Sanki dünya yıldızı kovalıyorlar kim gelecek stopere cidden merak ediyorum. Keşke 1.85 ve üzeri 2 tane yerden havadan etkili stoper getirseler, Hosseini satılsa şöyle son dakika operasyonları olsa şaşırtsalar şampiyonluk moduna girsek.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Forumda ve sosyal medyada transfer bilgisi aldığını iddia eden insanların tamamı hiç bir şey bilmediği halde kulaktan dolma bilgileri ciddi bir habermiş gibi etrafına anlatıyorlar. Bu şahıslar yüz tane oyuncu ismi yazıp bir tanesi hasbel kader tutunca bildim bildim diyerek çaka satıyorlar. Komedi gibi fakat senelerdir böyle bir saçmalık vardır.En son Mehmet BAŞ tarafından düzenlendi; 28.01.2020, 19:50.
Yorum
-
yapacağınız transferin …... altı üstü bi stoper alacaksınız sanki messiyi alın dedik,bu saatten sonra alınacak ta uyum sağlayacak ta ölme eşeğim ölme,bu hafta fenere de kaybedince görücem ben ağaoğlunun salak salak sırıtışını.En son prisonbreak2020 tarafından düzenlendi; 28.01.2020, 18:43.
Yorum
-
Ya bizim başkan Campi transferinde nasıl menajerlik ücretini kendisine ödetmek için aylarca bekleyip bununla övünmüştü, sonra adamın takıma alışması haftalar aldı şimdi de aynısı oluyor muhtemelen. Ya da çok beceriksizler bilmiyorum. Satış da yok ne zaman yapılacak bu transferler abi harbi canım sıkıldı. Gelecek olan daha fener maçında oynayamaz zaten, deprem olmasa 3 maç gidiyordu yani ki bu adam veya adamların adaptasyon süreci ne kadar alır bilmiyoruz.
Yorum
-
İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAklı olan 1 dk. beklemez.
SM-A805F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Fatih Takır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGuilherme ile görüştüğümüz için Malatya Başkanı üstümüze oynuyor olabilir.KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKiralikta olsa Temmuz 2021 e kadar adamlarin oyuncusu..Sözlesmesinde özel bi madde var mi bilemiyorum ama Malatya ile anlasmadan futbolcu nasil gelecek bize..Fb ye verirler bize vermezler..Hayat sınav ise “Trabzonspor” yazar çıkarım.
Yorum
-
İlk olarak C.Altuntaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekardesim yeni haberler mi var yoksa ?Sadece bir haber göruyoruz ertesi gün X oyuncuyla anlasiliyor .
Mesela Israrla Sturridge sene sonuna kadar kalacak diyorum . Her saniye değişik şeyler yaşanabiliyorTwitter : @EY61_
Youtube : EY61
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleManoel menejer haberi bilginizeİlk olarak Emirhan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam yazdiklarindan sadece Soumare dogru onun haricinde aldigin bilgilerin hepsi yanlış . Kaynadigini degistirmeni öneririm
Limit artirip Talisca alma hayali hayalden öteye gecemez . Hosseinin gitme durumuna göre 2 stoper 1 kanat alinip oda şüpheli Transfer kapanacak . Sturridge sene sonuna kadar bizdeİlk olarak Emirhan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim Kaynagim Soumare %80 geliyor dedi . Kanat icin arayislar sürüyorİlk olarak Emirhan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDuyumcu degilim abiSadece bir haber göruyoruz ertesi gün X oyuncuyla anlasiliyor .
Mesela Israrla Sturridge sene sonuna kadar kalacak diyorum . Her saniye değişik şeyler yaşanabiliyor
Duyumculuk mu oynuyorsun yoksa?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum