Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    cafer nasıl leş yahu.
    Batuhan-2 yada Aykut Akgün-2
    Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• ahmet eren kesinlikle sol bek olarak kalmalı en azından korkmadan oynuyor ben beğendim

Yorum

• Campi ye karşı ön yargılı bazı arkadaşlar, daha takıma yeni katıldı, daha ilk maçı, daha önce ilk geldiğinde çok ilk maçlarında çok beğenilen toure leri, bamba ları da sonradan gördük, biraz sabretmek lazım

Yorum

• Çocuklar gayet iyi mücadele ediyor. Abartmayalım.
          BMN TRABZON

Yorum

• Gençler çok eksik ama gerçekten umut vaad ediyorlar. Korayın o pozisyonda kafayı sert vurması lazım forvet dediğin sert vurabilmeli o topa. Çokça istiyor çok koşuyor. Aynı olayı Muhammet Akpınar dan da isterdim ama oda fiziğini çok iyi kullandı iyi baskı yaptı. Ama henüz kendi mevkilerinin asıl önemli özelliklerini yansıtamadılar
            Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
            çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• Yusuf Sarı kardeşim iş yapar bizim ligde.

Koray'ın forvet içgüdüsü ve oyun bilgisi iyi ama biraz ağır vasıta.

Sol bek Ahmet Eren modern bek özelliklerini taşıyan bir kardeşimizmiş ne diye Abdurrahim ile bunca sene vakit kaybettik. Daha Farukcan var o bölgede bi de. Ahmet'i çok tuttum ben üzerine düşülürse olur bu çocuktan.

Yorum

• İlk olarak cshbilgin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Campi ye karşı ön yargılı bazı arkadaşlar, daha takıma yeni katıldı, daha ilk maçı, daha önce ilk geldiğinde çok ilk maçlarında çok beğenilen toure leri, bamba ları da sonradan gördük, biraz sabretmek lazım
                Toure nin ilk maçında milletin ağzının suyu akıyordu burda o yüzden yapılan yorumlar çok önemli değil, hikaye.

Asıl can sıkıcı olan eksikler net belliyken yönetimin herşey tammış gibi hareket etmesi.

Yorum

• ne taktı be
                  ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Aferin Yusuf Sarı senden umutluyum..
                    TRABZONSPOR
                    https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• Yusuf kilolusuna göre baya hızlı
                      Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Campi transferinden hiç umutlu değilim maalasef. Daha iyisi olmalıydı.
                        Bir adam alıp tam alacaklardı..O kadar belliydi ki.Güney Amerikada ligimize direkt etki eden stoper çok zor. Roco,Pedro Franco,Burdiusso vs...
                        Aynı şekilde forveti de hafife alıyorlar.
                        Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Cafer tosun mutlak suretle takımda kalmalı

Yorum

• Cafer'de hareketlenme var ama Sosa Parmak Mikel Yusuf Onazi rotasyonunda süre almak istiyorsa daha fazlası gerekiyor.

Yorum

• Bu Koray iyi çocuk maşallah
                              10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Koray Helall sanaa koçum!
                                TRABZONSPOR
                                https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

Yükleniyor...
                                X