Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Burda Sturridge in Kim oldugunu tam kavrayamayanlar var. Bu adam bu sene hic oynamasin yine de ingiltereye transfer olur seneye. Ingilterede milli olmus gecen sene kupa kaldirmis yillarin Sturridge i daha 30 yasinda.

Bizim bu transferden zarar etme ihtimalimiz yok.

Yorum

• Sturridge transferinin perde arkasını detaylıca duymak lazım aslında, merak ediyorum.
      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ya bu adam için her gün twitleri okuyordum ben, Liverpool'lulardan bile neden gönderildi yerine oyuncu almadık eleştirisi geliyordu. Çeşitli takım taraftarları yazıyordu Sturridge boşta neden almıyoruz diye.
        avrupanın en akıllısı biz olduğumuz için sanırım. hayret avrupanın göbeğinde avrupa takımları nasıl görmemişler.çoh enteresan

olay gayet basit: son 5 sezonda çok az süre almış ve yüksek maaşı vermediler avrupada.

Das sind die Leistungsdaten von Daniel Sturridge vom Verein Karriereende. Diese Seite enthält die Leistungsdaten (Tore, Karten, usw.) eines Spielers gruppiert nach Wettbewerben. In der Detailansicht.

son 5 sezondaki oynama dakikalarına bak.bu yeterlidir.

avrupada 8 milyon avro brüt maaş verecek kulüp sezon 5 sezonda çift haneli gol sayıları yapan oyuncuya bu paraları verir hocam.

misal bu paralar şu kariyerdeki oyunculara verilir avrupada.

Das sind die Leistungsdaten von Edin Džeko vom Verein AC Florenz. Diese Seite enthält die Leistungsdaten (Tore, Karten, usw.) eines Spielers gruppiert nach Wettbewerben. In der Detailansicht.

5 sezon yatacaksın liverpool da sonra dzeko nun aldığı maaş ı alacaksın.yok ya.avrupada böyle bi dünya yok.bizim gibi sömürülen ülkelerde bunlar oluyor
        TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sturridge transferinin perde arkasını detaylıca duymak lazım aslında, merak ediyorum.
          Kesinlikle iletişim. Ben de hikayesini dinlemek isterdim

Yorum

• İlk olarak juliant tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ben beklemiyodum benim istihbarattım olmicani soylemisti yanilirim.diye yazmamistim.buraya
            Senin beklentin var mi daha gelen giden acisindan?

Yorum

• Sadece bu maç özelinde değil bizim Nwakaeme'yi daha ekonomik kullanmamız gerekiyor. Bunu da maç maç dinlendirmekten ziyade oyun içinde sürekli olarak rakip beki kovalamak zorunda bırakmayarak yapabiliriz. Bunun için bir model geliştirilmeli. Yoksa elimizde yarı performansla çalışan muhteşem bir yetenek olarak kalacak. Nwakaeme bu takımın en önemli oyuncusu, bu kadar yıpratılmasını doğru bulmuyorum, Allah muhafaza aşırı yorgunluktan sakatlık geçirmesinden korkuyorum.

En son ataullah-ı sani tarafından düzenlendi; 22.08.2019, 14:24.

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                avrupanın en akıllısı biz olduğumuz için sanırım. hayret avrupanın göbeğinde avrupa takımları nasıl görmemişler.çoh enteresan

olay gayet basit: son 5 sezonda çok az süre almış ve yüksek maaşı vermediler avrupada.

Das sind die Leistungsdaten von Daniel Sturridge vom Verein Karriereende. Diese Seite enthält die Leistungsdaten (Tore, Karten, usw.) eines Spielers gruppiert nach Wettbewerben. In der Detailansicht.

avrupada 8 milyon avro brüt maaş verecek kulüp sezon 5 sezonda çift haneli gol sayıları yapan oyuncuya bu paraları verir hocam.

Das sind die Leistungsdaten von Edin Džeko vom Verein AC Florenz. Diese Seite enthält die Leistungsdaten (Tore, Karten, usw.) eines Spielers gruppiert nach Wettbewerben. In der Detailansicht.

5 sezon yatacaksın liverpool da sonra dzeko nun aldığı maaş ı alacaksın.yok ya.avrupada böyle bi dünya yok.bizim gibi sömürülen ülkelerde bunlar oluyor
                Napalim trabzonsporu avrupaya mi tasiyalim? Adam sevabina az para alcak degil ya. Avrupa liginde olmamiz iyi bir takim olmamiz taraftarin yarattigi ortam ve para hepsi etkili olmustur gelmesinde.

Yorum

staddaki taraftar senin gibi düşünmüyor hocam

daha dün hunharca ıslıklanan yazıcı kulübe 16 milyon avro kazandırdı.

ve daha dün gene hunharca alkışlanan hügo denizlisporda .

bu taraftar profili ile bu durum değişmeyecek.gene ömür parmak uğurcan ıslıklanacaklar.ve hikayenin sonu belli.bu yerlilerin yerine yıldız oyuncu alalım olacaktır.oraya doğru bir gidiş var.bu yolu bir kez açtın mı gerisi çorap söküğü gibi gelir.ne kolej havası kalır ne de huzur.

yazıcı ömür parmak sahada sürekli koşarlar.skorlar kötü gittiğinde bu oyuncuları ıslıklarsan sahada kimler kalacak? düşük koşu temposu olan 'yıldız' oyuncular. benfica gençlerle geçen sezon 11 yabancılı galatasarayı haşat etti avrupa ligi turlarında.
                  Şu koyu olandan sonra okumadım, vallahi de okumadım, laf olsun diye demiyorum...

Yusuf, hunharcayı geçtim, hiçbir maçta tepki bile yemedi tribünden.

Bahsettiğin maçta kısa bir homurtu oldu sadece çıkarken...

Buradan sana ekmek çıkmaz, hunharca ıslıklanmış...

Ulan gören de adam her maç tehlike altında maça çıktı sanır... (Ulan ifadesini sana söylemedim bu arada)

Yahu bu takımda Hami gibi formanın altında en çok gol atan adam neredeyse dövüküyordu, örnek vereceksen daha eskiye git...

Yusuf'tan ekmek çıkmaz...
                  Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

Sturridge 27 maça çıkmış geçen sezon, Origi 22 maça çıkmış, Shaqiri 30 maça çıkmış, bunlar Liverpool'un yedekleri, bana pek yatmış gibi gelmedi. Salah, Firmino, Sane'nin yedekleri bu 3 adam, iyi süre almışlar yine de. Shaqiri de aynı parayı alıyor.
                    En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 22.08.2019, 14:30.
                    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• "6" numara transferi için arkadaşımdan izin çıktı. İsmi açıklamak ve yorum yapmam için floodumu gün içinde paylaşacağım. Beklemede kalın

Colmanın Bandanası yazmış.Bu hesap en başından beri sturridge geleceğine emindi.Bilgi aldığı kişi de var

Yorum

• Elestiren arkadaslari anliyorum, tabi ki kulübü düsüyoruz hepimiz.
                        Ama bu transfere su açidan bakmakta fayda var.
                        Adam 3 esit taksitle 6M€ bonservisle alindi.
                        Yillik maasida 1,5M€.
                        Ve eger 3yil kalmazsa bonsevisin tamamini ödemiyoruz.
                        Bence çok iyi.
                        Burada oyuncunun bosta olmasi yaniltiyor herkesi, artik oyuncular imza parasi olmadan bi yere gitmiyorlar.
                        Yanlis hatirlamiyorsam gs bonsevis arti imza parasi bile verdi bazi oyunculara.
                        Ve arti olarak gerçekten çok büyük dükse yaptik, Istanbul sadece su transferle bile sarsildi, tutustu adamlar.
                        Maliyet vs bir yere kadar önemli, ama bu transfer bize psikolojik üstülügü getirdi.

Envoyé de mon Redmi Note 7 en utilisant Tapatalk
                        son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• Sturrdige'e avrupa'da kimse 3.5 vermez bu yüzden elde kalır mantığı da yanlış. O kulübün sturridge'e verebileceği maksimum ücreti alacağın bonservisten düşerek sen 3.5a tamamlarsın olur biter.

Kaldı ki sturridge iyi bir sezon geçirdiğinde taliplileri bugünkü gibi monaco olmaz ve 3.5dan çok daha az ücrete o takıma gitmeyi kendisi kabul eder.
                          #

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şu koyu olandan sonra okumadım, vallahi de okumadım, laf olsun diye demiyorum...

Yusuf, hunharcayı geçtim, hiçbir maçta tepki bile yemedi tribünden.

Bahsettiğin maçta kısa bir homurtu oldu sadece çıkarken...

Buradan sana ekmek çıkmaz, hunharca ıslıklanmış...

Ulan gören de adam her maç tehlike altında maça çıktı sanır... (Ulan ifadesini sana söylemedim bu arada)

Yahu bu takımda Hami gibi formanın altında en çok gol atan adam neredeyse dövüküyordu, örnek vereceksen daha eskiye git...

Yusuf'tan ekmek çıkmaz...
                            Ben maçtaydım o gün. Adamı ıslıkladılar.
                            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak Kazım Bostan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sturrdige'e avrupa'da kimse 3.5 vermez bu yüzden elde kalır mantığı da yanlış. O kulübün sturridge'e verebileceği maksimum ücreti alacağın bonservisten düşerek sen 3.5a tamamlarsın olur biter.

Kaldı ki sturridge iyi bir sezon geçirdiğinde taliplileri bugünkü gibi monaco olmaz ve 3.5dan çok daha az ücrete o takıma gitmeyi kendisi kabul eder.
                              Sturridgeye avrupada kimse 3,5 vermez ama 2 verir.Oyuncunun gidesi olsa giderdi. Keza çin, amerika gibi ülkelerden yüksek teklifler aldı ama oyuncu ısrarla Trabzonsporda oynamak istedi.

Yorum

staddaki taraftar senin gibi düşünmüyor hocam

daha dün hunharca ıslıklanan yazıcı kulübe 16 milyon avro kazandırdı.

ve daha dün gene hunharca alkışlanan hügo denizlisporda .

bu taraftar profili ile bu durum değişmeyecek.gene ömür parmak uğurcan ıslıklanacaklar.ve hikayenin sonu belli.bu yerlilerin yerine yıldız oyuncu alalım olacaktır.oraya doğru bir gidiş var.bu yolu bir kez açtın mı gerisi çorap söküğü gibi gelir.ne kolej havası kalır ne de huzur.

yazıcı ömür parmak sahada sürekli koşarlar.skorlar kötü gittiğinde bu oyuncuları ıslıklarsan sahada kimler kalacak? düşük koşu temposu olan 'yıldız' oyuncular. benfica gençlerle geçen sezon 11 yabancılı galatasarayı haşat etti avrupa ligi turlarında.
                                Senin gecen sezon basindan beri hunharca elestirdigin Novak, Sosa, Wakayeme tarafli tarafsiz herkesin altin 11 ine girdi sezonun en iyileri secildi. Dusuk tempolu yildiz dedigin Sosa sakatlandiginda genclerin neredeydi, takim parasutsuz cakildi belki sampiyonluk o haftalarda kacti.

Ugurcan, Huseyin, Parmak'i sana kazandiran kimlerdi, iskelete bir bak diyecegim yine anlamayacaksin. Genc oyuncu yetistireceksen ve bunu saglikli bir sekilde yapacaksan once as kadrona o dusuk tempo ve sorunlu yildiz dedigin Sosa gibi birkac oyuncu koyacaksin. Genc oyuncuyu bunlar rahatlatir, gelistirir, sattirir. Ogren bunlari, Lille Ajax yazmakla olmuyor burasi Turkiye, Sosa varken aradan Abdulkadirler firlayip gelecek.

Az kafayi calistirin az mantikli olun ya zor bir sey degil.
                                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X