İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Gençler çok eksik ama gerçekten umut vaad ediyorlar. Korayın o pozisyonda kafayı sert vurması lazım forvet dediğin sert vurabilmeli o topa. Çokça istiyor çok koşuyor. Aynı olayı Muhammet Akpınar dan da isterdim ama oda fiziğini çok iyi kullandı iyi baskı yaptı. Ama henüz kendi mevkilerinin asıl önemli özelliklerini yansıtamadılarManagerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.
Yorum
-
Yusuf Sarı kardeşim iş yapar bizim ligde.
Koray'ın forvet içgüdüsü ve oyun bilgisi iyi ama biraz ağır vasıta.
Sol bek Ahmet Eren modern bek özelliklerini taşıyan bir kardeşimizmiş ne diye Abdurrahim ile bunca sene vakit kaybettik. Daha Farukcan var o bölgede bi de. Ahmet'i çok tuttum ben üzerine düşülürse olur bu çocuktan.
Yorum
-
İlk olarak cshbilgin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCampi ye karşı ön yargılı bazı arkadaşlar, daha takıma yeni katıldı, daha ilk maçı, daha önce ilk geldiğinde çok ilk maçlarında çok beğenilen toure leri, bamba ları da sonradan gördük, biraz sabretmek lazım
Asıl can sıkıcı olan eksikler net belliyken yönetimin herşey tammış gibi hareket etmesi.
Yorum
-
İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCampi transferinden hiç umutlu değilim maalasef. Daha iyisi olmalıydı.
Aynı şekilde forveti de hafife alıyorlar.Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..
Yorum
Yorum