Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• gecen sene amiri,toure oyuna giriyordu

bu sene sarı,donis,ahmet canbaz girecek daha nemanja yı görmedik.

Dediğim gibi kadro derinleşti. A takıma bir stoper ve bir forvet takviyesi TSL nin en iyi takımı oluruz.

ahmet eren bir kac mac daha denenmeli abdürrahimde hic ümit yok.

Ahmet baha ve atakan gerekirse ikisi de A takımda kalmalı.

Lig ve kupa dusunulurse hem ekuban hem de koray A takımda kalabilir.

Bazı maclarda süre alırlar oynamadıkları hafta u19 giderler.

Ben taha yı cok merak ediyorum.
    ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• stoper bir tane daha gerekli
      forvet
      acil, acil, acil

Yorum

• Oyuna giren oyuncular kac haftadir birlikte calisiyor. Campi daha gecen hafta katildi takima..pozisyon hatalari yapti ama bu mac ölcü degil asla..
        KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Bu maçla genel bir değerlendirme yaparsak bence kadromuz iyi ama forvet takviyesi şart. Stoper takviyesinin gerekli olduğuna katılmıyorum, o kadar lüksümüz yok. Campi için de olumsuz yorum yapmam. Şu maçla hakkını yemicem. Daha iyi olur.
          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• En büyük hayal kırıklığı herkes gibi Campi ..Adam tipik Sol Bamba.
            Uzun ve ağır. Tek hamlelik. Bu sol ayaklı stoper olup oyun kursa ne olur ki...Önce savunma yapsın,oyunu Parmak, Sosa,Onazi hatta Husseini kurar...
            ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Stoperde hosseini hüseyinden de campiden de daha iyi.Net 11 oyuncusu bence

Yorum

• Cafer: Soner Aydoğdu’nun biraz daha fiziklisi

Donis: Umut var ama bence sıkıntı çıkaracak

Campi: Hosseini kardeşim sol ayak çalış biraz, yerin garanti.

Yusuf Sarı: Kerim Frei

Ahmet Canbaz: Denemekte fayda var

Murat Cem: Gülüyoruz, eğleniyoruz ama bizimle değilsin.

Koray > Akpınar

Ahmet Eren: Sırıtmaz

Doğan Erdoğan: Maça sertlik getirir, fena değil

Not: Yukarıdaki yorumlar bunun sadece 1 hazırlık maçı olduğu gözardı edilerek yazılmıştır.

Eyyorlamam bu kadar.

Yorum

• Sahada bir Amiri vardi ki diğerleri amatör kaldı, Ömür için de üzüldüm öne doğru boşlukları hiç kullanmıyor. Adam tatava yapmadan her topu savunma üzerine sürdü, mahvetti orta sahamizi. Bu kadar gereksiz pasa gerek yok.

Yorum

• daha kerem ve behlül var ki ben iki ismin şuan oynayanlardan daha yetenekli olduklarını düşünüyorum.
                    elimizde yetenekli çok isim var bakalım nasıl bir eleme olacak.
                    YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• maça 2.yarıdaki kadroyla çıksaydık banko yenerdik, helal olsun gençler çok iyi muhammet akpınar bizde forma giyemez.
                      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Serkan Asan ve Ahmet Eren bek kontenjanından olur büyük ihtimalle
                        İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Serkan ile Ahmet Eren e giydiriyorlardı geçen hafta

Sağ bek ve sol bek için alternatifler yüksek ihtimal kalırlar zaten

İkiside hızlı oyuncu
                        Aferin Ahmet Eren güvenimi boşa çıkarmıyorsun
                        “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
                        HAMİ AYAZ

Yorum

• Ahmet Eren şu anki haliyle novağın yedeği olur bence .
                          Defansda kimin torpillisi acaba dediğimiz Doğan Erdoğan , büyük öz evlat hüseyinden daha iyi oynadı
                          61

Yorum

• Önümüzdeki ilk maç Prag maçı olsaydı; Campi yerine Ahmet Baha ile çıkardım kesinlikle. Çok kötü bir performanstı. Hücum için çok faydalı adamlar almışız. Ama defans için neden doğru düzgün adam bulamıyoruz.

Yorum

• Beyler zek sturridgeden daha üst düzey bir golcü alınacak dedi. Ben oyumu kimden yana kullanmam gerektiğini şaşırdım artık. Hey allahım ya
                              OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Abdurrahim ne hücumda ne geride bir halta yaramıyor. Ahmet Eren kalan maçlarda sol bek olarak denensin, o da ışık vermezse bir tane rotasyon beki mecburi olarak alınmalı.

Stoper için 2 idareliktense 1 net alınsın dedik. Campi fos çıktı. Pahalı değil ama 800.000 euro gibi bir para gitti, keşke tek stoper alınıp o para da ona gömülseydi.

Yusuf Yazıcı satılmamalı. Bu saatten sonra yeri dolmaz, geçen sezon kaldığı yerden devam edecek çok skora katkı yapacak bu sene belli. Net olarak kalmalı.

Ünal hocanın ekibine defans bilen 1 takviye şart oğlu şart.

Yorum

Yükleniyor...
                                X