Abdülkadir Parmak yedek kalacak diye duygusal davranıyor bazı arkadaşlar ama ben Parmak'ın er ya da geç sağ bek olarak değerlendirileceğini düşünüyorum
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Başkan 5 gün önce UEFA finali dedi.Sonrası Sturridge,Wanyamahttps://www.haberturk.com/ahmet-agao...i-2513471-spor
Yorum
-
-
13 yabancı , biri tribüne gidecek.
Sol bek yok , Novak yokluğunda ya Kamil Ahmet ya da solak stoperlerden biri oynatılacak.
Aşağıda yazılı oyuncular dışında Ahmet , Fıratcan Behlül vs. gibi futbolcuların süre alması neredeyse imkansızlaşacak.
Ancak dosta güven , düşmana korku salan 21 kişilik maç kadrosu ortaya çıkacak. Onazi'nin yokluğunu aratmayacak bir futbolcu ile , orta alandaki yapısal sorunlarımızın pek çoğunu geride bırakma şansı olacak ki bunun anlamı şampiyonluk olabilir.
Aşağıdaki formasyon bir örnektir , bu takım 4-5 farklı şablonu daha oynayabilecek genişlikte derinliğe ve futbolcu bazında esnekliğe sahip.
En son Serdar A tarafından düzenlendi; 21.08.2019, 02:32.
Yorum
-
Bana oyle geliyorki bir yildan fazla tutamayiz onu. Suan ingilteredeki takimlar yeterince guvenmiyor ona. Bizde bir sene oynasin, yine geri doner.İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehocam 1 yıldan fazla oynamayacaksa niye alıyorlar eğer senin dediğin gibi olursa boşa yapılmış transfer diye düşünüyorum. ayrıca bu yaştan sonra sturridge aşağı yukarı 3 5 arası transfer yapar bundan fazla olmaz.Saldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
Yorum
-
İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbdülkadir Parmak yedek kalacak diye duygusal davranıyor bazı arkadaşlar ama ben Parmak'ın er ya da geç sağ bek olarak değerlendirileceğini düşünüyorumForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArtık KAP'tırmamız lazım. 6 numara için muhtemel adayları belirleyen oldu mu beyler?S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum