Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 20200101_164520.jpg

Screenshot_20200101-164243_Instagram.jpg

Lena yenge transfer calismalarina devam ediyor
    Twitter : @EY61_
    Youtube : EY61

Yorum

• Coentrao yine mi boşta sanki daha öncede free durumu vardı? Doğruysa alıp Novakı stopere çekebiliriz Middtyland'da 3'lü savunmada oynamışlığı var benim bildiğim.

Ondrej Mazuch , Olsson , Fernandes ve (maaşı yüzünden imkansız) Ben Arfa listede dikkatimi çeken isimler.
      Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Gaitan'ı alalım.
        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Coentrao yine mi boşta sanki daha öncede free durumu vardı? Doğruysa alıp Novakı stopere çekebiliriz Middtyland'da 3'lü savunmada oynamışlığı var benim bildiğim.

Ondrej Mazuch , Olsson , Fernandes ve (maaşı yüzünden imkansız) Ben Arfa listede dikkatimi çeken isimler.
          Sağlık kontrollerinde geçemiyor gibi bir söylenti vardı. Sakat olabilir coentrao. 1 Temmuzdan beri boşta olan adama güvenmemek lazım.
          En son mechatron61 tarafından düzenlendi; 01.01.2020, 17:20.

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Gaitan'ı alalım.
            Ah keşke.

Yorum

• İlk olarak mechatron61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Listenin en başındaki Brian Fernandez Sağ açık için biçilmiş kaftan. MLS'de net 1,2M $ alıyormuş. Bence Sosa araya girip anlaşılsa mükemmel olur. On numaraya da Nico Gaitan o da Arjantinli.
              Neyse hayal kurmayalım TD olarak hüseyinle devam ederek zaten saçmalamışız. Bu incelikleri mi düşünecekler?
              Bu adamın sözleşmesi galiba madde bağımlılığı nedeniyle fesih edildi....İyice araştırılması lazım yoksa sağ kanat için biçilmiş kaftan...

Yorum

• Ndiaye transfer edilmisken Trondsen'de transfer edilir mi bilemiyorum. Transfer bütcemiz kisitli cünkü. Olsa iyi olurdu. Cünkü orada Mikel disinda kimse yok. Ndiaye/Mikel/Trondsen üclüsü ideal olurdu.
                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                Elazığ'lı.

Yorum

• Gaitan'in masasinda tahminim gs/bjk/fb'nin kontrat teklifleri su an duruyodur. Istanbul takimlari sever böyle adamlari euro milyoneri yapmayi. Imza parasi+3 milyon euro maas. Gaitan icin oh mis.
                  En son Anıl C tarafından düzenlendi; 01.01.2020, 19:05.
                  Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                  Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ndiaye transfer edilmisken Trondsen'de transfer edilir mi bilemiyorum. Transfer bütcemiz kisitli cünkü. Olsa iyi olurdu. Cünkü orada Mikel disinda kimse yok. Ndiaye/Mikel/Trondsen üclüsü ideal olurdu.
                    Yedege yabanci alinmaz diye tahmin ediyorum. Sosa ndiaye ve mikel var. 3 ude yedek kalmaz. Belki cok dusuk maliyetli olur alirlar.

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bir de Sturridge'i sağa atanlar görüyorum. Açık konuşayım , Sorloth'u sağa atın , daha iyi... Solda Nwakame oynarken ters kanatta topsuz oyunu daha hareketli ve rakip savunmanın ardına sarkabilecek bir futbolcu, ŞART. Her iki kanatta hedef forvetlerle sahaya çıkarsanız bir de santraforda sırtı dönük bir oyun stilini tercih ederseniz , Sosa, Mikel ancak al ver yapar , savunmada da canı çıkar.
                      Sturridge ileri ucta ezilir gibi geliyor. Hemde sorloth a yatirim yapmak daha mantikli. Sorloth u kanatta oynatirsak gol sayisi duser.
                      Sorloth u yuksek bedelle satabiliriz.
                      Sturridge i oynatmak icin 4 4 2 oynamak gerek ama kadromuz 4 4 2 ye cok elverisli degil (ndiaye yi kanat oynatmazsak tabi.)

Yapilan transferler almak icin yapilmis. Normalde bir taktik belirlenir onun uzerine ihtiyac tipinde oyuncular alinir. Sturridge ve mikel yerine daha dogru oyuncular alsaydik suan liderdik.

Yorum

• Marsilya ve Aston Villa Sturridge ile ilgileniyor.

Villanın bugün ki maçta as forveti Wesley sakatlandı çıktı oyundan durum ciddi galiba bu durumda vites attırabilirler.

Şahsi görüşürüm de Sturridge İngiltereye dönme şansını geri çevirmez gibi de bizimkiler yol verir mi onu bilemem.

Yorum

• Gaitan kariyer olarak da performans olarak da bitik durumda tam 3 büyüklerin istediği oyuncu profili var . Bizim hedefimiz bize doğrudan katkı sağlayacak oyunculara yönelik

Sturridge'in satilacagini dusunmuyorum en azindan devre arasi gitmeyecektir . Sene sonu zaten elimizde tutamayız onu . Yanlis transfer olarak degerlendirenler var . Adamin aldigi Rize Antalya Basaksehir Genclerbirligi Antep puanlarini görmezden gelmek için kör olmak lazim
                          Twitter : @EY61_
                          Youtube : EY61

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Marsilya ve Aston Villa Sturridge ile ilgileniyor.

Villanın bugün ki maçta as forveti Wesley sakatlandı çıktı oyundan durum ciddi galiba bu durumda vites attırabilirler.

Şahsi görüşürüm de Sturridge İngiltereye dönme şansını geri çevirmez gibi de bizimkiler yol verir mi onu bilemem.
                            20 kağıt atsınlar

Yorum

• stunun ingilteredeki cezası doldu. ingiliz takımları acımaz alır yerli statüsünde olması da avantaj. 10 dan aşağı olmaz.
                              hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Sturridge teklif varsa satılmalı bence. 8-10 m € bonservis getirir. Senelik 3.5 m € alacak kadar bir katkı vermiyor bence. Sağ kanatta Yusuf Sarı'yı daha etkili buluyorum hatta. Abdülkadir de iyileşince iki genç orayı halledeceklerdir. Bana göre Sturridge bizim takım için yeri dolmayacak adam değil.
                                Taraftarımız sever popüler transferleri de ben Gaitan isminin başarılı olacağını düşünmüyorum. Senelik 1.5 m € (imza parası vs. her şey dahil) ve altına kabul eder ve gelecek hoca da isterse denenebilir. Aynısı stoper Sakho için de geçerli..

Edit: Grosicki falan içi geçmiş oyuncular bırakalım artık bu profilleri. Ne varsa gençlerde var..
                                En son Kemal Öztel tarafından düzenlendi; 01.01.2020, 19:54.
                                #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X