Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kampa katılan oyuncuların fiziki olarak hazır olmaması, uzun süredir futbol oynamayan Avdijaj hariç, hocanın ve ekibin sorumluluğudur.

Yusuf Sarı nasıl 20 dakikada tükenir?
    Kaldı ki hazırlık maçlarında bu kadar etkili oynayabilen çocuğa ne oldu birden?

Bunca oyuncunun içinden fiziki olarak bu baskıyı kaldırabilecek kimse yok mu?

Teknik ve tecrübeyi sormuyorum bakın! Fiziki olarak bu adamlar ne yaptılar?

Nasıl iş bu sadece ilk 11 oyuncularının fiziki dirençleri var, kalanı çöp gibi olacak? Nasıl iş bu?

İlk 11 oyuncularını ballı süt ile, diğerlerini kuru ekmekle mi besliyorsunuz?

Böyle abuk sabuk iş olmaz.

Burada sorumluluk teknik ekibindir.

Bunca adamın içinden 1 tane fiziki olarak yeterli adam çıkmıyorsa yapmasınlar o işi. Çok net.

Bu çocukların yarısı U-19 milli oyuncusu. Yetenek olarak da çöp kabul edilemezler. Kusura bakmasın kimse.

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Abicim isterse buradaki bütün üyeler bu oyuncunun bek olduğunu konussun birsey farketmez bu adam sol açık
      Ya kardesim geldigi takimda sol acik oynadigini hatta zaman zaman orta alanda oynadigini bizde biliyoruz neden anlamak istemiyorsaniz soyleneni adam bek orjinli sarejova alt yapisinda bu bolgede oynamis bizzat trt de serkan recberin soyledigi sol acik da bu kadar alternatif varken (waka donis yazici) andusici novak rotasyonu icin alinmistir bende bu dusuncedeyim burada da bunun uzerine yazilip cizilmisti..adamin zaten super ligden talibi yok bursa bedava almanin pesinde kiralik ptt icin forvet oynasa ne olacak..
      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Yok mu 8den 2 çıkarmamız

Yorum

• mevlüt erdinç fb de..bende yazmıştım bize alternatif olarak düşünülebilir diye..bizimkiler daha iyi ama..

Yorum

• Onazi'den haber var mı? Takımla çalışmalara ne zaman başlar acaba?
            Trabzonspor, tutkum.​

Yorum

• 25. saniye Sturridge konuşurken herkesin arkasını dönüp bakması

Yorum

• Hasan Tuncel'in haberine göre Faruk Can ile bir Sloven ekibi kiralık olarak ilgileniyormus. Keşke potansiyelli oyuncularımızı Avrupa'da bir takima kiralayabilsek

Yorum

• İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu sene değil de seneye daha da tecrübeli bir Başkan ve daha doğru transfer planlamasiyla ve doğru Hocayla belki hedefe ulaşırız. Bu sene kimse kendini büyük beklentilere sokup sonra da hayalkırıklığı yaşamasın boşuna
                  Gelecek yıl için doğru hoca kim olabilir mesela?

Yorum

• FM oynayanlar bilir bazen bir haber çıkar: “X oyuncu Y menajere gel beni al çağrısında bulundu.” diye.

John Ogu bağırıyor şu an beni alın diye. İzleyen var mı bu adamı?

Yorum

• Nwakaeme'nin arkadaşı Ogu da bize yanıyor galiba bizim formayı üstünden çıkarmıyor. Nwakaeme'yi aldığımız zaman 3 maçını 90 dk izlemiştim gözüme çarpmıştı hemen. Sürekli ayağına top isteyen topla ilişkisi iyi bir kesiciydi ama şimdi nasıl bilemem
                      Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Obi avradı kaçtı diye haber okudum var mı gerçeklik payı

Sözleşme feshi istiyor diye yazmış pek inanmadım

Mikel kariyerli oyuncu yapmaz öyle basit isler

Yorum

• Yığınla transfer yaptık orta sahaya. 34'lük Sosa'nın alternatifi yok. Yusuf'un yeri dolmadı, yediğimiz goller içler acısı. Hiç değilse kulübeden takviye sorunu çözüldü dedik oyunun akışını değiştirecek kimse yok. Şu bir gerçekki takımımızdaki geçen seneden kalan yabancılar yüreğiyle özveri ile oynamasa halimiz hal değil. Başkan 4+2, 8-2 matematik öğretip taraftarı tiye alıyor. 3 kulvarı bu takım nasıl kaldıracak, en iddalı olmamız gereken sezonda vasat gençlere sırf ya tutarsa diye fazladan adam alalım diyip düşük fiyatta olsa parayı çar çur edeceğine 3,4 nokta atışı transfer yeterdi. Sene sonu göreceğiz 4+2 neymiş

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hasan Tuncel'in haberine göre Faruk Can ile bir Sloven ekibi kiralık olarak ilgileniyormus. Keşke potansiyelli oyuncularımızı Avrupa'da bir takima kiralayabilsek
                            Ljubijana imiş takım. Kiralanması bence de çok mantıklı.
                            BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Bir dönem bizimle adi gecen John Ogu neyapiyor acaba?

Is yapar mi?
                              En son Ceyhun Öncü tarafından düzenlendi; 30.08.2019, 18:29.
                              [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• İlk olarak mechatron61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Elneny tam bize kiralanmalık bir 6 numaraydı Beşiktaş kaptı. Sertaç başkan ingiltereden 2 kişi ile ilgileniyoruz dediğinde tek ihtimal Elneny olmalı demiştim.
                                Ama başkan temkinli daha demin Asporda yine para bitti dedi. Çok uygun yarar sağlayacak varsa alabiliriz dedi.
                                Şartlar zorlanmalı son yabancı hakkı 6 numaraya kullanılmalı. Real Betis almadan, önce davranıp Ascacibar kiralanmalı.
                                Sol bekte yerli iyi seçenek yok gibi en kötü genç bir Gubetçi alınmalı. Kerim Çalhanoğlu için riske girilebilir.
                                Semih&Melih Altıkulaç kardeşler Fransada yetişen sol bekler al dene Abdürrahimden iyi oldukları kesin.

Stuttgart vermez veya 3-4 milyon kiralik ücreti ister
                                Zorlanmalik bir durum yok
                                [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X