Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Scout ekibi Brezilyali stoperi uzun zamandir takip ediyorsa benim acimdan sorun yok. Ama illa stoper alinsin diye alinacaksa Brezilyada takilsin arkadas. Scout ekibinin tavsiyesiyle alinip, oyuncu bos cikarsa yine sorun yok benim acimdan. Yeter ki artik menajer önerisiyle degil, scout tavsiyesiyle transfer yapilsin. Usta döneminde bu konuda birseyler yapmaya calismistik ama baskiya dayanamayip sacma sapan transfer yapmaya baslamisti. Bu sefer scout konusunda daha istikrarli olmaliyiz
    En son Giallorossi tarafından düzenlendi; 23.01.2020, 11:29.
    .

Francesco
    Totti

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Dun yatmadan once buraya baktigimda fm profilinde hiz ve pas özellikleri daha düşüktü güncelleme mi geldi yoksa ben mi uyku sersemiyim
      Bu fm 19 profili ben fm20yi atmıştım orda yavaş.
      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• dün manoel'in 90 dakika oynadığı fluminense maçını izledim. izlediğim oyuncuyla forumda anlatılan arasında dağlar kadar fark var. yavaş diyen olmuş, kesinlikle yavaş değil. hüseyin kadar çabuk değil belki ama hızlı bir oyuncu. çabukluk konusunda da zaten hüseyinle kıyaslandığında rakip olabilecek stoper ligde yok.

oyuncu stopere göre biraz kısa sayılsa da hava topu konusunda çok zaaflı gelmedi. vuramasa da bozan bir istekliliği var. güçlü ayakta kalan bir oyuncu izlenimi verdi izlediğim maçta.

forumda yine dağınık, hantal bir oyuncu gibi anlatılmış ama yerleşim konusunda da rakibi karşılama anlamında da ben çok beğendim adamı. adım frekansı da çok düzgün oyuncunun.

bir de oyuncu için sağ ayaklı yazıyor transfermarkt'ta ama baskı altında değilken yani mecbur kalmadan uzun ve kısada sol ayağını pas için kullandığını gördüm. çift ayaklı sayılır bence. sağı destek ayağı olarak da iyi kullanıyor.

egemen gibi, durica gibi uçan kaçan bir oyuncu değil sanırım. tek maçla yorumlamak doğru olmaz ama vücut dili de daha sakin bir oyuncu izlenimi bıraktı bende. o maçtaki partneri gil'le de çok uyumlu görüntü çizdi. bu maç özelinde fluminense takımı hiç önde basmadığı için baskı altında performansını ve tercihlerini göremedim ama sakin bir vücut dili var.

oyuncu benim gözlediğim kadarıyla benim ve forum genelinin beklediği gibi song, durica, glo tarzı lider özellikli bir denge stoperi değil. bu açıdan beklenti varsa karşılamayabilir ama kötü stoper kesinlikle değil.

edit: ilgilenenler için link aşağıda.
        En son odyseuys tarafından düzenlendi; 23.01.2020, 11:45.
        İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
        ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• Hüseyin kadar çabuk değil mi? Hüseyin çabuk mu? Gelmesin bu adam ya.
          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• FM 19 da adam efsane yalnız. "Normal şartlarda Türkiye'ye tatile gelir" tarzı özellikleri.
            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Stoper olayında gaza basılmış. 3 aday var;

1- Soumaoro (LILLE)
              2- Kovacevic (KIELCE)
              3- Alpaslan ÖZTÜRK (GÖZTEPE)

Hadi hayırlısı
              Alpaslan asıl mevkisi ön libero
              Onu da geçtim iyi futbolcu değil
              Hadi onu da geçtim Atakan'a şans veririm bu adam kim ya Allah aşkına
              .

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hüseyin kadar çabuk değil mi? Hüseyin çabuk mu? Gelmesin bu adam ya.
                "...Hüseyin kadar çabuk bir STOPER değil..." zira Hüseyin Stoper değil demek istemiş. Mesela Yusuf Sarı'dan da çabuk değil.
                İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hüseyin kadar çabuk değil mi? Hüseyin çabuk mu? Gelmesin bu adam ya.
                  Ağır mı ? Ligin en çabuk stoperi kesinlikle Hüseyin. Tabi bir o kadarda savruk.
                  Ağasarlı_61

Yorum

• Hüseyin çabuk bi stoper tutturduğunda bence ilk hamleleri her zaman fena değil ama onun dışında elle tutulur bir özelliği olduğunu düşünmüyorum. İyi bir yedek olur

Yorum

• Bu Brezilya'lı bence fiyasko olur, neden derseniz Ahmet Ağaoğlu stoper transferinde hep çuvalladı bugüne kadar o yüzden umudum yok..
                      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Burda gömülen her oyuncu genelde iyi çıkıyor bakalım alırsak bu adam nasıl bir görüntü verecek merak ediyorum...

Bu arada adam şu an nerde bir bilgi yok gibi...
                        S.V.A.K.O
                        FATİH TEKKE

Yorum

• enteresan bir şekilde biz devre arasında eksiklerimizi gideremezken komşumuz rizespor ise tam tersi devre arasında eksiklerini müthiş gideriyor. geçen yıl yaptıkları transferlerle kesin düştü denilen takım ligi neredeyse ilk 5 te bitirecekti bu sene de bence kendilerine göre çok iyi santrafor aldılar ve adam hemen ilk maçta 2 gol attı, galibiyet primiyle ilk maçtan neredeyse parasını çıkardı adam. oysa bizde kaç aydır hatta kaç yıldır stoper eksiğimiz var o stoperin antalya kampına katılması gerekirdi. 16 hafta kaldı ligde. stoper gelecekte kadroya girmeye başlayacakta takıma uyum sağlayacakta zaten zor maçlarımızı erken oynuyoruz. fb ve sivas maçlarını kazanamadıktan sonra ben ne yapayım gelecek olan stoperi

Yorum

• Şahsen stoper olarak Avrupa futbolunu görmüş birini tercih ederim.
                            Diğer türlüsünün başarı ishtinali düşük oluyor..
                            Brezilya stoper için hiç ideal değil,
                            NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                            https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                            Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• emine bu eşeğin başı neden ters tarafta

Yorum

• Doğan Erdoğanı sene başında defansta denemişlerdi. Çok da güzel performans verdiydi. 4 stoper olunca vazgeçtiler herhalde, tekrar denenebilir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X