İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak hay1699 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAli Koç sarhoş çıkmış programa herhalde...KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 hocanın da hiç vazgeçmediği birisi daha var Hüseyin.
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sizler takıntımızınız. Adamı beğenmiyorsanız yani size göre kötü ise direk gomuyorsunuz.
Oysa ben katkısına bakarım. Öz evlat yada yabancı hiç farketmez.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
İlk olarak hay1699 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAli Koç sarhoş çıkmış programa herhalde...
Iho dan tek farki babasi.
Asagidakinden bir farkini gormuyorum.
Yorum
-
elimizde sivasspor kadrosu olsa kimbilir kaç transfer isteriz. önemli olan kimin geleceği. sağ açık lazım deyince çok birşey ifade etmiyor. ndiaye deyince akla oturuyor. bizim ihtiyacımız olan özellikleri karşılıyor, hoca'yla daha önce çalışmış, bu ligde oynamış, 35 yaşında değil, görevine uygun bir fizik durumu var mevcut yapıyı bozmaz.
tek soru işareti fiziksel durumuydu onu da çok çabuk aştı.
Yorum
-
Mevcut kadro eksiklerine rağmen ligin oldukça üstünde bir kadro.
Rahat rahat şampiyon olacak gücü var.
İş tamamen teknik ekibin becerisine kalmış.
Savunmada yaşanan sıkıntıların asıl sebebi stoper değil.
Takımdaki stoperler hariç hiç bir oyuncunun savunma yapmaya istekli olmayışı,bu biraz oyuncu karakterleri ile ilgili.
Ndiaye bu eksiklik için çok ideal bir isim katkısı cok büyük olacak.
Ortaha için adı geçen Norveç'lide işimizi fazlasıyla görür.
Yorum
-
Abdülkadir yeterli bir oyuncu değil maalesef.
18 içinde yer buluyor olması yeterli.
Obi Mikel'in avantajı ligin kalitesizliği bunun dışında tecübesi vs. biraz durumu kurtarıyor. Topu ayağına aldığında hoş bir esinti oluyor her zaman, ancak o bölgede daha agresif,ikili mücadelelerde daha etkin bir isim bulunursa çok iyi olur.
Stoper Meselesi ile ilgili
Ortasahadaki savunma kalitesi arttırılabilirse (en azından Obi Mikel yerine bir oyuncu) Campi-Hossaini fazla fazla yeter bize...En son İsa tarafından düzenlendi; 21.01.2020, 01:25.
Yorum
-
Mevcut durumda JP'nin savunma ve fiziksel düşüşü de etkin mi diye düşünmeden edemiyorum. Stoper alsak mesela o taraf yine defolu olacak Abdüş gelene kadar. Abdüş ekstra bir oyuncu hem yaratıcı hem dinamik. JP'nin aksamaması için önüne koyacağın adam Abdüş verdiği yaratıcılığı veremiyor. Önden bir kişi eksiliyorsun. Ekuban'ı falan çeksen orayı dolduramıyor. Mikel, Sosa beraber oynatıyorsun Oyun kurucu bek diye JP oynuyor ve oyun kurucu bir de stoper arıyorsun. Bu oyunu kaç kişi kuruyoruz.JP de miadını doldurdu gibi. Misyonunu tamamladı. Kendisini çok seviyorum adamın dibi O ayrı
İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi
Yorum
-
boteng ayarında lazım hüseyin ve hossini çok gereksiz adamlar ilk 11 için diyorum hüseyin yerine oraya daha üst düzey yerli olsaydı iyidir.bana sorarsanız yabancı genç bir stoper avına düşmek lazım hani sortlothun defans kalitesindeki halinde ama genç artı tabi ki sizin deddiğiniz gibi tecrübeli bir stoper.esasen Trabzonspora üst düzey iki stoper şart.bir tane bu sene lider stoper kiralarız iki tane kiralamazlar.stoper işini çözemedi hala yönetim malesef tek çözemedikleri konu bu.İlk olarak İsmail ALİOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBize saglam 30 yas ustu Mikel, Sosa tecrubesinde STOPER lazim. Mesela Gary Cahill, Subotic ayarinda. Kiralikta olabilir. Yeterki Huseyinle Hosseiniyi cekip cevirisin, yol gostersin."Annuit cœptis"
Yorum
-
İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdi de Mikel’e taktılar.
Yerine düşündükleri adam da 2 maç izledikleri Kanga.
Mikel’e kafayı takan adam ya tribünden bu adamı izlememiştir ya da futbolu güreş ile karıştırıyordur. Başka türlü yazamadım. Adamım oyunu okuması, savunma önünde duvar olması, pozisyon bilgisini göremeyen mümkünse futbol yorumu yapmasın. Ha temposu düşük mü? Evet. Zaten temposu yüksek olsa sende oynamaz. Burada ileri geri konuşan bazı arkadaşlar mümkünse tribüne gidip oyuncuları canlı canlı izlesinler. O zaman belki idrak ederler.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum