Allaha şükür.Kişi yedisinde neyse yetmişinde de odur derler...Kolpacıları sevemiyorum,sevemiyorum...Trabzonun çocukları edebiyatı yap her maç sonunda.. sonra da illa gidecem diye tuttur..Sonra yine biz laf yiyelim..Yok öyle yağma...Söyleyin o zaman nasılmış yayla uşağı..iyi para etmişmiş..şampiyonluk ve şampiyonlar ligi kaç para..bu sene para cezası olmasa avrupa liginden 15 milyon geliyor..sadece gruplardan çıksan yeter..15 milyon euro..tl değil..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu bu çocuk dün Fransaya gitmedimi ? Madem kulüple anlaşmadın ne diye çocuğun gitmesine izin veriyorsun , iyice mide bulandırmaya başladı bu iş. Oturursun masaya kardeşim şartlarımız bu bu dersin başlarsın görüşmeye anlaşırsan imzalar gönderirsin çocuğu anlaşamazsan konu kapanır bu kadar zormu yani bu işler.İnadına Trabzonspor !
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO şu kadar kazandırdı sen ne kazandırdın muhabbeti bitse artık?
Kimliğini Trabzonspora borçlu olanlar ile bu takımdan hiçbir maddi beklentisi olmayanları nasıl kiyaslıyorsunuz aklım almıyor.
Yorum
-
İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİstanbul işgalden kurtulunca, devlete ve millete karşı işledikleri suçlardan ötürü korkularından olsa gerek, alelacele bir futbol turnuvası bahanesiyle Fransa'ya kaçırılan bir grup futbolcu içerisinde Fransa'ya iltica edemeyenlerin Yunanistan'a dönüp kurdukları kulüptür. İstanbuldaki kulübün adı Pera kulübüydü. Bu kulüp kurumsal kimliğini daha sonraları Beyoğluspor olarak devam ettirecekti.
2. meşrutiyet dönemi Rum parlementerlerinden Boso'nun söylediği gibi bunlarda " evet osmanlıyım , ama osmanlı Bankası kadar osmanlıyım" ilkesiyle yaşamış ve vatana ihanetin bedeli olarak birleşmiş milletler başta olmak üzere tüm uluslararası mekanizmanın koruma kalkanı içerisinde köyüne dönmüş , orada göçmüş insanlar. Köy diyorsam sebepsiz değil , 1844'de başbakanlarının idealarını özetlediği biçimiyle : “Yunanistan Krallığı, Yunanistan değildir; sadece bir parçası, en küçük, en yoksul bir köyüdür. Yunan, sadece Krallık değildir, aynı zamanda Yanya’da* ya da Selanik’te*, Serez’de*, ya da Edirne’de, İstanbul ya da Trabzon’da, Girit* ya da Sisam Adası’nda*, Yunan tarihine ya da Yunan ırkına bağlı başka yerlerde oturanlar da Yunanlıdır. Helenizmin iki büyük merkezi vardır: Krallığın şimdiki başkenti Atina’dır. İstanbul, büyük başkent, bütün Yunanlıların kenti, düşü, umududur.’ AEK işte bu umudun tohumu olarak bu motivasyonla ve bu umutla kurulmuş( Tam adı İstanbul spor birliğidir. ) bir spor kulübüdür. (* yıldız ile işaretli şehirler , o sözler söylendiğinde Türk toprağıydı. )
Mübadele süresince , Türkiyedeki azınlığın kayda değer kısmının yaşadığı İstanbul ( ve adalar ) özellikle nüfus değişimi dışında tutulmuştur. Bunun nedenleri bu sayfaların konusu değil. Çoğunluğu Anadolu / Ege'den göçen yaklaşık 1 milyon Rum'a karşılık 2 milyon'a yakın Türk ve müslüman balkan milletlerinden insanı topraklarımızda yurt sahibi yaptık. Cahil ve fakir yunan toplumunun ilk kayda değer burjuvası da İzmir bölgesinden göçen tüccarlar ( bazıları şu an halen dünyanın en büyük denizcilik şirketleri arasında ) ve sayıları çok sınırlı olsa da İstanbul-Trakya bölgesiden göçen bazılarının espiyonaj geçmişi olan sanatkar , meslek erbabıdır.
Tıpkı çarlık Rusyasına bağlı Ermeni kolordusunun Trabzon'dan çekilirken kaçanlar gibi , ingiliz işgali sona erdiğinde kaçanlar bunu bir zorunluluk haliyle değil , devlete ve millete olan ihanetlerinin sonuçlarından korktukları için gerçekleştirmiştir.
Bu açıklamayı şu son sayfalarda gördüğüm bazı enteresan mesajların ardından yapmayı gerekli gördüm. Kusuruma bakmayın. Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz.
Milliyetciligi göz önünde bulundurarak kendilerini osmanli veya osmanlinin velihati gibi görmemeleri gayet dogal. Zaten görseler dahi Mübadeleden sonra görmeleri tuaf olurdu.
Bügün Türkiye Cumhuriyetinde yüzde kac kendini Osmanlinin bir devami olarak görüyor ki? Özellikle senin örnek gösterdigin Izmir ve benzeri yerlerde.Nefsin icin sevme
Yorum
-
İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnlaşma olmasa, belli protokoller imzalanmış olmasa Yusuf nasıl gidecekti kafasına göre Trabzon'dan. Bu iş bitti arkadaşlar boşuna bu dedikodulara bakmayın.Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!
Yorum
-
gs bjk fbden satış konusunda bizimkilerin bir şey öğrenmesi lazım .her yerde taraftarın var ama istanbul klupleri kadar olamıyorsun hatta istanbula iyi paraya oyuncu satan anadolu klupleri kadar da olamıyorsun.kap gelmeden bir şey demiyeyim diyorum ama edgarın durumu belirsiz hala ama hakkaten böyleyse zarar etmişiz çok mu önemli bu? para bizim cebimize mi giriyor? hayır ama prestij satışın hakkını ve güzelce yapabilecekken içine ediyorsun bu fırsatı daha iyi değerlendieremiyorsun bu da enayilik ve aptallık oluyor kısmen.+sen yusufu sattın yerine yer ayarlamadın veya sattıklarının yerini doldurmadın bu zaten ayrı bir kafasızlık ve amatörlük.yani senden gidecek oyuncunun kılıfını önceden ayarlaman lazımİlk olarak kayseriliyiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMalesef çok zararli çikmisiz.
Envoyé de mon Redmi Note 7 en utilisant TapatalkEn son erenslash tarafından düzenlendi; 05.08.2019, 17:29."Annuit cœptis"
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdilik birşey demiyorum pusuya yattım. 17.5 + Edgarin yarışı + sonraki satıştan %20 'nin 1 kuruş altında açıklanırsa beni 2-3 günlüğüne engelleyin. Psikolojik sınırım bu.
Yorum
-
İlk olarak chopper61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllaha şükür.Kişi yedisinde neyse yetmişinde de odur derler...Kolpacıları sevemiyorum,sevemiyorum...Trabzonun çocukları edebiyatı yap her maç sonunda.. sonra da illa gidecem diye tuttur..Sonra yine biz laf yiyelim..Yok öyle yağma...Söyleyin o zaman nasılmış yayla uşağı..iyi para etmişmiş..şampiyonluk ve şampiyonlar ligi kaç para..bu sene para cezası olmasa avrupa liginden 15 milyon geliyor..sadece gruplardan çıksan yeter..15 milyon euro..tl değil..
Trabzonspor camiası ve kulübü olmasa sanayide iş yapacak, iyi ihtimal ofis boy olacak uşaklar senede 3 trilyona yakın para kazanıyorlar. Bu camia sayesinde.
Camianın da varlık sebebi, onu tercih edilir kılan taraftarları. Sadece veren, karşılığında maddi karşılık beklemeyen taraftar.
Yusuf para getirdi diye bu onun gidiş şeklini, 1 sene daha beklemeden kaçmasını makul kılmaz.
Suçlu değil ama kabahatlidir.
Bunu dile getiren hiç kimseye de "ama Yusuf para kazandırdı, sen ne yaptın?" diyemezsiniz.
Bu takım ve taraftar olmasa Yusuf asgari ücretle garsonluktan hallice iş yapan bir uşak olurdu Trabzon'da.
Şımartmayın şunları...
Yorum
-
İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu anlaşmış olsak 50 kere kap gelmişti var bu işin içinde bir şey.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum