İlk olarak Birtan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Stu 15'ten aşagı satılmamalı, ligin en iyi oyuncusu aldığı süreye göre en yararlı adam açık ara.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
Marsilya doğru olabilir, Boas döneminde ciddi şans bulmuş Sturridge.
Stu'yu satıp Bassogog'u alabilsek şahane olurdu.
Ortasaha için Hollanda döneminde adı geçen Monteiro'yu düşünsek keşke. Rahatça kiralanabilir durumda.
Bir tane de çalışkan sağ kanat bulduk mu tamam işte.
Yorum
-
İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlmak hataydi. Birde bonservis bedeli alacaksak zaten satilmali.( ゚д゚)
Yorum
-
Sturridge'e şu anda 10/15 milyon pound ayarında bir teklif varsa omuzlara alınıp yollanmalı. Ben bu seviyede bir teklif/ilgi olduğuna inanmıyorum. Şüphesiz takımın ekonomik dengelerini zorlayan ve uzun vadeli plan yapılamayacak bir marka değeri ama sezon sonu daha uygun şartlar oluşabilir. Tabi her şey onun ikinci devre performansına bağlı.
Yorum
-
İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGaitan'in masasinda tahminim gs/bjk/fb'nin kontrat teklifleri su an duruyodur. Istanbul takimlari sever böyle adamlari euro milyoneri yapmayi. Imza parasi+3 milyon euro maas. Gaitan icin oh mis.
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNiye hata olsun. Bu adamın sakatlık problemi var, hazır olamiyor diye PL'de sözleşme alamadı yoksa bize kalmazdı zaten. Kalitesi tartışılmaz, hazır olduğu an İngiltere'ye satma şansın var. Şuan bence gitmez ama sene sonuna kadar sakatlanmadan devam ederse sene sonu PL'e döner.
3.5 milyon euro maaslik bir futbolcu almak trabzonspor icin hata.
Ikinci yari da baya bir mac kacirma ihtimali var.
Yorum
-
İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMarsilya ve Aston Villa Sturridge ile ilgileniyor.
Villanın bugün ki maçta as forveti Wesley sakatlandı çıktı oyundan durum ciddi galiba bu durumda vites attırabilirler.
Şahsi görüşürüm de Sturridge İngiltereye dönme şansını geri çevirmez gibi de bizimkiler yol verir mi onu bilemem.
Yıllık ücreti 1,5M € yarısını almasa, 15'e satıldı diyelim.
Banka %70'ine el koyuyor geriye 15*0,3* = 4.5 M€ kalır.
4,5- imza parası-yarım sezon ücreti = 4,5-2-0,75= 1,75M€ kalan sıcak para
İyi para, yapılandırmadaki borcu kapatmakta cabası.
Yorum
-
İlk olarak Sinan.K tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnlamadim birsey var suan sturridge niye satiyoruz ? Bu adam bu istatiislikle ztn devam edecek bu ligin üstünde bi topcu bizi sampiyon yapip 15 20 satariz ztn simdi niye satiyoruz ?61
Yorum
-
İlk olarak Sinan.K tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnlamadim birsey var suan sturridge niye satiyoruz ? Bu adam bu istatiislikle ztn devam edecek bu ligin üstünde bi topcu bizi sampiyon yapip 15 20 satariz ztn simdi niye satiyoruz ?
Neden satılsın? Çünkü acayip tırsıyorum sakatlanır diye. Bi sakatlansa hem satamazsın, hem değeri düşer, hem yaşı ilerler, hem de her sene 3,5 M € bayılarak zarar edersin.
Yorum
-
İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle10 milyona serbest kalır maddesi var
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum