Ekuba ve Alex ne zaman biraz dursa rakip bir anda kalemizde bitiyor, eğer bu şekilde oynayacaksak Ekuban sürekli geriye gelmesi lazım Yazıcı gibi.
zaten gecen sezone nispeten rakiplerin bizim ceza sahasina daha rahat yaklasmasinin en büyük sebebi Ekuban'in yusufun pozisyonunda oynamasi ve onun yaptigi görevi yerine getiremesinden kaynaklaniyor.
ayrica Ekuban dün üc gol atti ama bana göre cok iyi bir rotasyon oyuncusu olacaktir. ilk 11 de olmaz.
Sorunumuz hala devam ekmektedir. Savunma yapamiyoruz. Bunun en büyük sebebi bence göbekdeki ortasaha futbolculardir. Sosa ve Abdülkadir yumusak ve pasif kaliyor.
Saglam bir 6 Numara Transferi gerceklestirmeden yola cikarsak, bu kadro'ya ihanet etmis oluruz. Dedigim gibi Mehmet Topal'a bile raziyim. Sonra'dan Dogan Erdogan yerine Topal girse oyuna belki kendimi daha güvende his edebilirim.
Tabi direk 11 oyuncusu alabilirsek 6 Numara'ya tadindan yenmez. Böyle insan gecer top gecmez, tarzinda birisi bu kadroyu hücumda daha da rahat ettirecektir.
En büyük sorun 6-8-10 numaralarimiz henüz birbirine alisamadigi icin, defans ile hücum arasindaki baglantiyi tam kuramiyorlar. Dün gördük ki Sosa yine 8 Numara görevini Orta Saha'yi fazla terk etmeden yerine getiriyor. Mac oynadikca ayaklari yine yumusuyor. Ölümcül paslari ile yine 2-3 mac sonra adindan söz ettirecektir.
Abdülkadir tam bir 10 Numara gibiydi. Basti, top aldi, asist yapti. Bi sutu vardi macin baslarinda, sanki gelist kendini artik dedigimizi duymus gibi. Sutlari ile de tehlikeli bir özellik katarsa kendine, zaten istesek de elimizde tutamayiiz.
6 Numara'da Parmak elinden geleni yapiyor, ama onun egitilmesi 15 haftamizi alir en az. Kosuyo, ama bos kosuyodu eskiden. Dünki macta gördük ki Ünal Hoca rakip takimi cok iyi analiz etmis ekibi ile. Ve Parmak'a hangi oyuncuya neresinde baski yapmasi gerektigi, kosmasi gerektigi anlatilmis. Dün bazen direk oyuncuya degil hangi bosluga bile kosmasi gerektigini anlatmislar. Kante-Modric karisimi birsey cikarabilirsek ortaya, Yazici'dan daha fazla bonservis kazandiracaktir bize.
Kadro yapimiz genis evet, ama bu aslinda defansim anlamda oldugunu söylemeliyiz sadece. Ofansda ilk akla gelen yedek oyuncular Sari ile Donis. Baska bir alternatifimiz yok simdilik. Ahmet Canbaz'i hoca kadro'ya entegre edemedi henüz. Etse bile bence daha cok forvet arkasi bi oyuncu. Sturridge'in gelmesi ile 1 oyuncumuz daha yedege düsecek. Bu Hücüm Alternatif oyuncularimizi 3e cikaracagiz demek. Aslinda Hücümda bi yedek daha alsak, ne verebilecegini bildigimiz tarzda, Sari ve Donis gibi sürpriz degil, cok iyi olur. Bize saglam yedek bir cizgi oyuncusu gerekli maalesef. Sezon icinde bunun eksikligini insallah his etmeyiz.
zaten gecen sezone nispeten rakiplerin bizim ceza sahasina daha rahat yaklasmasinin en büyük sebebi Ekuban'in yusufun pozisyonunda oynamasi ve onun yaptigi görevi yerine getiremesinden kaynaklaniyor.
ayrica Ekuban dün üc gol atti ama bana göre cok iyi bir rotasyon oyuncusu olacaktir. ilk 11 de olmaz.
Danielden'de savunma katkısı Yazıcı gibi alacağımızı düşünmüyorum, deplasmanlarda Alex-Daniel-Tony-Abdüş veya Ekuban ile her zaman bu sorun olacak. Yani Parmak yerine Kante oynasa gene aynı problem olacaktır. Topun arkasına geçme işini yapmıyor ileri ikili, geçsede basmıyorlar.
Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
a sporu severdim bize yer ayiriyo ama bi aek maci onlarada koymus..ekubanin maasi sturidgeden kac kat azmis vs habere bak..kiskirtmak icin elinden geleni yapiyolar
a sporu severdim bize yer ayiriyo ama bi aek maci onlarada koymus..ekubanin maasi sturidgeden kac kat azmis vs habere bak..kiskirtmak icin elinden geleni yapiyolar
Dün trt'de de maç öncesi fikirleri sordukları tanımadığım dayı da aynısını anlatıyor soru o olmadığı halde. Al birini vur ötekine
Yorum