Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Biz niye oyuncuyu şehire getirip iki üç gün sonra KAP'a bildiriyoruz?

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      imam terrenao inmedi mi hala uçaktan
      İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Da Costa noldu? Kimin için geldiği netleşmedi mi?
      İlk olarak Veysel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ceza kararı ne zaman açıklanacak
      Millet tilkilikler peşinde biz hala cevap almak peşinde. Ne hallere düştük senin sevdandan be Trabzon?

Yorum

• Manoel tombala transferi tamamen. İnşallah faydalı olur, ne diyelim. Ayrıca hava topu etkinliğine göre yanında Campi oynayacak gibi gözüküyor, başka transfer harekatı olmazsa tabi.

Yorum

• A.Koc Fb nin basinda sampiyon olursa bu suanki siyasi erkin iflasi anlamina gelir..Sembolik bir savasa dönüstügü icin klüplerin 2010/11 deki gibi Fb ile acikca sIke yapabilecegini sanmiyorum..Bunu yapabilecek az klüp var..Basinda da Malatyaspor geliyor..Bu yüzden de bu mac cok önemli..Gs ve Bjk deplasmanlarindan birini kazanacagimizi düsünüyorum..Diger zorlu maclarin cogu icerde zaten..Fb de Bjk ile deplasman oynayacak 33. hafta..Ben Fb nin masa basinda 2010 a göre cok daha az sansi oldugunu düsünüyorum..Bu yüzden bagirmalari cok erken basladi..Fb ile berabere kalip Malatya yi yensek bile sansimizi yüksek görüyorum..Bana kalirsa sezonun en kilit maci Malatya maci..
          KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Nwakaeme'nin (haksız) cezası kalkarsa şayet, kalkan sadece ceza olmayacak
            EZE EZE KUPA KARADENİZ'E !!!!!!!!!!!!!

https://twitter.com/alphonse_13

Yorum

• sırf tepkıler için kaldırmayacaklar

İlk olarak Alp Yavuz 13 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Nwakaeme'nin (haksız) cezası kalkarsa şayet, kalkan sadece ceza olmayacak
              ....

Yorum

• Bir veya 2 fark etmez yabancı stoper alınıyorsa , tüm yabancı oyuncularımız sağlıklı ve kart cezasız olduğu sürece eldeki 2 yabancı stoperden biri kadroya giremeyecek. 12 yabancı kuralı nedeniyle. 14 tescil edebiliyoruz ama 21 kişilik maç kadrosuna 12 yazabiliyoruz. Tescil için bir boşluğumuz daha var. Kadro denegesi açısından Serkan-Abdurrahim'den biri, Yusuf-Bilal'den biri kadroda olacaktır(Ömür döndükten sonra). Sturridge sağlıklı ve fit olursa tabi ki ilk 11'de olur ama oyun yapısı olarak kadroyu bozduğu da bir gerçek. Ömür ve Guilherme'den sonra oldukça bol bir forvet hattımız olacak. Bir Hoca'nın kadro darlığında değil kadro bolluğunda kalibresini ölçerim ben. Hüseyin Hoca için zor kararlar, merakla bekleyeceğim.

1. UĞURCAN(1)
                2. PEREIRA(1)
                3. NOVAK(2)
                4. HÜSEYİN(2)
                5. TRANSFER(3)
                6. OBI MIKEL(4)
                7. SOSA(5)
                8. N’DIAYE(6)
                9. A.ÖMÜR(3)
                10. NWAKAEME(7)
                11. SÖRLOTH(8)

1. ERCE(4)
                2. KAMİL AHMET ÇÖREKÇİ(5)
                3. HOSSEINI & CAMPI(9)
                4. SERKAN ASAN/ABDURRAHİM
                5. DOGAN ERDOGAN(6)
                6. ABDÜLKADİR PARMAK(7)
                7. GUILHERME(10)
                8. YUSUF SARI(8)
                9. EKUBAN(11)
                10. STURRIDGE (12)

1. ARDA
                2. ABDURRAHİM & SERKAN ASAN
                3. BİLAL BAŞACIKLIOĞLU
                4. HOSSEINI/CAMPI
                En son cubido tarafından düzenlendi; 30.01.2020, 15:37.

Yorum

• İlk olarak Muhammet Yazici tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  sırf tepkıler için kaldırmayacaklar
                  Aynı görüşteyim.

Yorum

• Eser Hacisalihoğlu diye birisi var Twitter'da.

Gazeteci mi, Muhabir mi artık neyse arkadaş bir insanın yazdığı tek bir kelime bile mi doğru çıkmaz.

Yorum

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Böyle bir anlaşma olmayıp aldıklarını düşünelim dedim ,alamayacaklarini biliyorum.
                      Lüzumsuz yere malzeme vermeye gerek yok .
                      Bazı değerlerimizle övünüyorsak bu değerleri korumamız gerek .
                      Durumu bizim taraftan henüz dinlemedik gerçi ama olması gereken kuluple görüşülüp alınmasıydı.
                      Adamın 40 bin euro serbest kalma maddesi varsa 40 bini verir alırsın, 1 milyon euro versek etik mi olacak ? Kulüple konuşmak ne demek, biz sizin oyuncunuzu alıyoruz hakkınızı helal edin mi diyecektik veya şu ekonomik durumda ederinin üzerinde para mı verecektik, adamı zaten özel maddesi yüzünden alıyoruz yoksa pahalı oyuncu, alamazdık.

Serbest kalma maddesi olan oyuncunun parası yatırıldığı an oyuncu parayı yatıran kulüple görüşebilir, imzalayabilir. Bizim oyuncularımızı da alabilirler, geçmişte de alanlar oldu. Bunların olmasını istemiyorsan sözleşmeye özel madde koydurmayacaksın, eğer koyduruyorsan bu noktada yapılacak bir şey yok. Konunun etikle değerle hiçbir alakası yok.
                      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• [MENTION=6151]nbay[/MENTION] bir düşüncesini paylaştı adamı linç ettiniz. illa linç yapacaksanız burada değilde twitter da yapın.

Yorum

• Malatya başkanına ha skkkktr diyorum.bjk ye imz atarken nerdeydin gs bizden selcugu alırken etik kuralı neredeydi.Aldık gitti iyi transfer gayet iyi bence abdustan bir tık üste daha bitirici.
                          Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                          O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                          Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                          Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Sörloth
                            @Andyusic1
                            ·
                            51sn
                            Guilherme sözleşmesini feshetti.

Yorum

• Zamanında gs burak için 7 milyon euro teklif etmişti bize. Biz kabul etmemiştik. Onlar da serbest kalma maddesini kullanıp 5 milyon euro'ya almıştı yanlış hatırlamıyorsam.

Yorum

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                [MENTION=6151]nbay[/MENTION] bir düşüncesini paylaştı adamı linç ettiniz. illa linç yapacaksanız burada değilde twitter da yapın.
                                Forumda yazılıyor forumda cevaplanıyor. Twitter ne alaka ? Forumda bugün çok ilginç yorumlar okuyorum herkes bir garip.
                                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X