İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Bir saat önce görüştüm Boumal ile. Trabzonspor'a gelme konusunda çok hevesli. https://www.gazetedamga.com.tr/spor/...us-h22503.html
Yorum
-
Menejerle konuşman gibi olmasın dıkkat et
İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir saat önce görüştüm Boumal ile. Trabzonspor'a gelme konusunda çok hevesli. https://www.gazetedamga.com.tr/spor/...us-h22503.html....
Yorum
-
Berg beğenmeyip alternatif sunanlara lafim yok ama kimseyi beğenmeyen, Sturridge'e bile hasta ingiliz diyenler Berg'e çöp dedik bakın çöp çıktı, bildik diyor. Yarın Suarez gelse dengeleri bozacak, iyi olsa Barça bırakmazdı diyeceksin
Bütçe belli alternatifler belli, Mokoundjo falan olacağına en iyi isim Berg'di. Çok istedik doğru ama ne bilelim Sturridge gibi dünya yıldızına paramız yetiyorBurada kimse scout değil zaten, girerim youtubeda top sürüşüne, topla ilişkisine bakarım, nasıl şut atıyor top önünde mi kalmış kendi mi hazırlamış, köşeye ni bırakmış kalecinin üstüne mi vurmuş? Berg hepsini yapıyordu, milli takım tecrübesi de var. Arabistan temposunu düşürmüş, fiziği bitirmiş demek.
( ゚д゚)
Yorum
-
İlk olarak Muhammet Yazici tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMenejerle konuşman gibi olmasın dıkkat et
Yorum
-
Serkan Rençber'de çok istemişti bu Bergi
Gerçi Andusic içinde sanki tanıyormuş gibi şu ana kadar beni en çok heyecanlandıran transfer,bu sene lig'de fark yaratacaktır demiştikeza Gaston Champi içinde öyle..
Transmarkt ve youtube icat oldu...ortalık bir boktan anlamayan,bilgiliymiş gibi gösterilen kolpacı futbol otoriteleriyle doldu..
Yorum
-
İlk olarak beypba_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSerkan Rençber'de çok istemişti bu Bergi
Gerçi Andusic içinde sanki tanıyormuş gibi şu ana kadar beni en çok heyecanlandıran transfer,bu sene lig'de fark yaratacaktır demiştikeza Gaston Champi içinde öyle..
Transmarkt ve youtube icat oldu...ortalık bir boktan anlamayan,bilgiliymiş gibi gösterilen kolpacı futbol otoriteleriyle doldu..
Erdal Hoş'ta Sosa'ya gerek yok Poko'yu alsak daha iyiydi demişti.
Bugün gelinen noktada daha öncede dile getirdim. Herkes Şörlot övgüsü dizerken bizim kadro yapımızın pozisyona çok uygun olduğunu söylemiştim. Önemli olan bir artının olması. Sörlot bu noktada potansiyel vadediyor ama net değil. Bulutlar var.
Donis Avdijaj için ise çok erken. Kendini göstermek istiyor. Ben diğer bütün transferlerimizin aksine Yusuf Sarı ve Donis'in tutacağını düşünüyorum. Salih Atakan bu değerlendirmemin dışında.
Bir not daha eklemekte fayda var. Sosa bambaşka başladı sezona.Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Yorum
-
Gs Konya maçında 60 a kadar çok iyi top oynadı.Belki üretken olamadılar ama topa hep hakimdiler.
Bjk neye ihtiyacı varsa sessiz sedasız gerçekleştirdi ve devam da ediyor..
Biz inşallah şu çift forvet sevdası ve oyunun iki yönünü oynayan skora yakın bir 10 numara almadığımız için pişman olmayız.
İyi pas yapan takımlar bize şu düzende top göstermezler..
Merakla milli ara sonrasını ve takımın nasıl bir düzende oynayacağını merak ediyorum.
Yoksa muhakkak bizim gördüklerimizi hoca da görüyordur ve ona uygun bir sistemle takımı oynatacaktır.
Yorum
-
İlk olarak beypba_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSerkan Rençber'de çok istemişti bu Bergi
Transmarkt ve youtube icat oldu...ortalık bir boktan anlamayan,bilgiliymiş gibi gösterilen kolpacı futbol otoriteleriyle doldu..Trabzonspor, tutkum.
Yorum
-
İlk olarak M.Argun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlerisi için Sosanın yerine aynı kalitede olmasa bile yeteneklerine yakın orta yaşlı veya genç keşfedilmemiş birini bulmaları lazım fiyatıda uygun
Edit: Alt yapidan favorim Kerem Baykus var.En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 28.08.2019, 11:32."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum