Transfermarkt a göre Berkay Özcan Istanbuldan bir takima gitmek üzere....sosaya alternatif olabilecek topcu....cok pisman olcaz...halil ve berkay alinmaliydi...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak kadirgazioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülephotoshop. istiyorsan psd'sini göndereyim.Twitter : @EY61_
Youtube : EY61
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlur
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Petrus Boumal ismini beğendim . İyi top kesiyorS.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]17914[/ATTACH]“Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
HAMİ AYAZ
Yorum
-
İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşikeciler adil ramiye imza parası 2 milyon euro yıllık da 2.5 milyon euro verecekmiş paralara bak beS.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün akşam 90 dk izledim bu ArkadaşıS.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
İlk olarak ANIL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu donis de çok bi numara yok şalke boşuna göndermemiş niye aldık anlamıyorum.I am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
İlk olarak Sanlan57 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTwitter da Ünal Daddy hesabı güvenilir mi yoksa sallıyor mu?
PRA-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Adamın seneye sözleşmesi bitmiyor muydu ? Nasıl 2 sene kiralık veriyorlaraz mantıklı sıksaymış
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum