Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yalnız bek rotasyonu biraz eksik.
    Bakalım nasıl yedeklemeyi düşünüyorlar.

Yorum

• Bu arada top kapması ile övündüğümüz Onazi'nin Fm'deki bu özelliği 14. Wanyama'nın ki ise 20
      Şampiyon Trabzonspor..

Yorum

• İlk olarak Gökhan Baymak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu arada top kapması ile övündüğümüz Onazi'nin Fm'deki bu özelliği 14. Wanyama'nın ki ise 20
        Yani en üst puanı vermişler.Bugün burada bir arkadaşın dediği gibi "adam yiyen adam"

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yalnız bek rotasyonu biraz eksik.
          Bakalım nasıl yedeklemeyi düşünüyorlar.
          Campi zaten o pozisyonu oynamış futbolcu. Bir kaç hafta evvel Campi'nin kariyerini incelemiştim. Yamulmuyorsam son 5 sezon içerisinde görev yaptığı müsabakaların %18'inde sol bek görev yaptı . Ondan önce de zaten ön libero tarzında bir futbolcuymuş...

Hızı ve çabukluğu dolayısıyla diğer alternatif Fernandes.

Kamil Ahmet hazırlık maçlarında sol bek denendi . Acil eylem planı ise o olmalı.

Abdurrahim süre alabilir mi bilemedim , sezon başı kampında hiç hazır görüntü vermedi.

Perreira ve Novak kendi pozisyonlarında ligin en iyi futbolcuları olabilirler. Fakat aynı şeyi onlarla forma rekabetine girecek futbolcular için asla söyleyemeyiz.

Yorum

• İlk olarak Onur Civelek61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yaklaşık 6 hafta sonra baba olacağım inşallah. Erkek olduğunu öğrendiğim gün şunu dedim Mayıs da şampiyonluk maçını izlemeye oğlumla Trabzona gideceğiz hanım bize bu inancı veren başkana,yönetime,futbolculara çok teşekkür ediyorum. Yarışmacı takımlara basari dilemiyorum
            Allah bagislasin, insallah hersey diledigin gibi olur.

Envoyé de mon Redmi Note 7 en utilisant Tapatalk
            son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• Transfer Dosyası - 14 -

TSerdarx’in radyo yayını dinledim. Hasan Tüncel de yayındaydı. Söylediklerini yazıyorum:

-Sturridge transferi dün tamamlanacakmış. Monaco ve bjk amcasına ulaşıp durumu sormuşlar. Yönetim acil toplanıp Sturridge e kararını sormuş ve gece anlaşılmış.
              -6 numara arayışı 10 gündür var. Bildiği 2 isim var İngiltereden, bunların arasında Wanyama yok.
              -Salih Kavrazlı lisansı için Altınordu %20-30 sonraki satıştan pay istemiş, bizimkiler %5 teklif edince tıkanmış. Henüz siyasiler araya girmemiş.
              Lisansı olmadığı için çocuk U19da da oynayamıyor bu arada.
              -Novak kalmak istiyor, ilk görüşme gerçekleşti. 1-2 ay içinde sözleşme uzatılacakmış.
              -Sosa ile de aynı şekilde uzatmak istiyoruz.
              -6 alındıktan sonra alternatif bir 10 numara da alınabilirmiş.
              -Parmak için İtalya ve Almanyadan teklif gelmiş, bizimkiler bize lazımsın diyip reddetmişler. Sözleşme uzatılacak iyileştirme yapılıp.
              -Forma 80bin kombine 30binde.

Bir de Onazi 15.haftayı bulurmuş dönmesi. Başka rahatsızlıklar da varmış vücudunda. Bir de zam istemiş. [emoji28]
              En son freedomforever tarafından düzenlendi; 22.08.2019, 00:29.

Yorum

• Sosa'nın ilk geldiği hallerini hatırlayın bir de geçen sezondan itibaren gösterdiği gerçek Sosa'yı. İnanılmaz bir değişim olmadı mı ? Obi Mikel'de de aynısı olacaktır. Fiziken toparlamaya başlasın ismi geçen 6 numaralar Topallar falan yanında hikaye kalır.
                #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Sağ bek rotasyonuna ben olsam Serkan’ı koyarım. Sağ bek rotasyonun da sıkıntı olmaz. Serdar hocamın fikirlerine değer versem de o ağırlıkta bir adamdan ( campi’den bahsediyorum) sol bek olmaz. Sol bek sıkıntı, Abdurrahimin performansı hiç hoşuma gitmedi, umudum hocanın alt yapıda ki gençlerden birini çıkarması yönünde
                  En son DURAS tarafından düzenlendi; 22.08.2019, 00:31.

Yorum

• Cidden Sturridge geldi hemi
                    Ben hala inanamıyorum ya [emoji4]

SM-A730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak freedomforever tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      TSerdarx’in radyo yayını dinledim. Hasan Tüncel de yayındaydı. Söylediklerini yazıyorum:

-Sturridge transferi dün tamamlanacakmış. Monaco ve bjk amcasına ulaşıp durumu sormuşlar. Yönetim acil toplanıp Sturridge e kararını sormuş ve gece anlaşılmış.
                      -6 numara arayışı 10 gündür var. Bildiği 2 isim var İngiltereden, bunların arasında Wanyama yok.
                      -Salih Kavrazlı lisansı için Altınordu %20-30 sonraki satıştan pay istemiş, bizimkiler %5 teklif edince tıkanmış. Henüz siyasiler araya girmemiş.
                      -Novak kalmak istiyor, ilk görüşme gerçekleşti. 1-2 ay içinde sözleşme uzatılacakmış.
                      -Parmak için İtalya ve Almanyadan teklif gelmiş, bizimkiler bize lazımsın diyip reddetmişler. Sözleşme uzatılacak iyileştirme yapılıp.
                      Wanyama yoksa gerçekten hiç bulaşmasınlar. Mendy falan gelir Parmak'tan pek bir artısı yok. Diğer adı geçen oyuncular da gereksiz olur ya A kalite bir 6 numara lazım ya da kalsın. Salih için pay da vermeyelim çocuk zaten 6 ay sonra 18 i dolduracak. Şimdiden oynasa iyiydi ama olmuyorsa da bekleriz.

Yorum

• İlk olarak DURAS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sağ bek rotasyonuna ben olsam Serkan’ı koyarım. Sağ bek rotasyonun da sıkıntı olmaz. Serdar hocamın fikirlerine değer versem de o ağırlıkta bir adamdan ( campi’den bahsediyorum) sol bek olmaz. Sol bek sıkıntı, Abdurrahimin performansı hiç hoşuma gitmedi, umudum hocanın alt yapıda ki gençlerden birini çıkarır
                        Alt yapıda geçen sene oynayan bir oyuncumuz vardı. Murat Aksoy olabilir. Bana yetenekli gelmişti. Çelimsiz olması dışında gayet iyi bir izlenim bırakmıştı. Kampa götürülmedi ama.
                        İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                        İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                        Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

Bir de Onazi 15.haftayı bulurmuş dönmesi. Başka rahatsızlıklar da varmış vücudunda. Bir de zam istemiş. [emoji28]
                          Hocam şimdi yayını dinleyecektim tam. Güzel özetlemişsiniz. Beni büyük dertten kurtardınız. [emoji3]

Ortasahaya transfere gerek yok bence. Obi Mikel eminim toparlayacaktır. He olurda Wanyama uygun bedelle olursa bende hayır demem tabi ki.

Venus E2 Plus Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak DURAS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sağ bek rotasyonuna ben olsam Serkan’ı koyarım. Sağ bek rotasyonun da sıkıntı olmaz. Serdar hocamın fikirlerine değer versem de o ağırlıkta bir adamdan ( campi’den bahsediyorum) sol bek olmaz. Sol bek sıkıntı, Abdurrahimin performansı hiç hoşuma gitmedi, umudum hocanın alt yapıda ki gençlerden birini çıkarması yönünde
                            Bence de olmaz. Ama adam öyle böyle sol bek oynamış yani... Nasıl oynadı etti orasını bilemem.

Yorum

• fb den giden valbuenadan mi bahsediliyor?4
                              Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                              İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

Bence Ingiltere'den Ndiaye ile ilgileniyoruz.
                                Salih icin 30% verecegime 1 sene altyapida oynatirim. Sadece idmanlara ciksa bile iyidir.
                                Sosa indirime gitmeli bana kalirsa.
                                Onazi zaten direkt gitsin, en 'iyi' zamaninda bile begenmiyordum.
                                .

Francesco
                                Totti

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X