İnsanın siniri bozuluyor. Maç bizim geçen hafta oynadığımız Kasımpaşa maçının benzeriydi. Biz atamadık Fener attı. Hem de ikinci yarı kaleyi bulan 2 şuttan biriyle... Başakşehir karşısında biz olsaydık o toplar iceri girer 3-1 4-1 yenilirdik. Kaliteli bir maç olmadı. Futbol şansı da istiyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Ön alanda daha iyi baskı yapıp uzun atılan toplardan düşen topları daha iyi toplarsak bizi kimse durduramaz bu ligde. Öne bizden daha hızlı çıkacak oyunculara sahip hiçbir takım yok. Bizim en büyük iki problemimiz bir, takım boyumuzun uzun olması iki bunun da etkisiyle oyuncularımızın birbirinden uzak oynaması. Ünal Hocanın çözmesi gereken en önemli konular bunlar. Özellikle defansımız oyunu sıkıştırmada yetersiz kalıyor ve forvetler defansın arası açıldıkça orta alan oyuncularımız çok efor sarfediyor.
Yorum
-
Neyse yarin Malatya macinda bazi seyleri daha iyi görecegiz artik!prag´a karsi seyircisiz, zoraki kazaniyorsun, keza Aek öyle..Kasimpasa dökülüyorsun..niye? Sosa-Parmak oynasin diye!Kanga´yi alin dedik, en azindan skor sorunu yasamayiz..“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Eski Kullanici Adi: Fanatik28
Yorum
-
İlk olarak freedomforever tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHücumumuzu bir kenara koyarsak, defansif anlamda ve mücadele anlamında her iki takım da bizden üstten şu maç itibariyle.
Ayrıca başak gayet iyiydi. Dönen dolap falan olduğunu düşünmüyorum. fb oyun olarak başağa göre geride de olsa emrenin olduğunu maçlarda kolay kolay yenilmezler. Kadro kalitesinin artması da cabası. Maçı kazanmaları çok kötü oldu.
En iyi 2 oyuncusu.
Yorum
-
Malesef hpimiz biliyoruzki bu sene gs ile fb çekişecek ve fb şampiyon olacak. Ama tam kaotik bir lig olacak. Biz bnce ligde güzel ve zevk veren oyun ve avrupada başarılı olmaya odaklanalım.bu seneki ligi bize yedirmezler. Ayrıca şuanki takım hem avrupayı hem ligi kaldırmaz. Bn bu senelik avrupayı çok daha fazla önemsiyorum en azından gruptn çıkalım ve adımızı duyuralım istiyorum dünyada.
Yorum
-
Bu kadar dangalağı başka şehirde bir arada göremezsiniz. Trabzon şehri zeki insan yetiştirdiği kadar böyle öküzler de yetiştiriyor. Böyle büyük bir takımın itibarını yerlere seren şu ayak takımından utanıyorum. Ne kadar ezik, terbiyesiz, kalın kafalı varsa havaalanına gitmiş. Gruplarınız, rant kavganız yerin dibine girsin, köpeklik yapmaya devam edin, utanmaz herifler.8. Kuşatma
Yorum
-
Çok aşırı derece zorlama yorumlara gerek yok.
60 dk hiçbir şey oynamayan bir fb vardı.
Oraya kadar denk getirdiğini atan bir Başakşehir olsa maç bitmişti.
60 tan sonra canlanan topu önde oynamaya çalışan ve gol atacağı çok bariz olan bir fb vardı.
Gol atacağı da pozisyon bulduğu için falan değil Başakşehir acayip derecede oyundan düştüğü ve fener kontrolü ele aldığı için.
Yine de 1-1 den sonra biraz becerikli olsa Başakşehir kazanabilirdi olmadı.
Acayip derece de moral bozucu bir maç oldu.
Fener top oynamıyor evet ama istekli arzulular 2-3 takviye daha yaparlarsa şampiyonluğun en büyük adayı olabilirler.
Bu iş biraz motivasyon işi. Adamlar şuan rüzgarı arkalarına aldılar.
İnşallah biz Malatya'yı yeneriz de fb deplasmanında olası bir kötü sonuçta puan farkı iyice açılmaz.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu bir durun arkadaş be bir durun yahu. Biz geçen sene bu sura bir gedik açtık. Bu sene de o duvarları yıkacağız. Yapacaklar edecekler falan. Biz oyunumuzu oynayalım da onlar varsın masabaşında oynasınlar.
Yorum
-
geçen sezon iddia ediyorum tek bir kişi tahmin bile edemezdi şampiyonluğa 6 puan uzak ligi bitireceğimizi.
az bi topa basınEn son Kazım Bostan tarafından düzenlendi; 25.08.2019, 00:28.#
Yorum
-
İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok aşırı derece zorlama yorumlara gerek yok.
60 dk hiçbir şey oynamayan bir fb vardı.
Oraya kadar denk getirdiğini atan bir Başakşehir olsa maç bitmişti.
60 tan sonra canlanan topu önde oynamaya çalışan ve gol atacağı çok bariz olan bir fb vardı.
Gol atacağı da pozisyon bulduğu için falan değil Başakşehir acayip derecede oyundan düştüğü ve fener kontrolü ele aldığı için.
Yine de 1-1 den sonra biraz becerikli olsa Başakşehir kazanabilirdi olmadı.
Acayip derece de moral bozucu bir maç oldu.
Fener top oynamıyor evet ama istekli arzulular 2-3 takviye daha yaparlarsa şampiyonluğun en büyük adayı olabilirler.
Bu iş biraz motivasyon işi. Adamlar şuan rüzgarı arkalarına aldılar.
İnşallah biz Malatya'yı yeneriz de fb deplasmanında olası bir kötü sonuçta puan farkı iyice açılmaz.
Yorum
-
Yu be şuraya bak ne fenermiş ya herkesi bi korku salmış yazık be
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor’da sampiyonluk için G.Saray’la oynuyoruz. Yenersek sampiyon olacagiz. Yendik ve aksam eglenmeye gittik. Saat on mu ne. Kalecimiz Senol masadan kalkti. “Senol nereye diye bagirdik?” “Yatmam lazim.” dedi. Senol her zaman disiplinli biriydi. [ALİ KEMAL DENİZCİ]
Yorum
-
Normalde fener maclarindan cekinirim. Iyi oynayip bir sekilde puan veya puanlar kaybettigimiz maclar oluyor. Bu sefer ama hic olmadigi kadar rahat yenecegimizi dusunuyorum. Bizim takimimiz cok iyi, onlarinki iyi degil ve kendilerini birsey saniyorlar suan.Saldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum