Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Abdürrahim'in çok kötü olduğu yorumlarına katılmıyorum bu arada.
    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Koray adam yiyor resmen, nokta santrafor tipine tam uygun. Son vuruşlarıda iyiyse patlama yapar. Yusuf sarı çok çabuk hızlanıyor. Donis tam artist ama yetenekli. Campi zamana ihtiyacı var.
      Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• Ben en çok Doğan Erdoğan’ı beğendim. Asıl mevkisi olmamasına rağmen stoperde hiç sırıtmadı.
        TRABZONSPOR-LAZIO-ATHLETIC BILBAO

Yorum

• Caceres boştamı hala ? Eğer boştaysa gece uyumam gider adamı alır gelirim. Forvet transferi can sıkar hale geldi 100 ün 200 ün hesabını yapalım derken sezon kaçacak elimizden haberleri yok.
          Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Buralarda birileri konusuyor biz de altyapıyı tanıyorlar deyip ciddiye alıyoruz.

Birisi kampa giderken Koray ve Ahmet neden gidiyor demisti

Maç öncesi de nerede okudum hatırlamıyorum inşallah 90 dk Muhammet oynar Koray kazması süre almasın yazılmıştı.

1 aydır Muhammet güzellemeleri falan.

Vallahi enterasan
            İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
            -------------
            Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Doğan yeni transferler arasında en çok iş yapacak oyuncu olabilir.

Şu golcü işini çözün artık da önümüze bakalım.

Yorum

• abdurrahim dursun bildiğin çöp beyler sağ kanattan çok kolay adam geçiriyor

Yorum

• Geçen sezondan eksikler belliydi zaten.

En acilinden sağlam bir stoper
                  En acilinden sağlam bir defansif ortasaha
                  İyi bir santraforken Rode sonrası en acilinden iyi bir santrafor.

Takımın olmazsa olmazlarıydı.

Geçen sezondan gerideyiz. Başkana soruyorlar "size ne, bu işi bize bırakın" diyor.

Bekliyoruz bakalım ne yapacaklar.
                  Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• Doğan Erdoğan’a çöp diyolardı izledik adamın eli ayağı düzgün. Zaten ne denirse tersi çıkıyor.
                    Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• muhammet akpınar ın daha çok top isteyip daha çok baskı yapması lazım. koray aşırı istekliydi. ama o hava topunda zımbalaması lazımdı topu.daha nasıl topa vurulur bilmiyorlar. daha askerlik çağları gelmedi gelişecekler ama bu sene takımda yer bulamazlar sanki. koray çok zayıf ayrıca biraz daha güçlenmesi lazım pivot santrafor tipinde daha çok.

ahmet canbaz merkez oynadığı için pek numarasını göremedik ama teknik birine benziyor.
                      murat cem akpınar ı beğenmedim.
                      cafer tosun oyun görüşü gerçekten iyi top tekniği iyi. uzun topta istediği yere atıyor ama bu arkadaş sadece uzun top mu çalıştı ? hava t opu desen yok. hızlı oynama desen yok. geçen sene de aynı şekilde hantaldı ağır oynuyordu yine aynı. milim ilerleme yok bu çocukta.
                      yusuf sarı formaya en yakın isim o bu sene. ek süre bulacaktır abdülkadir ömürden sonra
                      ahmet eren teknik birisine benziyor ama her topta orta kesmeye çalışıyor. biraz daha pas yaparak oyun içinde kalmalı ama abdürrahimden daha iyi gördüm.
                      dönis i konuşmaya gerek yok.
                      dogan erdogan pozisyon bilgisi gayet iyiydi. stoper oynamasına rağmen müdaheleleri hoşuma gitti. mikel in yedeği bu arkadaş sosanın yedeği de abdülkadir parmak olmalı diye düşünüyorum

abdülkadir parmak iste geçen seneki gibi top peşine koşmamaya devam ediyor. sadece toplu oyunda var.
                      Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
                      çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• Ligde ve Avrupa'da başka yeni stoper alınmayacaksa

Hosseini - Hüseyin oynasın.

Campi filan aman diyeyim.
                        .

Yorum

• Epureanuyu alalım keyfimize bakalım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• erce-kamil,ahmet baha,atakan,eren-cafer,dogan,ahmet canbaz-yusuf/nemanja,ekuban/salih,avdijaj

cok saglam bir yedek klubemiz var.
                            ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Gerçekten iyidi Doğan..
                              TRABZONSPOR
                              https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• En cok Koray i begendim..umarim yeterince sans bulur..
                                KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

Yükleniyor...
                                X