2.6 imza parasi, 1.5 yillik * 3 yil = 7,1M Euro yapar.
Yusuf'tan gelen paranin %40'ini sakat bir oyuncuya baglamazlar insallah.
Kiralik + satin alma opsiyonlu birisini bulmamiz lazim.
Kiralık + satın alma opsiyonlu gelecek olan arkadaşın maliyeti 7,1 milyondan az mı oluyor yani kesin bilgi mi?
Sturridge in sosyal medyada takipçi sayısı Instagram için konuşursak Trabzonspor'un 7 katı kadar (3,5 milyon) Twitter için konuşursak 2 katı kadar (2,5 milyon) Trabzonspor'un reklamı gençlerimizin reklamı için de çok önemli Sturridge..
2018 Ocak'tan beri sakatlık yaşamamış 29 yaşında.. son transferi kesinlikle değil.. bu riski almayacaksak hangi riski alıcaz?
Crystal Palace'de hiçbir varlık gösteremediği için buradaki futbol profesörleri tarafından yerden yere vurulan Sörloth iki maçtır ders veriyor.. sturridge ise yıllardır aynı ligin buradan yıldız diye giden Cenk in sıfır çektiği lig aynı zamanda kimi zaman çok üst düzey katkı vermiş birisi yıllardır da o seviyede.. 2 şampiyonlar ligi şampiyonluğu kazanmış biri.. 7,1 milyon olduğunu varsaysak bile çok mu yani?
En son LittleFinger tarafından düzenlendi; 16.08.2019, 20:22.
Oy Trabzon Trabzon yık yeşil sahaları
Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları
Bu istanbul takımları ne iş çeviriyor da takımların bir sezon önce tonla para döktüğü oyuncuları hipnoz etmiş gibi transfer ediyor. Biz şurda bi transfer etmek için kırk takla atıyoruz.
Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır.(Alija Izetbegović)
Bu tür transferi Trabzonspor olarak istediğin şartlara göre yapmaya kalkıyorsan bu kadar uzamasını da bu kadar nazıda göze alacaksınız.
Adamlar falcao için kıvranıyor hala.
Bırakın da bizim de biraz sürsün.
Trabzon’a kendisi gelmedi diye adama niye laf ediyoruz. Menejeri ve ailesi gelmiş sonuçta.
Bir de niye ailenin gitmesini ve menejerinin kalmasını herşeyin olumlu sonuçlandığına değil de olumsuz olarak yorumluyoruz.
Neymiş comolli ile mi görüşecekmiş.
Hani final gecesi görüşecekti. Yok işte öyle bir şey
ama siz bunu kabullenmek istemiyorsunuz bence.
Ama olsun forum bu haberler yalan yönetim zaman kazanıyor yönetici abdye gezmeye gittiden bu iş olumsuz olacağa gelebildi ise bayağı yol katedilmiş demek.
Önder Bülbüloglu nun aciklamasindan sonra (ki aynen öyle mi dedi? Birisi burda öyle birsey yok yazdı da?) isyerinde tüylerim diken diken arkadaşlara haber saldim bağıra çağıra whatsapp üzeri... Öyle heyecanlıyım yani bu Sturridge olayına.
Simdiki hava beni biraz ürkütüyor ama...
Bir yandan da diyorum, eğer olumsuz olsa dönüş biletlerini niye bizimkiler alsın? [emoji51]
[MENTION=47146]freedomforever[/MENTION] sen yinede yarın ve Pazar günü için Sturridge veya menajerinin İstanbul’a bileti var mı Birmingham yada Londra’dan bi kontrol eder misin ? Emeklerin ve bilgilendirmen için çok teşekkürler bu arada.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum