyasada bir sürü stoper var ayrı konu ama lider ve ingiliz liginde çalışıyor antreman teknikleri belli müthiş topçu
devre arasında altı aylık alırsak ligin anasını bile...
aradığımz ilaç Mamadou Sakho derim
üst düzey tecrübeli bir oyuncu
6 ay kiralayalım
sakatlık problemi varsa tabi bulaşmayalım derim
6 ayı çıkarırsa bilemem tabi
şu tablo korkutuyor tabi
This is the injury history of Mamadou Sakho from Vereinslos. On this page injuries as well as suspensions.
defansta çok sağlam bir adam lazım sakatlık işi sıkıntı sakatlık geçmişi de sıkıntı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum