Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Beyler kadroda; Canbaz, Behlül, Kerem, Cafer ve Taha Tunç var daha ne transferi yapılacak? Bunlardan biri bile takımda yer bulamayacaksa ne oldu bizim genç parlatma politikası?

Ayrıca, Avdijaj ve Andjusic de 10 numara oynayabiliyormuş.
    En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 04.08.2019, 16:52.
    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Görünüşe göre Sorloth/Ekuban/Salih ile oynayacağız.
      Fıkra gibi.

Yorum

• 500 forma da gelinin dayısı Sörloth’tan geldi

Yorum

• Ben olsam sorlotha yıllık o 1,5 milyon euroyu vermem gider o parayı sturridgeye verirdim.

Yorum

• İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Süper ligde ki resmi maçlar hazırlık maçlarına benzemez.Fizik mücadeleye dayalı,çok sert maçlar oynanıyor.Abdüşü geçtiğimiz sezon 10 numara oynadığı maçlarda resmen dövdüler ayakta duramıyordu çocuk.10 numara olarak yine birkaç maç deneme yapılabilir ama sezon genelinde 10 numara olarak kalabileceğini pek sanmıyorum.Orada sakatlanma riski bile daha fazla kasapların arasında kalıyorsun çünkü.
            19-23 yaş arası futbolcunun fiziksel olarak en yüksek ivmeyle geliştiği periyot. Futbolcunun bu sezon çok daha güçlü ve ayakları yere daha sağlam basan bir futbolcu haline geleceğini düşünmemiz , sanıyorum olağan dışı bir beklenti değil.

Yorum

• İlk olarak hay1699 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              500 forma da gelinin dayısı Sörloth’tan geldi
              sorlot bile sasirmistir aldigi paraya..adamin beklentisi 700 felandi bizimkiler 1.5 verince 500 degil 5000 forma bile deseler alırdı

Yorum

• 500 forma olayı büyük iş 1,5 milyon € orana vurunca %50 filan oluyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                trabzonspor

Yorum

• Halil Dervişoğlu'na ilgi bitmiyor! 4 takım sırada
                  27 Temmuz 2019 - 09:22 | Güncelleme: 04 Ağustos 2019 - 13:35

Trabzonspor başta olmak üzere Galatasaray ve Beşiktaş'ın da ilgilendiği Halil Dervişoğlu için henüz istediği teklifleri alamayan Sparta tüm önerileri reddetti ancak her geçen gün genç oyuncuya talip çıkıyor.

Hollanda'nın Sparta Rotterdam takımında forma giyen Halil Dervişoğlu'nda ortalık kızışacak gibi görünüyor. Trabzonspor'un yüksek maliyeti sebebiyle vazgeçtiği transferde Yusuf'un olası satışı sonrası yeni bir hamle bekleniyor. Ayrıca Galatasaray da grubetçi oyuncu için ücret artırıyor. Türk ekiplerinin yanısıra iki Rus ve bir İngiliz kulübü de Halil'in peşinde.

Trabzonspor için kabul etmedi
                  Halil Dervişoğlu tuttuğu takım olan Trabzonspor'a gidebilmek için kendisine sunulan yeni teklifi reddetmiş ve rezerv lig tehdidine de boyun eğmemişti. Yeni sezonun başlayacağı Eredivisie'de performansı en çok merak edilen oyunculardan biri olan Halil Rusya'ya gitmeye ise gönüllü değil. İngiltelre'den iyi bir teklif gelmesi halinde ise Ada tercihi yapabilir.

Bir defalık istisna yapılarak bu adam bu takıma getirilmeli,kesinlikle cok dogeu hamle olacak

Yorum

• Avdijaj.
                    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Şampiyonluk yine başka bahara kaldı hadi geçmiş olsun, net golcüsüz 4. Ya da 5. Oluruz, Avrupa'da gruplara kalırsak yine birşeydir..
                      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak hanzale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        500 forma olayı büyük iş 1,5 milyon € orana vurunca %50 filan oluyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                        facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben olsam sorlotha yıllık o 1,5 milyon euroyu vermem gider o parayı sturridgeye verirdim.
                          Sonra devre arasi Trabzon'da kalmak istememesi ile ugras. Takima huzursuzluk ile ugras. Fifa lar ile ugras. Sturridge'in Instagram hesabina bakmamiz yeterli nasil biri oldugunu. Bu adam hayatta Trabzonda söyle 2-3 sene kalamaz. 1 seneyi bile cikarmaz.

Iskandinavlar genelde is ahlak olan yapiya sahip. Sorun cikarmaz ve görevini yerine getirir.
                          TRABZONSPOR 1967

Yorum

• edit....
                            En son special one tarafından düzenlendi; 04.08.2019, 16:59.
                            “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
                            HAMİ AYAZ

Yorum

• İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Arkadaşlar beklenti içerisine girmeyin, ses getirecek herkesin konuşacağı forvet tahminimce öyle lüks biri değildir

Mesela ben bunu direk Enes ÜNAL olarak yorumladım

Ülkenin çok konuşabileceği bir isim
                              İlk olarak 97 Tellioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Enesi niye alalım hocam. Ekuban > Salih > Enes Ünal.
                              Ekuban > Salih > Sörloth diyebilir miyiz
                              İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hocam bu Enes Unal transferinden gelecek ses, bos cop kutusuna attigin bir objenin yankisi kadar olur [emoji5]

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              Sörloth transferi
                              Boş cop kutusuna attığın objenin yankısı kadar mı
                              Pardon Muratcan'ı unuttum.
                              Eku>Salih>Muratcan>Enes Unal
                              Canınız sağolsun hocam Enes'i alsak şu an hayal kırıklığından taraftar havlu atar. Elimizde Salih ve Muratcan gibi potansiyeller varken neden Enes'i alalım. Bana göre 3-4 sene daha Avrupa'da sürünür. Daha sonra istanbullulardan biri, muhtemelen gs, alır yedek forvet yapar. Orda da kadroyu doldurmak için 2 yıl geçirir. Sonra Bursaspor'a geri döner. Bursa'da zaman zaman eleştirilse de ilk 11 oynar bir iki yıl. Üçüncü yıldan itibaren yedek kalmaya başlar ve yavaş yavaş süper lig macerası da biter..

Güzel senaryo diyeceksiniz ama muhtemel geleceği bu bence Enes'in..
                              İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ben karşılaştırmanıza takıldım farklı tarzda oyuncular. Bir kere tarz ve klasman farkı var

Enes genelde oyunu açar, oynatır, boş alan yaratır,son vuruş oyuncusu

Öyle parçalayacak bir oyuncu değil sahada
                              Halil Dervişoğlu 2.5 m € bonservis kendisine de yıllık 750 bin €'ya çok çok rahat alınırdı bence. Maliyet olarak Sorlethin maliyetiyle aynı hesaba gelirdi.
                              Ya Halil ile Sarloth suan bir mi.
                              Ayni sinifa sokuyorsun.
                              Daha neyi ispatlamis Halil ?

Sarloth ne ispatlamış ? Halil'in ümit milli performansı bile yeter. Sarloth Hollanda 1.liginde 3 gol atarken Halil de 2.liginde 10 küsür atıyordu. Bu mu aradaki sınıf farkı ?

Benim izlediğim Halil potansiyel bir yıldızdır. Sarloth ise boyu ve fiziği olan sıradan bir genç.
                              Seni takdir ettim ama en azından Enes i de beğenmiyordun. Sörloth u da beğenmiyorsun

Premier lige transferi basli basina kendini ispatlamasi zaten.
                              Daha ne anlatiyorsun ?

Enes Ünal başka yer mi transfer yaptı,gömüyordun

Ne oldu şimdi premier lig değerli mi oldu
                              Kolaya kaçmayın. Premier Lig'e transfer olmuş 500 küsür dakika oynayabilmiş golü yok. Bu ölçü olarak yeter mi ? Crytal Palace taraftarı zaten soyulduk diye bahsediyor Sarloth'u almalarından. Malatya geçen sene Kamara'yı getirdi kiralık olarak adam Fulham'da da oynuyordu ara ara golleri de vardı. Malatya Kamara'yı kiralayabiliyorsa Trabzonspor gibi bir takımın Sarloth'tan çok daha iyisini kiralayabilmesi lazım. gs gider Onyekuru'yu kiralar, şb Moses'ı, bjk Ljacic'i.. Biz de tamam onlar kadar olmasa da daha iyi isimler kiralayabilmemiz lazım.

Sarloth 35 gol de atsa riskli transferdir yönetim hayati bir bölgede yüksek maliyetlerle kumar oynamıştır. Şu hocanın hak ettiği santrafor bu değildi..
                              Enes Ünal ı örnek verebilirsen oradan değerlendirse
                              Net santrafor alinmaliydi yorumuna katilirim ama Halil ile Sarloct'un suanki kiyaslamasina katilmam.

Ki bende o tarz bir adam bekliyordum.

Dediğim gibi Halil'le Sarloth'un mevcut yeteneği arasında büyük bir sınıf farkı olduğunu düşünmüyorum.

Halil'i de kim alırsa alsın o çocukta Burak Yılmaz'ın ilk çıktığı ümit millideki havaları var. Halil milli takımın gelecekteki forvetidir. Bu sezon da kendisinden çok ümitliyim çok temiz gol vuruşları var.
                              Çok pis yakaladım sizi
                              @97 Tellioğlu sen istikrarlı yorumlarınla takibimdesin dikkat et )

Uğur KÜÇÜK sende bizim olan değerlidir yorumları görüyorum

Beğenmediğin Enes ÜNAL mı ?

Yoksa Alexander Sörloth mu ?

Halil ile kıyaslama doğru olmaz ama Enes ile Sörloth benzer oyuncular

Hem bak ikisi de Premier lig ve Hollanda ligi görmüşler

Güzel kıyaslama olur

Sörloth transferi
                              Boş cop kutusuna attığın objenin yankısı kadar mı
                              En son special one tarafından düzenlendi; 04.08.2019, 17:02.
                              “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
                              HAMİ AYAZ

Yorum

• Gereksiz seviyede üst perdeden yorumlar yapılıyor.
                                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                                Ayağa KALK!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X