Kulüp destan yazıyor, şu şartlar altında aslında hayalini ancak kurabileceğimiz bir noktadayız.
U19'dan bu sezon 2 futbolcu daha üretebilirsek , belki de gelecek sezon şartlar 180 derece değişecek.
Serdar abi seninle ayni fikirdeyim
U-19 dan bize katilabilecek kimleri görüyorsun?
[Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]
Serdar abi seninle ayni fikirdeyim
U-19 dan bize katilabilecek kimleri görüyorsun?
Fizik olarak zayıflar ve tecrübesizler. Ancak içlerinde Türkiye ortalamasının üzerinde yetenekler var. Bizim kadromuzda zaaf yaşayacağımız noktalarda oynamakta olan genç futbolcularımız bir adım daha avantajlı durumda. Bir kenar bek ya da orta saha oyuncusu daha çıkarmak için şartlar çok uygun görünüyor.
Fizik olarak zayıflar ve tecrübesizler. Ancak içlerinde Türkiye ortalamasının üzerinde yetenekler var. Bizim kadromuzda zaaf yaşayacağımız noktalarda oynamakta olan genç futbolcularımız bir adım daha avantajlı durumda. Bir kenar bek ya da orta saha oyuncusu daha çıkarmak için şartlar çok uygun görünüyor.
Atakan ve Taha o yönden biraz daha avantajli sanki
[Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]
Başakşehir Anadolu'ya 9-10 tane oyuncu dağıttı.Alıyorlar alıyorlar yetmiyor,oynatmıyorlar da.
Düşseler de kurtulsak.
Bu rezil oluşumun bile 40 milyon maaş bütçesi var. Nelerle uğraşıyoruz. Transferle top oynanmaz. Ben hiç umursamıyorum rakiplerin transferlerini ancak ucuz bir solbek almamak da ne bileyim. U19’dan da çıkarmıyorsun, sakatlanana kadar Novak’ı mı oynatacağız.
Atakan ve Taha o yönden biraz daha avantajli sanki
Bizim 50 numaralı uşakta eğer o yönde gelişebilirse ; forvet-ortasaha hibrit bir oyuncu tipi olabilir ki bu Yusuf Yazıcı'dan hayal ettiğimiz durumdu ,fakat o da henüz o noktaya gelemeden basıp gitti ...
Orta sahada ister savunma önü isterse hücumcu nitelikte olsun forma için gereken azmi ortaya koyabilecek gençler muhakkak süre alabilecektir. Aynı durum bekler için de geçerli.
Koray şikecilere karşı sahaya çıktı ama Sturridge de gelince sanmıyorum ki forvetler fazla süre alabilsin , muhtemelen sadece ilk 3 kupa maçlarında görürüz.
Yahu ne transferi? Daha ne yapacaklardı? Para yok diyoruz, diğer takımlar transfer yapıyor diye triplere girdiniz. Transfer yapmakla başarılı olamıyoruz, ne zaman anlayacaksınız?
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cok net söylüyorum sturic ve obi mikel yerine 2 tane saglam stoper alsaydık sampiyonlugun en büyük adayı olurduk. Net sekilde transfer basarısızlıgı var ortada. Parayı dogru yere aktarmadık. Para olmamasıyla ne alakası var?
Evet Gs ve FB yide şampiyon ilan ettiğinize göre çekilebilirsiniz forumu boşa işgal etmeyin biz daha Şampiyon olacağız.
Sözle sampiyon olunsa ben sezon sonuna kadar her saat başı ŞAMPİYON TRABZONSPOR yazarım. Farazi edebiyat takımı şampiyon yapmaz. Alakasız noktaları sisirdik takımdaki. En önemli eksik noktamız stoper ikilimiz oldugu gibi duruyor. Bu takım bu tandemle belki ilk 3 e girer, katiyen sampiyon olamaz
Yorum