Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sanki dünya yıldızı kovalıyorlar kim gelecek stopere cidden merak ediyorum. Keşke 1.85 ve üzeri 2 tane yerden havadan etkili stoper getirseler, Hosseini satılsa şöyle son dakika operasyonları olsa şaşırtsalar şampiyonluk moduna girsek.
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Forumda ve sosyal medyada transfer bilgisi aldığını iddia eden insanların tamamı hiç bir şey bilmediği halde kulaktan dolma bilgileri ciddi bir habermiş gibi etrafına anlatıyorlar. Bu şahıslar yüz tane oyuncu ismi yazıp bir tanesi hasbel kader tutunca bildim bildim diyerek çaka satıyorlar. Komedi gibi fakat senelerdir böyle bir saçmalık vardır.
      En son Mehmet BAŞ tarafından düzenlendi; 28.01.2020, 19:50.

Yorum

• yapacağınız transferin …... altı üstü bi stoper alacaksınız sanki messiyi alın dedik,bu saatten sonra alınacak ta uyum sağlayacak ta ölme eşeğim ölme,bu hafta fenere de kaybedince görücem ben ağaoğlunun salak salak sırıtışını.
        En son prisonbreak2020 tarafından düzenlendi; 28.01.2020, 18:43.

Yorum

• Talisca nöbetinin yerini Guilherme nöbetine çevirin bence.

Yorum

• Ya bizim başkan Campi transferinde nasıl menajerlik ücretini kendisine ödetmek için aylarca bekleyip bununla övünmüştü, sonra adamın takıma alışması haftalar aldı şimdi de aynısı oluyor muhtemelen. Ya da çok beceriksizler bilmiyorum. Satış da yok ne zaman yapılacak bu transferler abi harbi canım sıkıldı. Gelecek olan daha fener maçında oynayamaz zaten, deprem olmasa 3 maç gidiyordu yani ki bu adam veya adamların adaptasyon süreci ne kadar alır bilmiyoruz.

Yorum

• Belli ki o kadar kolay değil stoper transferi .Hem bizim şartlarımız belli hemde bulabileceğimiz oyuncu sayisi kısıtlı.
              O nedenle bu kadar kolay gormemek gerek bu transfer isini
              ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Aklı olan 1 dk. beklemez.
                Beklemez ve reddeder.

SM-A805F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Guilherme ile görüştüğümüz için Malatya Başkanı üstümüze oynuyor olabilir.
                  Hayat sınav ise “Trabzonspor” yazar çıkarım.

Yorum

• İlk olarak Fatih Takır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Guilherme ile görüştüğümüz için Malatya Başkanı üstümüze oynuyor olabilir.
                    Kiralikta olsa Temmuz 2021 e kadar adamlarin oyuncusu..Sözlesmesinde özel bi madde var mi bilemiyorum ama Malatya ile anlasmadan futbolcu nasil gelecek bize..Fb ye verirler bize vermezler..
                    KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Asla Trabzonspora rakip olamayacak bir takimi dikkate alip, onlarin futbolcusunu almak Trabzonspora göre bir davranis sekli degil. Inanmiyorum Guilherme haberlerine.

Yorum

• İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kiralikta olsa Temmuz 2021 e kadar adamlarin oyuncusu..Sözlesmesinde özel bi madde var mi bilemiyorum ama Malatya ile anlasmadan futbolcu nasil gelecek bize..Fb ye verirler bize vermezler..
                        Madde varsa kulüp ile görüşmeden alabiliyorsun.
                        Hayat sınav ise “Trabzonspor” yazar çıkarım.

Yorum

• Kendi oyuncularına imza attıramayan kulüpten zamanında transfer beklemek saçma olurdu.

Yorum

• Bizim yönetimi biraz tanıyorsam; 2 oyuncu alacaklarsa, 2 stoper alınmaz. 1'i stoper olur diğeri 10 numara olur. Transfer dönemi başladı başlayalı 10 numara muhabbeti dönüyor zaten.

Yorum

• İlk olarak C.Altuntaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              kardesim yeni haberler mi var yoksa ?
                              Duyumcu degilim abi Sadece bir haber göruyoruz ertesi gün X oyuncuyla anlasiliyor .

Mesela Israrla Sturridge sene sonuna kadar kalacak diyorum . Her saniye değişik şeyler yaşanabiliyor
                              Twitter : @EY61_
                              Youtube : EY61

Yorum

• İlk olarak Emirhan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Manoel menejer haberi bilginize
                                İlk olarak Emirhan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hocam yazdiklarindan sadece Soumare dogru onun haricinde aldigin bilgilerin hepsi yanlış . Kaynadigini degistirmeni öneririm

Limit artirip Talisca alma hayali hayalden öteye gecemez . Hosseinin gitme durumuna göre 2 stoper 1 kanat alinip oda şüpheli Transfer kapanacak . Sturridge sene sonuna kadar bizde
                                Benim Kaynagim Soumare %80 geliyor dedi . Kanat icin arayislar sürüyor
                                Duyumcu degilim abi Sadece bir haber göruyoruz ertesi gün X oyuncuyla anlasiliyor .

Mesela Israrla Sturridge sene sonuna kadar kalacak diyorum . Her saniye değişik şeyler yaşanabiliyor
                                Duyumcu değilsen bu mesajlar ne

Duyumculuk mu oynuyorsun yoksa?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X