Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Telonyus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    rodallega fanları aktiftir inşallah arkadaş leş atıyor şuan izleyebilirler doya doya
    Fanı degilim de fena oynamiyor bence. Marcao'yu attirdi. Iyi istasyon oluyor şu an toplara.
    "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• gs yine futbol olarak bizden geride ama dış minnaklar sayesinde bizi geçerler.
      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Ragaruga istediği her yerden vuruyor, frikikler onun. Her top ona gönderiliyor her orta ona doğru. Ne güzel bana da böyle oynasa bi takım en aşağı 10,15 gol atardım bu ligte.

Yorum

• Barrow iyi topçu.Çok hızlı.Fofana tarzında birisi.

Yorum

• sturridge ile ilgili dikkatimi çeken bir detay var acaba sturridge kendini mi hazırlıyor? yani gelecek ama hazır gelmek istiyor

yani bu çocuk Amerikada özel hocayla çalışıyor malum oranın vucut kondisyoner hocaları da çok sağlam

4M Takipçi, 1,340 Takip, 1,005 Gönderi - Daniel Sturridge - Dstudge'in (@danielsturridge) Instagram fotoğraflarını ve videolarını gör

bu adamla baya çalışıyor kendisi meşhur kondisyoner

Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.

bu adamı da alıp gelse hehe

profiline baktığınızda orada olma sebebi sadece tatil ve sevdiğinden değil de kendini rehabilite edip hazır gelmek istiyor olabilir diye düşünüyorum
            "Annuit cœptis"

Yorum

• İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ragaruga istediği her yerden vuruyor, frikikler onun. Her top ona gönderiliyor her orta ona doğru. Ne güzel bana da böyle oynasa bi takım en aşağı 10,15 gol atardım bu ligte.
              Gol atip insta'ya yükleyecek o yüzden heryerden deniyor
              HY67...

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sturridge'i alırsak maddi şartların yanında iyi iletişimin de etkisi olcak sanıyorum ve bu trabzonspor gerçeklerine göre bir devrimdir. Sadece çok uzadı süreç bu rahatsız ediyor biraz
                Sturridge+Kanga yapalım temiz iş olsun.Her türlü formasyonu uygularız.Kangayı nereye koyarsan koy iyi oynar çok dinamik,güçlü ve yetenekli bir oyuncu.

Yorum

• Rodellega pozisyonu kaçırdı da o pozisyon öyle kolay değil.

Yakın mesafeden gelen sert bir top ve topun kaleye alçalma mesafesi yok yani yakın olması aslında dezavantaj .

Yorum

• İlk olarak worldmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Fanı degilim de fena oynamiyor bence. Marcao'yu attirdi. Iyi istasyon oluyor şu an toplara.
                    görüyor ve artırıyorum. çok iyi futbol oynuyor adam. umarım golle de süsler performansını. bize karşı işi rast gitmesin de kime ne atıyorsa atsın hugo.
                    İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
                    ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sturridge+Kanga yapalım temiz iş olsun.Her türlü formasyonu uygularız.Kangayı nereye koyarsan koy iyi oynar çok dinamik,güçlü ve yetenekli bir oyuncu.
                      Birini aldık da ikisi kaldı.

Yorum

• Sturridge’in alınmamasına yetecek bir sürü sebep varken adamın parlak yıllarındaki gol videolarıyla sarhoş olmak hadi bizim gibi taraftarlar için doğal da Ağaoğlu yönetiminin çizgisine inanılmaz zıt. Resmen bir u dönüşü. Bunun sırrı nedir anlamadım, Ağaoğlu da mı kaptırdı kendini? Bu zamana kadar dedikleri ile alakası yok bu ilginin.

Yorum

• İlk olarak freedomforever tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Evet yönetici de yok.
                          Dönemin en iyi duyumcusu sensin.
                          Verdigon bilgiler yoneticilerden daha garanti .

Yorum

• ilk 5 hafta forma giyemez gelse bile
                            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• riskli bir transfer bence de zıt bir transfer ancak faydalı olacaksa ki bana göre olma şansı var maddi şartları sarsmayacaksa alınsın.daha iyi alternatifler varsa kiralansın zaten.ben videolara kanmadım ama kumaşı tabi ki iyi bu ligde iş yapar birde gözden düştü hırs yapıp parlama şansı var burada.olmassa çok ağlamaya da gerek yok.kiralık birini bulurlar.hayırlı olacaksa olsun vikingli kingimiz var o bize yeter ancak sturridge transferi cidden riskli bir transfer.ne olur tutmassa zaman kaybedersin bir senen gider
                              İlk olarak hay1699 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sturridge’in alınmamasına yetecek bir sürü sebep varken adamın parlak yıllarındaki gol videolarıyla sarhoş olmak hadi bizim gibi taraftarlar için doğal da Ağaoğlu yönetiminin çizgisine inanılmaz zıt. Resmen bir u dönüşü. Bunun sırrı nedir anlamadım, Ağaoğlu da mı kaptırdı kendini? Bu zamana kadar dedikleri ile alakası yok bu ilginin.
                              En son erenslash tarafından düzenlendi; 16.08.2019, 21:37.
                              "Annuit cœptis"

Yorum

• Bu arada scoreboard ptt 1. lig kalitesi
                                Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X