İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Erdal Hoş'un yorumları dışında Yusuf'un gideceğine yönelik bir işaret ben görmedim ama Erdal abiye güvenim tamdır.
Umarım satılır. Yusuf mental anlamda Avrupa'ya gidebilecek seviyeye ulaştı. Yıldız bir oyuncu mu değil ama Avrupa'da yıldız olabilir. Biz de olabilir mi hayır asla. Gidip o elekten geçmesi lazım bizim için vazgeçilmez bir oyuncu değil bir Nwakaeme Sosa Novak değil mevkisi için ama potansiyeli var, mental anlamda da tamamen hazır. Çok swvinirim onun ve kulübümüz adına. Biz de porto ajax olma yolunda güzel bir adım atmış oluruz. Bu transferin Uğurcan, Hüseyin, Hosseini, Ekuban ve Abdulkadirlerin de önünü açacaktır. Yusuf'un iyi bir referans olacağını düşünüyorum...#11Yattara | 97 Tellioğlu
Yorum
-
İlk olarak worldmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSturridge bitti diyordun Berke?
Eğer öğrendiğim bir şey olursa yine yazmaya çalışacağım buraya.En son B61 tarafından düzenlendi; 04.08.2019, 01:22.And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Yorum
-
İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEe nwakaemeyi oynatmayalım mı
Yorum
-
Sosa 8 numaraya alıştı forvet arkasına çekmek bütün dengeyi bozar abdulkadir ömür göbekte eziliyor en ideal mevkisi kanat o bolgede kullanabileceğimiz futbolcular ahmet canbaz taha behlül ve kerem yeterli olurlar mı bilemem ama şans vermek gerek diye düşünüyorumALLAH UTANDIRMASIN
Yorum
-
İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSturridge hayali kuranlara bir bilgi vereyim.
Net bilgi.
Sallama duyumculara inanip, kendi kendinizi kandirmayin sonra.
8 Agustos'ta Ingiltere'de kapanacak transfer donemi, serbest oyuncular icin gecerli degil.
Yani sizin anlayacaginiz dilden yazayim...
30 Agustos'a kadar her kulube imza atabilir Ingiltere'de Sturridge.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen oynatmayalım mı dedim. Bizim bu mantıkla asla başarılı olma şansımız yok dedim. Anca lige renk katan takım oluyoruz sürekli. Bu takımın hedefi şampiyonluk olmalı. Tüm futbolcular bunun için mücadele etmeli. En küçük başarıda hemen başka takıma gitmek için değil. 2011 yıkı buna çok güzel örnektir. Selçuk daha devre arasından anlaşmıştı gs ile. Jajanın farklı durumları oluşmuştu.
Yorum
-
İlk olarak hyasin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Twitterdaki ergenlerin uydurdugu sey.
Boyle birsey paylasmadi Yusuf.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum