Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• he ondan oldu bu arada bir kaç sakat daha veririz olursa şaşırma ben senle güzel bir dalga geçerim o zaman aslında gerek yok takımın hali ortada hepiniz komik duruma düşünüyorsunuz+ünal hoca dışında herkes kaliteli yabancı olsa şahane olurdu.misal ünal hoca kalsa bile diğer antrenörler yükünü hafifletir öyle düşün.yani ben Ünal hoca gitsin demiyorum ama başkanla konuşssun bu durumu çok ciddi bir durum bu yurt dışından antrenör talep etsin
    İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben şahidim Ünal hoca Hüseyin Cimşir'in kulağına bişey söyledi o da koşup Ivanildoya söyledi ve Ekubanı sakatlattırdı...

Hocaya yakın olanlardan aldığım bilgiye göre maç içi sakatlıklara hazırlanmak için idman maçlarında yedek takımda olanlar rakipmiş gibi pislik yapıyor ve hatta gerçek maç simülasyonu olsun diye böyle şeyler yapıyormuş!
    En son erenslash tarafından düzenlendi; 13.09.2019, 08:37.
    "Annuit cœptis"

Yorum

• Biz bu kadro mühendisliğinin hatalı olduğunu,aynı bütçelere daha akılcı ve pragmatik transferler yapılabileceğini savunduk...

Ağaoğlu ve Hoca bu fırsat sezonunda yanlarında Özkan Sümer vb. bir futbol adamı/aklı olmadığı taktirde bize takımın içine nasıl edilebileceğini uygulamalı bir şekilde gösterecekler..

Emareleri başladı...

Takımı şebekler le doldurdukları için geçen senenin baş aktörleri teker teker dökülmeye başladı..

Dua edelim Kaptan ve Nwakaeme'ye sakatlanmasın.

Sakatlanırlarsa ne nece olur halımız Piri Paşam?!??

Bu sene yaptıkları tüm transfer manevraları tutarsız ve mantıktan uzak..

Alınan ve altyapıdan gelen gençlerin bulunduğu konumlar bile silme yanlış..Yetenekli, alt yaş kategorilerinde düzenli milli olan ve A takımla antrene olması gerekenler U19'a verilmiş...

Seviyesi kısıtlı,hiç bir özelliği olmayan sırf ucuz,beleş ve genç diye transfer edilenler A takımda... Bunlar 1 dakika bile oynayamıyor,oynatılmıyor,hasbelkader oynayanlar da tahammül edilemeyerek oyundan çabuk çabuk alınıyor...

Neresinden tutsak elimizde kalır bu iş....

Obi Mikel ve yancısı Andusic..

Avdijaj mesela..Akıllanırsa 50M€'luk topçu olur ama tahtası biraz eksik hehehehe...Bana ne lan..Tahtası eksikse hastaneye gitsin tedavi olsun.. FB maçında kesik başlı tavuk gibi halleri... Onun kanadını otobana dönmesi..

Ünal'ın Hocalığının seviyesini, FB maçına Avdijaj'la çıkıp 30 dakika da yediği 30 pozisyona gösterdiği şaşkınlık ifadelerinden anlayabilirsiniz..

Daniel Sturridge: Ne oynayacak bu çocuk mesela? Yokluğu,parasızlığı dibine kadar bize hissettiren her defasında geçmiş yönetimlere laf çakan Ağaoğlu bu çocuğa 3,5M€ verdi..Kendi deyimiyle söylüyorum biz isme,kariyere değil emeği,hırsı ve gençliği transfer edeceğiz demişti..

Yani sezon başından beri bu fahiş hataları görüp çıldırmamak elde değil..
      En son Beypba tarafından düzenlendi; 13.09.2019, 11:43.
      https://www.youtube.com/watch?v=RitJ9T4kIE8

Yorum

• lucescu taktiği 1-0 a yatmak lazım her maç.
        hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• sturidge yerine rodalega kalsaydı hatta dedbayor diyordu bazıları adebayor gelseydi şimdi böyle kıvranmazdık. stu ve mikel transferleri yanlış. sturidge oynamasın biraz daha burası karışır.
          hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Şu gs nin falcao ile yakaladığı havanın on da birini biz yakalayabildik mi acaba sturridge de.
            ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• falcao geleli 1 hafta oldu...adam golünü atti bile bizimkisi 1 aydir burda daha maca cikmadi....

stu ve mikel yerine halil ve berkayi alsaydik uzun vaadeli daha iyi takim olurduk...

stu insAllah sakat cikmaz
              Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                falcao geleli 1 hafta oldu...adam golünü atti bile bizimkisi 1 aydir burda daha maca cikmadi....

stu ve mikel yerine halil ve berkayi alsaydik uzun vaadeli daha iyi takim olurduk...

İnşallah bu hafta izleriz
                ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• Berkay'ı nasıl almadık, hâlâ aklım almıyor ya. Daha da kötüsü gitti Başakşehir aldı.

Yorum

• İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    falcao geleli 1 hafta oldu...adam golünü atti bile bizimkisi 1 aydir burda daha maca cikmadi....

maçı izledinizmi bilmiyorum ama

%100 2 pozisyon kaçırdı

gol attı ama rakibe çarptı.

formsuz gözüktü henüz hazır olmadığı belli.
                    Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• En büyük şansı yanında oynayan adamların kalitesi, özellikle de babelin formu. Yoksa bjk de olsa top mop alamazdı.
                      ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        maçı izledinizmi bilmiyorum ama

%100 2 pozisyon kaçırdı

gol attı ama rakibe çarptı.

formsuz gözüktü henüz hazır olmadığı belli.
                        önemli olan o havayi yakalamak....gs falcao la o havayi yakaladi...üstelik gülünüde atti...

biz danieli daha izleyeyemedik..bizdeki sansla 1 mac oynar 5 mac yatar zaten
                        Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• şöyle bir yenilemekte fayda var

bakınız şu anda boşt aolan bir sürü yabancı hoca var

Hier werden die erfolgreichsten derzeit verfügbaren Trainer aufgelistet. Bemessungsgrundlage für den Erfolg eines Trainers ist die durchschnittliche Punkteausbeute pro Spiel.
                          "Annuit cœptis"

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            şöyle bir yenilemekte fayda var

bakınız şu anda boşt aolan bir sürü yabancı hoca var

https://www.transfermarkt.com/traine...iner/statistik
                            allegri denenebilir. iyi bir ekibi var. sert bir italyan takımı olsak yeterli şu ligde iyi defans yaptırır. 3-4 tane italyadan iyi oyuncu da getirir.

Yorum

• Alt yapıdan Muhammed Akpınarı bu yoklukta kadroda görmek isterim. Ekubanın yerinde olacak şekilde Şorlth ile beraber.

Donis-----Doğan---Sosa----Nwakaeme

-----------Muhammed--Şorlth

Donis defansa pek yardım eden birisi değil. Doğanı oynatmak daha mantıklı geliyor. Defansif yönü daha kuvvetli ve mücadeleci çocuk. 3lü merkezi oynayacaksak şu an parmak girmeli. eksiklerini kapattıysa obi mikel girmeli muhammed yerine.. Hatta ilk 3 merkezi orta saha ile çıkıp 2. yarı duruma göre buna dönebiliriz. Koray için erken diye düşünüyorum
                              Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
                              çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• Harika olabilir ama bunlar bu kafayı değşirse olur ozel okullarda uc bes kurus hesap yapan okullar vardır ya ucuza çalıştırayım kafa yapısında uyuz oluyorum buna heh Trabzonspor sturridge gibi marka adamı alıyor diyetisyen veya teknik ekibe gelince torpil adam kayırmaca var boyle bir rezillik gormedim Tarabzonspor resmen ucuza kacmak için stajyerleri yetersiz elemanları işe alacak cv yapacak diye deneme tahtası yapıyor kendini valla yetti taraftar olarak herkes bu konuda klube email atmalı.klubumuz herkesin torpil çiftliğine herkes farkında olsun şunu benim topragımdan çıkan topçum iyidir aslandır ama ben topçumu kaliteli Turk doktorlarına ve diyetisyenlerine emanet edeceğim ancak teknik ekibim avrupalı en iyisi olmalı burası futbol şehri abi terbiyesizlik bu
                                İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                allegri denenebilir. iyi bir ekibi var. sert bir italyan takımı olsak yeterli şu ligde iyi defans yaptırır. 3-4 tane italyadan iyi oyuncu da getirir.
                                En son erenslash tarafından düzenlendi; 14.09.2019, 13:13.
                                "Annuit cœptis"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X