Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Transfermarkt a göre Berkay Özcan Istanbuldan bir takima gitmek üzere....sosaya alternatif olabilecek topcu....cok pisman olcaz...halil ve berkay alinmaliydi...
    Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• İlk olarak kadirgazioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      photoshop. istiyorsan psd'sini göndereyim.
      Olur
      Twitter : @EY61_
      Youtube : EY61

Yorum

• İlk olarak Emirhan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Olur
        The simple, quick and secure way to send your files around the world without an account. Share your files, photos, and videos today for free.

Yorum

• bek gelmedi mi hala

Yorum

• Bu Petrus Boumal ismini beğendim . İyi top kesiyor
            Twitter : @EY61_
            Youtube : EY61

Yorum

• İlk olarak Emirhan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu Petrus Boumal ismini beğendim . İyi top kesiyor
              Boumal=Onazi
              S.V.A.K.O
              FATİH TEKKE

Yorum

• ...
                En son arifemre tarafından düzenlendi; 27.08.2019, 21:53.
                İmza...

Yorum

• şikeciler adil ramiye imza parası 2 milyon euro yıllık da 2.5 milyon euro verecekmiş paralara bak be

Yorum

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    [ATTACH]17914[/ATTACH]
                    Dün akşam 90 dk izledim bu Arkadaşı
                    “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
                    HAMİ AYAZ

Yorum

• Bu donis de çok bi numara yok şalke boşuna göndermemiş niye aldık anlamıyorum.
                      Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• Twitter da Ünal Daddy hesabı güvenilir mi yoksa sallıyor mu?

PRA-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          şikeciler adil ramiye imza parası 2 milyon euro yıllık da 2.5 milyon euro verecekmiş paralara bak be
                          Bizimkiler de Sturridge transferine laf eder adam son vurgununu yapmış işte iyi oluyor böyle...
                          S.V.A.K.O
                          FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Dün akşam 90 dk izledim bu Arkadaşı
                            Nasıl buldun peki reis işimizi görür mü???
                            S.V.A.K.O
                            FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak ANIL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu donis de çok bi numara yok şalke boşuna göndermemiş niye aldık anlamıyorum.
                              Bence de.. Alt kategorilerde falan çok gol atmış ama bu seviyelerin oyuncusu değil, katkı vermez pek..
                              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Sanlan57 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Twitter da Ünal Daddy hesabı güvenilir mi yoksa sallıyor mu?

PRA-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                Şu Wanyama 2 yıl kiralık sonra zorunlu satın alma diyen hesap mı

Adamın seneye sözleşmesi bitmiyor muydu ? Nasıl 2 sene kiralık veriyorlar az mantıklı sıksaymış

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X