Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yalnız bu Marcus Berg işinden ucuz kurtulduk.
    Krasnodar taraftarı arkadaşlar sabah sabah maçı sorduğumda Berg için aynen şunu dedi :

"Odun yahu o, futbolcu mudur o?"

Allah korumuş.
    bunun için yanan arkadaşlar vardı,iyi ki gelmedi de 2 tane Premier lig santroforumuz oldu.

Yorum

• Bir saat önce görüştüm Boumal ile. Trabzonspor'a gelme konusunda çok hevesli. https://www.gazetedamga.com.tr/spor/...us-h22503.html
      Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
      Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• Menejerle konuşman gibi olmasın dıkkat et

İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bir saat önce görüştüm Boumal ile. Trabzonspor'a gelme konusunda çok hevesli. https://www.gazetedamga.com.tr/spor/...us-h22503.html
        ....

Yorum

• Berg beğenmeyip alternatif sunanlara lafim yok ama kimseyi beğenmeyen, Sturridge'e bile hasta ingiliz diyenler Berg'e çöp dedik bakın çöp çıktı, bildik diyor. Yarın Suarez gelse dengeleri bozacak, iyi olsa Barça bırakmazdı diyeceksin

Bütçe belli alternatifler belli, Mokoundjo falan olacağına en iyi isim Berg'di. Çok istedik doğru ama ne bilelim Sturridge gibi dünya yıldızına paramız yetiyor Burada kimse scout değil zaten, girerim youtubeda top sürüşüne, topla ilişkisine bakarım, nasıl şut atıyor top önünde mi kalmış kendi mi hazırlamış, köşeye ni bırakmış kalecinin üstüne mi vurmuş? Berg hepsini yapıyordu, milli takım tecrübesi de var. Arabistan temposunu düşürmüş, fiziği bitirmiş demek.
          ( ゚д゚)

Yorum

• Vallahi Berg için o gün önümüze sunulan bütçe ile alternatiflere bakınca ben de hevesliydim.
            Videolarda da adam son vuruşlarda epeyce iyiydi.
            Seçeneklerin en iyisi idi bence.

Beşer şaşar.

Yorum

• İlk olarak Muhammet Yazici tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Menejerle konuşman gibi olmasın dıkkat et
              Baba kaza herkesin başına gelir. İlk defa yaşadığım şeydi. Ben unuttum bile.
              Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
              Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• Serkan Rençber'de çok istemişti bu Bergi

Gerçi Andusic içinde sanki tanıyormuş gibi şu ana kadar beni en çok heyecanlandıran transfer,bu sene lig'de fark yaratacaktır demişti keza Gaston Champi içinde öyle..

Transmarkt ve youtube icat oldu...ortalık bir boktan anlamayan,bilgiliymiş gibi gösterilen kolpacı futbol otoriteleriyle doldu..
                https://www.youtube.com/watch?v=RitJ9T4kIE8

Yorum

• İlk olarak beypba_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Serkan Rençber'de çok istemişti bu Bergi

Gerçi Andusic içinde sanki tanıyormuş gibi şu ana kadar beni en çok heyecanlandıran transfer,bu sene lig'de fark yaratacaktır demişti keza Gaston Champi içinde öyle..

Transmarkt ve youtube icat oldu...ortalık bir boktan anlamayan,bilgiliymiş gibi gösterilen kolpacı futbol otoriteleriyle doldu..
                  Futbolun bu karmaşası var.

Erdal Hoş'ta Sosa'ya gerek yok Poko'yu alsak daha iyiydi demişti.

Bugün gelinen noktada daha öncede dile getirdim. Herkes Şörlot övgüsü dizerken bizim kadro yapımızın pozisyona çok uygun olduğunu söylemiştim. Önemli olan bir artının olması. Sörlot bu noktada potansiyel vadediyor ama net değil. Bulutlar var.

Donis Avdijaj için ise çok erken. Kendini göstermek istiyor. Ben diğer bütün transferlerimizin aksine Yusuf Sarı ve Donis'in tutacağını düşünüyorum. Salih Atakan bu değerlendirmemin dışında.

Bir not daha eklemekte fayda var. Sosa bambaşka başladı sezona.
                  Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                  Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Şu Rusya'da oynayan elemanı alacaklarına almasınlar kimseyi Wanyama gibi biri olsa tamam seviye atlatırdı ama Mikel ve Parmak varken orta halli adamlara ihtiyaç yok. Mehmet veya Berkay alınsa en azından gençler, yerliler bunda onlar da yok.

Yorum

• Gs Konya maçında 60 a kadar çok iyi top oynadı.Belki üretken olamadılar ama topa hep hakimdiler.

Bjk neye ihtiyacı varsa sessiz sedasız gerçekleştirdi ve devam da ediyor..

Biz inşallah şu çift forvet sevdası ve oyunun iki yönünü oynayan skora yakın bir 10 numara almadığımız için pişman olmayız.

İyi pas yapan takımlar bize şu düzende top göstermezler..

Merakla milli ara sonrasını ve takımın nasıl bir düzende oynayacağını merak ediyorum.

Yoksa muhakkak bizim gördüklerimizi hoca da görüyordur ve ona uygun bir sistemle takımı oynatacaktır.

Yorum

• İlerisi için Sosanın yerine aynı kalitede olmasa bile yeteneklerine yakın orta yaşlı veya genç keşfedilmemiş birini bulmaları lazım fiyatıda uygun

Yorum

• Şu U19'un maçını bi izlesenize zaman bulursanız. Taha tam bizim aradığımız oyuncu değil mi orta saha için?

Yorum

• İlk olarak beypba_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Serkan Rençber'de çok istemişti bu Bergi

''Reçber'' soyadı
                            Trabzonspor, tutkum.​

Yorum

• Abi ne transferi ya. Dua edelim de herkesin maaşı zamanında ödensin.
                              Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                              Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak M.Argun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İlerisi için Sosanın yerine aynı kalitede olmasa bile yeteneklerine yakın orta yaşlı veya genç keşfedilmemiş birini bulmaları lazım fiyatıda uygun
                                Kanga'nin sozlesmesi bitiyor, yasi da uygun.

Edit: Alt yapidan favorim Kerem Baykus var.
                                En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 28.08.2019, 11:32.
                                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X