İlk olarak kayseride_61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Sturiç aldık ta kaldı Wanyaması? Onu al bunu al yine başladık. İho- usta döneminden farkımız yok. Sonra niye bu borç oldu?
Yok efendim bu sene şampiyonluğa oynayacak mışız? Hadi oynadın, ya olamadın ne olacak sonra? Fb, GS, bjk oynamayacak mı?
Eksikse eksik kalsın takım size göre. Geçen sene GS nin eksikleri yok muydu? Borç yapmayalım, artık yeter.
Hüseyin oynasın, Muhammet oynasın vs.., oynadıkça parlayacaklar. 4. Olurmusuz, olalım. Çok para harcayıp 6. Olduğunuzu unutmayalım.
Sent from my MI 8 Lite using TapatalkDünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!
Yorum
-
İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe varmış benim yazdıklarımda?Daha yanıldığımı hatırlamıyorum, Y.Erdoğan dahil.
Yorum
-
Hüseyin'in bu takımın ilk 11'inde olma ihtimali çok çok az.
Duygusal davranmayın.
Yerli yabancı diye de bir ayrım yoktur iyi futbolcu kötü futbolcu vardır.
Hakeden oynar, ister Beşikdüzü'lü(Memleketim) , ister Portekizli ister İran'lı olsun.
Milliyetçi olan Ünal Karaman'ın bu konuda evrensel düşündüğü ve adil olduğunu da gördük geçen sene.
Alt yapıdan futbolcu yetiştirmek her zaman stratejilerimizden biri olmalı ama para kazanmak için de alt yapıdan yetiştirmeye gerek yok.
Mesela bonservissiz ve iyi kontratla alınmış bir Sturridge başarılı olursa seneye ciddi para kazanma imkanımız olan bir oyuncumuz(yatırımımız) olur.
Yorum
-
bu ingiliz , sağlık kontrolünden geçtikten sonra ,
bir kaç kere daha sağlık kontrolünden geçirilmeli .
neden ?
çünkü emarda , tomografide , röntgende ,
tespit edilemeyen o kadar çok hastalık ve rahatsızlık var ki !
mesela fibromiyalji . veya ankilozan spondolit .
ne emarla , ne tomografiyle , ne de röntgenle asla göremez ,
asla kısa zamanda teşhis koyamazsın .
ömrünün sonuna kadar bu hastalıklarla yaşamaya devam edersin .
ağrıyı , sızıyı hissedersin ama kağıt ve cihaz üstünde hiç bir şey ispat edemezsin .
bu ingilizin de vücudunda illaki bir kaçağı vardır .
yoksa bu saate mutlaka bir yerlere kapağı atardı .
sadece diz , sadece fibula , sadece aşil tendon olayı değil ,
pisikiyatrik muayeneye de sokulmalı .
belki kafa kırık , belki balatada sorun var ,
belki geceleri doktor jekıl - bay hayd'a dönüyor , biliyor muyuz ?
bilmiyoruz !
malın son sahibi olmak istemiyorsak ,
1.5 kaat keş para ( hem de üç sene ) bayıldığımız adamın ,
afedersiniz ama kör noktaları bile kontrol edilmeli ,
hiç bir şüpheye mahal bırakılmadan ,
ıncığına , cıncığına bakılmalı , en ufak bir riske bile girilmemeli ,
tamamsa okey , değilse adios amigos denilmeli .
hayvan pazarından kurban alırken , nasıl teferruatlı inceliyor ,
paranın hakkını verecek bir kurban için nasıl kılı kırk yarıyor ,
mundar hayvan almamak için çırpınıyorsan ,
ha bu ingiliz içinde , aynı şekilde davranacaksın .
esnaf gözüyle olaya yaklaşmalı , tok alıcı rolü oynamalı ,
pazarlığı (en düşük fiyattan hurda alımı yapan ) hurdacılar gibi yapmalıyız .
yoksa bizi kekleyen çok olur .
son iki yıla kadar olduğu gibi .En son ANAOKULU TERK tarafından düzenlendi; 21.08.2019, 14:29.
Yorum
-
İlk olarak Ercan Erten tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMensah’ı Kayseri almadan biz almalıydık. Çok para isterler ona şimdi.
Yorum
-
İlk olarak Ercan Erten tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMensah’ı Kayseri almadan biz almalıydık. Çok para isterler ona şimdi.
Yorum
-
Sturridge alındığı an , o "4. olalım gençler oynasın" yaklaşımını kenara bırakmakta yarar var. Zira bu durum, siz öyle düşünseniz bile yönetimin farklı bir tasarrufu olduğunu gösterir.
Amaç şampiyonluk , bir tek adı konmamış.
Amaç tam ve eksiksiz bir kadro ile sezona girmek. Öyleki bu uğurda 1 yabancıyı tribüne çıkarıp , sakatlık formsuzluk gibi ihtimallere dahi para yatırdığımız sezon olacak.
Ancak şu var , harcanan para , transfer başarısını garanti etmez. Bilakis , kulübümüzün pozisyonu gereği alınan riski arttırır. Bizim marka değerine değil futbolcunun sahadaki futboluna para bağlamamız gerekir. Nwakeame ne kadar doğru bir transfer ise bizim açımızdan , Sturridge de o kadar hatalı transfer . Bunu Sturridge'in başarılı olup olamaması açısından söylemiyorum, bizim transfer yaklaşamımız bu olmamalıydı.
Fakat yönetim böyle bir risk alıyorsa ve taraftarın genelinde bir heyecan dalgası yaratmışsa , bu ahengin bozulmaması için hepimizin alması gereken bazı sorumluluklar var.
Yorum
-
İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMonaco da Sturridge'i alamayınca gitti Slimani'yi aldı.
Acıyorum
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum