Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Stoper arayışlarını sürdüren Trabzonspor, Feyenoord'da kiralık giyen oyuncusu Edgar Le'yi geri çağırma kararı aldı...

Trabzonspor Haberleri...
    S.V.A.K.O
    FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Stoper arayışlarını sürdüren Trabzonspor, Feyenoord'da kiralık giyen oyuncusu Edgar Le'yi geri çağırma kararı aldı...

Trabzonspor Haberleri...
      Hocam o iş öyle olmuyor.Feyenoord göndermek isterse ancak gelir onun haricinde gelemez.
      Ona bakılacak olursa C.Palace'de Sörloht'u geri çağırır forvet sorunları da var

Yorum

• edgar lee çağrılsın bencede. bu aradan mikel tartışmalarına gülüyorum adam daha ne oynayacak en tehlikeli mevkide oynuyor.

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Stoper arayışlarını sürdüren Trabzonspor, Feyenoord'da kiralık giyen oyuncusu Edgar Le'yi geri çağırma kararı aldı...

Trabzonspor Haberleri...
          Vallaha onu bilmiyorum kardeşim olabilir...
          S.V.A.K.O
          FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Mikeli eleştiren herkes parmak kadroya adapte olmalı diyor ben duygularınıza tercüman oldum.
            Hayır demiyor. Hiç gerek yok zaten tercümanlığa falan Mikel takıma pek bir şey katmıyor diyorum ben mesela bu gayet açık.

Yorum

• Bu gözler kuckayi gördü pas özürlüsu mikel kuckadan falan iyi.
              hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Su forumda Parmak‘i savunacagim da asla aklima gelmezdi [emoji1787][emoji1787] Yahu iki macta izleyip iyi topcu oldugunu anladin Mübarek herkes Alex Ferguson. Kaldi ki bu iki macin ikincisinde Parmak kendisinden daha iyi oynamis (Parmak‘in bu sezon sayili iyi maclarindan biri). Adamin sezon sonu kontrati bitiyor, 29 yasinda ve simdiye kadar elde tutulur ne bir ligde, ne de bir takimda oynamis(sen o örnegi vermeden ben vereyim, Nwakaeme bu konuda bir piyangoydu, 10 senede bir kere denk gelir. Sana karsi negatif örnek olarak gecmisimizden en az 5 oyuncu sayarim).
                Wakayeme piyango değildi, gelmeden önce açtık baktık adamın istatistikleri, izleyenlerin yaptıkları kısa analizler ve tabii bana göre kesinlikle dikkate alınması gereken fm profili hepsi olumluydu ve tüm bunlar birleşince iyi bir oyuncu aldığımızı anlıyorduk. Szymkowiak yine aynı şekilde bize transfer olup lige damga vuran oyuncuydu. Bence transfer etseydik Nedelev de iyi oyuncu çıkacaktı, belli bir kalitesinin olduğu ortadaydı. Kanga da aynı şekilde büyük liglere transfer yapmamış ama bu durum onu çöp yapmaz. Bizim transfer politikası bu tarz oyunculara yönelik olmalı.
                En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 20.01.2020, 19:18.
                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hocam o iş öyle olmuyor.Feyenoord göndermek isterse ancak gelir onun haricinde gelemez.
                  Ona bakılacak olursa C.Palace'de Sörloht'u geri çağırır forvet sorunları da var
                  Sözleşmeye geri çağırma hükmü konulduysa mümkün ancak sanmıyorum öyle bi durum olduğunu . Ayrıca şuan sakat görünüyor kendisi de avrupada kalmak istiyorum diye bi açıklama yapmıştı yanılmıyorsam 2 3 ay evvel

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak mtufkci61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sözleşmeye geri çağırma hükmü konulduysa mümkün ancak sanmıyorum öyle bi durum olduğunu . Ayrıca şuan sakat görünüyor kendisi de avrupada kalmak istiyorum diye bi açıklama yapmıştı yanılmıyorsam 2 3 ay evvel

Hiç bir kulüp böyle anlaşma yapmaz yönetici acemiliği olur.
                    Düşünün Sörloht kiralık C.Palace geri çağırıyor ne düşünürsünüz?

Yorum

• İlk olarak battle symphony tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hayır demiyor. Hiç gerek yok zaten tercümanlığa falan Mikel takıma pek bir şey katmıyor diyorum ben mesela bu gayet açık.
                      Nasil gayet acik oluyor yahu Burda 10 kisiden 7 si faydali diyor 3 kiside takima pek bisey katmiyor diyor..Niye illede birilerini ,,elestirme" ihtiyacini duyariz..6 tane attigimiz maclardan sonra bile oyuncularimizin sorgulanmasi cok acayip..Dünyanin baska yerinde varmidir bilemiyorum..
                      KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hiç bir kulüp böyle anlaşma yapmaz yönetici acemiliği olur.
                        Düşünün Sörloht kiralık C.Palace geri çağırıyor ne düşünürsünüz?
                        Genellikle genç oyuncularda koyulan bir opsiyon yeterince süre almazsa diye ancak size katılıyorum dediğim gibi sanmıyorum 5 milyonluk stoper oyuncusuna öyle bi madde koydurmaz koskoca feyenoord

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Wakayeme piyango değildi, gelmeden önce açtık baktık adamın istatistikleri, izleyenlerin yaptıkları kısa analizler ve tabii bana göre kesinlikle dikkate alınması gereken fm profili hepsi olumluydu ve tüm bunlar birleşince iyi bir oyuncu aldığımızı anlıyorduk. Szymkowiak yine aynı şekilde bize transfer olup lige damga vuran oyuncuydu. Bence transfer etseydik Nedelev de iyi oyuncu çıkacaktı, belli bir kalitesinin olduğu ortadaydı. Kanga da aynı şekilde büyük liglere transfer yapmamış ama bu durum onu çöp yapmaz. Bizim transfer politikası bu tarz oyunculara yönelik olmalı.
                          Yahu futboldan anlayan kac kisi var da acip yorumlarina baktik diyorsun. Bize gelen HER oyuncuy güzellemeler yagiyir, yeni Messi, Ronaldo oluyor. Genc ise tam sicrama ani, yasli ise takima güya tecrübe katacak bahanesi. Emin ol ki analizi yazanlar bile cogu macini izlemis olmuyor. Hayir resmen FM profili yazdin buraya, valla bu yazdigim cevaplara ayirdigim zamana yazik. Nwakaeme bizim kulübün sartlarinda tamamen piyangodur !!

Transfer politikasi konusunda haksiz sayilmazsin, lakin bizim su an tartistigimiz konu Kanga ve onun su an transfer olmasi (ve belkide karsiliginda Parmak‘in gitmesi). Baska birsey tartismiyoruz. Ve saydigim noktalara hic deginmeden kokuyu Anthony‘ye cekmen olayi gösteriyor zaten.

Neyse konuyu kapatalim, fazla tartisacak birsey yok. Kanga da forum efsanesi olarak kalir ne güzel.

Sent from my iPhone using Tapatalk
                          "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Şimdi de Mikel’e taktılar.

Yerine düşündükleri adam da 2 maç izledikleri Kanga.

Yorum

• Obi mikelin performansı eleştiriliyor ancak görmezden gelinen bi durum muhteşem tecrübeye sahip bi topcu olması özellikle kendi pozisyonu da göz önüne alındığında büyük maçlarda yetenekten ya da anlık performanstan çok daha önemli olacak tecrübesi şampiyonluk yolunda

Yorum

• Önce hava korunmalı. Bu ligde şampiyon olmak için Los galacticos olman gerekmiyor. Mikel büyük oyuncu. Evet tam sistemimize uygun değil ama kendisine verilen işi gayet iyi yapıyor. Sturridgeye yer açmaya kalkmamak gerek mesela. Kilit açılacağı zaman ya da şov yapılacağı zaman alacaksın sturridgeyi. Sağ tarafa ekubanı koy Serkanı koy fark etmez. İhtiyacın olursa sturridgeyi oynatırsın. Takım takım gibi oynadığında sturridge zaten kısa sürede skor sağlar sana. Sen iskeleti bozma yeter. Sol bekte kamil de yedekler rahim de. Her şey oyuncu değil. Tony iki haftada ne oldu da bambaşka biri oldu? Adam ilk sezon hiç sahada yoktu bile. Sistem değişti Tony yine yıldızlaştı. O eksik bu eksik diye delirmek bizi hataya sürükler. Bu takım gayet de takım. Bir tek lider stopere hayır demem. Onun dışında transferin kesinlikle gereksiz olduğunu düşünüyorum daha doğrusu lüks.
                                OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X