Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu para büyük para,
    Umarım bizi başarıya götürür ve ardından satılır
    Yoksa TS bu paraların altından kalkamaz.

Bunun dışında Usta'nın hastanesi yerine Acıbadem'in seçilmesi tam bir rezillik.
    Senin sponsorun varsa kavgalı da olsan sponsrunu tercih edersin,
    Yanlışa yanlış doğruya doğru demeliyiz

Bunu savunan renkdaslari da anlamıyorum açıkçası

Burada önemli olan TS usta Ağaoğlu ya da iho fegil

Sponsorluk olayına böyle bakmayın ve Ustanın yapmış olduğu çığırtkanlığa alet olmayın şöyle düşünün..

Hastaneler değildir içindeki doktorlar önemlidir..
    Bahsi geçen futbolcu da suturiç neyi ile gündem ? Sakat olabilir düşüncesi..
    Doktoru tanımıyorum ama bence tercih bu yüzden yapıldığına inanıyorum...

Medikalde yapılmış olsa ve sorun yoktur yazısı verilse sorun çıksa ne olur ?

Veya başkan şöyle dese o seviyeye inip senin hastanende bu konuda iktisatlı doktor yok dese ?

Usta reklamını düşünüyor ve yaptıda yine bu gibi şeyler telefonda veya yüzyüze söylenir geleceği belli o zaman bir zahmet sen sponsor olarak al karşıla getir hastanende ahırla..

Not, kendine bu kadar güveniyorsa yeterliliğine altında da başka sebepleri arayıp duruyorsa versin tazminatını çekilsin sponsorluktan daha büyük sükse yaratır herkes de taktir eder bu takımın sene başında kontrolleri hangi hastanede yapıldı bildiğim üzere onun hastanesi ee ? Öyle klavyeden üfürmekle olmuyor bazı şeyler (usta için diyorum)

Takılmayın boşverin..
    En son Oğuz KUL tarafından düzenlendi; 22.08.2019, 13:56. Sebep: Ek
    ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu para büyük para,
      Umarım bizi başarıya götürür ve ardından satılır
      Yoksa TS bu paraların altından kalkamaz.

Bunun dışında Usta'nın hastanesi yerine Acıbadem'in seçilmesi tam bir rezillik.
      Senin sponsorun varsa kavgalı da olsan sponsrunu tercih edersin,
      Yanlışa yanlış doğruya doğru demeliyiz

Bunu savunan renkdaslari da anlamıyorum açıkçası

Burada önemli olan TS usta Ağaoğlu ya da iho fegil
      bence de doğrusun haklısın ama şu var ;

bır takıma gelıp dışarıdan sponsor olmadı kendısı başkan iken sponsor yaptı kendi kendini ayrıca stad ismi cok az rakama yapıldı bence o zamanlar denildi ki sponsor bulunamıyor şu bu yersen !!!

ama yine de şu var evet mevcutta sponsorumuz bence de orda yapılmalıydı

Ts cok daha buyuk paraların altından kalktı merak etme Onur ve Burak a verilenler ile su anda bu takım oluştu !!!

Sefa Yılmaz bile bu rakamlardan daha fazlasına oynadı Mercedes Reno fiyatına almışsın ama Renoya bineceğini sanıyorsun hala .)

Yorum

• Wanyama, Brugge'e imza atıyor, bekleyenlere bilgi.
        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Falcao'yu bi alamasınlar çok güzel olacak.
          uzundragon günlerdir saat saat dakika dakika nerde olacağını nerde yiyip içeceğini paylaşıyor burdan dönmez

Yorum

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Çok güzel bir örnek bu mesaj. Herkesin gözü önünde ve neredeyse tümü şeffaf bir şekilde açıklanmış bitmis bir transfer ancak bu kadar yanlış anlaşılabilirdi.

Senaryoda bir yeri anlayamadım, oyuncuyu bizden alacak takım az para veriyor da üstünü tamamlamak zorunda kalıyormuşuz ya hani, bunun sebebini anlayamadım.

Maaşı 1.5 milyon euro.
            Bonservis yerine imza parası o da taksitle değil, oynarsa ödenecek.

Gitmek isterse gider, 10 milyon euro getirir.
            Karışık değil yani konu, ‘ben farklı bir şey söyleyeceğim ve iyice abartacağım ki dikkat çekeyim’ denmiyorsa tabii.

İyi oyuncuyu ucuza almak ilk hedeftir.
            Kötü oyuncuyu pahalıya almamak da bununla yarışır.

Bu transfer hedeflere aykırı değil. İyi bir iş yapıldı. Bunu görmek lazım.
            Tek derdi dikkat çekmek.
            Bu kadar net bir şekilde +1 yıl opsiyonu varken 12 milyon euroyu riske ettik demenin başka açıklaması olur mu kurban olayım?

Biz kendi haline bırakmaya çalışıyoruz.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Hamza tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ben başından beri aynı şeyi söylüyorum da anlamak istemiyorsun. "Formayı iyi olan giyer" Nokta.

Yıldız fetişim veya öz evlat fetişim yok. Trabzonspor formasını giyen elemanın işinin hakkını vermesini istiyorum.

Ne bazıları gibi "Yıldız olsun da caka satalım" diyorum, ne de "Bu toprakların çocukları" romantikliğine kapılıyorum.

Bu kadar basit.
              Eeee ben de aynısını diyorum. Paramız az, iyi oyuncuyu ucuza alma peşinde olalım diyorum ayrıca.
              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Sevmesekte Emre Belözoğlunun Türkiyeden çıkan en iyi ortasahalardan olduğunu herkes kabul eder. Peki kimin yanında geliştirdi kendini bu kadar. Topu daha iyi hissedebilmek için çoraplarının ucunu keserken dahi kimi örnek aldı ?
                Cehalet ne güzel şey, her şeyi biliyorsun.

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Wanyama, Brugge'e imza atıyor, bekleyenlere bilgi.
                  ben beklemiyodum benim istihbarattım olmicani soylemisti yanilirim.diye yazmamistim.buraya

Yorum

• İlk olarak juliant tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    genclerbirliginin borcu yok mali disipline cok uyuyolar..alt yapidan oyuncu yetistirmenin yanisira yurtsidindan ucuz adam getiriyolar bi inceleyin tam sizin tutmak isteyeceginiz takim..heryil mali disiplinde sampiyon olursunuz belki sizide gorrur baskani
                    küme bile düşüyorlar zira burdaki bazı arkadaşlar küme düşerizle başlıyorlardı hersene lige, tam aradıkları takım

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Wanyama, Brugge'e imza atıyor, bekleyenlere bilgi.
                      Dema

Yorum

• İlk olarak Ahmet Hamza tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Nani transferi gibi olacak Sturridge. Bir sene kendisini gösterip gidecek. Nani de 29 yaşındayken 4-5 milyon euro'ya geldi Fener'e, bir sene takıldı 15 milyon euro'ya gitti.
                        Nani ➤ ehemaliger Fußballspieler aus Portugal ➤ Linksaußen ➤ zuletzt bei CF Estrela Amadora ➤ * 17.11.1986 in Amadora, Portugal

6 milyon gelip 8,5 milyon avroya gitmiş. bonservis verildiği için ayrıca satış yapıyorsun .genelde böyledir.

bonservissiz aldıysan o oyunudan bonservis kazanman oldukça zor.maaş tan dolayı.bide sözleşmeler tamamen kulüp aleyhine konular bu tarz transferlerde.

iyi senaryo ise 20+ gol performans gösterip gelecek sezon 4 milyon avro net maaş verecek kulüp bulabilmesidir(az ihtimal olsa bile ).10 gol civarında kalırsa geçmiş olsun.
                        TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          eksisi de var tabi.

sturiiçe 3,5 milyon avro verildiğini duyan managerler vasat oyuncu için senden 1,5 milyon avro isteyeceklerdir.yani sana çin katar muamelesi yapacaklardır.
                          gelecek sezon yaz transferinde campi benzeri oyuncuya mı talip oldun?maaş en az 1 milyon avro diyecektir manageri.misal

ikna olayına gelirsek.bu tamamen maddi bişeydir.3,5 milyon avro net kemiksiz maaş + yüzde 8 managerlik ücreti bayılırsan 30+ yaş oyuncuyu ikna etmen işten bile olmaz.
                          Yahu bu adam menajerine dese ki ben para istiyorum, beni Çin’e ya da Katar’a pazarla. Ne kadar maaş alırdı sence? 6 milyon kemiksiz maaş alırdı, imza parası falan saymıyorum.

Başka bir senaryo daha. Sözleşmesi bitmemiş olsun, kiralamak istiyorsun. 1 yıllık kira bedeli olarak ne vermen gerekirdi? 1 milyondan aşağısı olmaz. Biz 2 verdik, o da bonservisin bizde olmasının artısı.

Bu yıl performans veremedi diyelim. Gönderirsin, olur biter.

Bu sözleşme şartları, Daniel klasmanında bir futbolcu için alınabilir bir risk.

Bonservis vermediğin oyuncudan bonservis alamazsın mantığını ise hiç anlamıyorum.
                          En son jönts tarafından düzenlendi; 22.08.2019, 13:59.

Yorum

• Transfer Dosyası - 14 -

[MENTION=35855]jairzinho[/MENTION]
                            Doğru evet piyasa değerine bakmışım.

Ama mantık aynı. Seneye bu takımda olmayacak Sturridge. Bonservisi belirlenmiştir yüksek ihtimal. O parayı getirip gidecek.
                            8. Kuşatma

Yorum

• Değiştirilen tüzük ile beraber, Mali sorumluluk tamamen yönetimin sorumluluğundadır.
                              Ucuz ve bedava oyuncu ile ancak ligde renk olursun.
                              Şikeyet edenlerin gerekçelerini bir anlayabilsem çok mutlu olacağım.
                              Dünya yıldızı transferinin tek sıkıntısı uyum sorunu olur ve riskleri vardır ama verilen oaraları konuşmak ayıptır. örneğin Parmak sana ne kazandırırı bir hesapla bir de sturridge yi hesapla. Adamın atacağı her gol ortalam 400 bin euro olabilir. Forma satarsın, kombine satarsın .v.s
                              Büyük oyuncu büyük getirisi de olur,
                              Alıp da oynatmamak ayrı şeydir almak ayrı şeydir. B
                              Biraz empati kurun kardeşim.
                              Bu adam iyi oynasın diye dilek dileyin yok şu kadar para yok bu kadar para nedir yahu
                              Hedefin ne senin? Sen Alt yapıdan olsun diye hevesleniyorsun, yetiştirelim iyi paraya satarız diye hesao yapıyorsun, satılınca da bu sefer vayy hain gitti diye küfrediyorsun. Sanırım burdaki bir çok kişi Şampiyon olamayacağımızı içselleştirmiş ve boşu boşuna para harcamayalım, annemizin liginde kendimizle eğlenelim diye düşünüyorlar. Gidin o halde Hekimoğlu nu izleyin, Altınordu nu izleyin kardeşim
                              Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Sturridge icin kimse para vermez demek ahmakliktir, en kibar ifade ile öküzlüktür;

Ingilterede „Homegrown“ kurali var
                                Kadrolarinda mecbur 8 tane ingiliz oyuncu sarti var
                                2020 den itibaren bu kural 12 olacak

Brexit yüzünden avrupa birliginden gelen oyuncularda yabanci olarak sayilacak haricinde
                                Buda calisma izni almasini zorlayacak

Oxlade Chembarlain sadece bu homegrown kurali yüzünden 40 milyon € transfer oldu Liverpoola
                                Sturridge bu sene cok degil; 10 gol atsa zaten elimizde tutamayiz
                                Ingilizler parasi neyse basar alirlar
                                [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X