Abdürrahim'in çok kötü olduğu yorumlarına katılmıyorum bu arada.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Koray adam yiyor resmen, nokta santrafor tipine tam uygun. Son vuruşlarıda iyiyse patlama yapar. Yusuf sarı çok çabuk hızlanıyor. Donis tam artist ama yetenekli. Campi zamana ihtiyacı var.Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN
Yorum
-
Buralarda birileri konusuyor biz de altyapıyı tanıyorlar deyip ciddiye alıyoruz.
Birisi kampa giderken Koray ve Ahmet neden gidiyor demisti
Maç öncesi de nerede okudum hatırlamıyorum inşallah 90 dk Muhammet oynar Koray kazması süre almasın yazılmıştı.
1 aydır Muhammet güzellemeleri falan.
Vallahi enterasanİnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
Geçen sezondan eksikler belliydi zaten.
En acilinden sağlam bir stoper
En acilinden sağlam bir defansif ortasaha
İyi bir santraforken Rode sonrası en acilinden iyi bir santrafor.
Takımın olmazsa olmazlarıydı.
Geçen sezondan gerideyiz. Başkana soruyorlar "size ne, bu işi bize bırakın" diyor.
Bekliyoruz bakalım ne yapacaklar.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
muhammet akpınar ın daha çok top isteyip daha çok baskı yapması lazım. koray aşırı istekliydi. ama o hava topunda zımbalaması lazımdı topu.daha nasıl topa vurulur bilmiyorlar. daha askerlik çağları gelmedi gelişecekler ama bu sene takımda yer bulamazlar sanki. koray çok zayıf ayrıca biraz daha güçlenmesi lazım pivot santrafor tipinde daha çok.
ahmet canbaz merkez oynadığı için pek numarasını göremedik ama teknik birine benziyor.
murat cem akpınar ı beğenmedim.
cafer tosun oyun görüşü gerçekten iyi top tekniği iyi. uzun topta istediği yere atıyor ama bu arkadaş sadece uzun top mu çalıştı ? hava t opu desen yok. hızlı oynama desen yok. geçen sene de aynı şekilde hantaldı ağır oynuyordu yine aynı. milim ilerleme yok bu çocukta.
yusuf sarı formaya en yakın isim o bu sene. ek süre bulacaktır abdülkadir ömürden sonra
ahmet eren teknik birisine benziyor ama her topta orta kesmeye çalışıyor. biraz daha pas yaparak oyun içinde kalmalı ama abdürrahimden daha iyi gördüm.
dönis i konuşmaya gerek yok.
dogan erdogan pozisyon bilgisi gayet iyiydi. stoper oynamasına rağmen müdaheleleri hoşuma gitti. mikel in yedeği bu arkadaş sosanın yedeği de abdülkadir parmak olmalı diye düşünüyorum
abdülkadir parmak iste geçen seneki gibi top peşine koşmamaya devam ediyor. sadece toplu oyunda var.Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.
Yorum
Yorum