Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Deminden beri şunu düşünüyorum, Başkan üç sene yarışmamızı beklemeyin dediğinde herkes kabullenmişti
    şimdi nerden çıktı bu heves
    yanlış anlamayın ben de şu olsa bu olsa diye hayal kuruyorum

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Dha muhabiri Tolga Saglam bile Sturridge'de sorun yok diyor.

Ama attigi mesajlarda sorun var.

Yonetim aklini basina alsin...

Son 8 yilinda kronik sakat adam Sturridge icin maas dengesini bozarak, takimin huzurunu kacirir ve bu seneki olasi takim ici sikintilari tekrar ateslerse...

Bir Unal hoca daha cikmaz kendilerini kurtaracak.

Tolga Saglam'in yazdiklarini gorunce canim sikildi.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      Sen bu saçmalığa nasıl inanıyorsun. Sosa ile başkanın ve hocanın arası çok iyi. İşleri güçleri fitne şerefsizlerin. Sosa'yı neden taraftarın önüne atsınlar. Taraftar Sosa maaşında indirime gitmese bile Sosa'ya tepki göstermez. Bunlar Trabzonspor'u dışarıdan takip edip şöyle uydurma bir haber yapayım kafasıdır. Prim vermeyin.
      Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
      Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Inşallah Sturridge gelmez.

Gesendet von meinem CLT-L29 mit Tapatalk
        https://twitter.com/Alika87

Yorum

• Sturridge geliyorsa saniye düşünmesinler alsınlar.
          Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.

Yorum

• İHO da ilk senesinde sıfır maaliyet gitti, Usta da ilk senesinde para yok diye ucuza gitti, Ağaoğlu da ilk senesinde para yok diye ilk senesinde bedavaya gitti. İlk ikisi hedefe dönünce sapıttı, mali tabloyu parçaladı, iç huzuru bozdu.

Ağaoğlu da bu yola sapmaz inşallah. Kim gelirse gelsin, Sosa ne kadar fazla alırsa alın senin bel kemiğin olan oyuncuyu dürtüp huzursuzluk yaratmak intihara eş değer. Sosa 20 yaşında çocuk değil senin yapacağın blöfü, kurmaya çalışacağın baskıyı kaç kere görmüştür. Sen ona kalkışırsan sene sonu Ağaoğlu istifa sözlerini duyarsın.

Gidip elindeki adamların huzurunu bozacağına ucuza birini al getir. Şu yazanlar inşallah bilgi dahilinde değildir. Yoksa Ağaoğlu da şovmen çıkmış olacak benim gözümde.
            #TRABZONSPOR#

Yorum

• Taraftarın beklentiyi artırdılar sonumuz hayrola.

Bir yıldır bütçeyi zorlamayacak iyi bir forvet bulamamak eksi Hanesine yazılır.

Bana kalsa vermem ama forvete en en en fazla 2 vereceksin.

Bunun fazlası bizi batırır, batırdı da.

Sosayı da yiyeceğini sanmıyorum taraftarın.

İndirim yapmazsa adamın hakkıdır
              ÜNALKARAMANSPORLU..

"
              Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• aga ben yatar bizim forvet alacağımız yok

Yorum

• Mikel krizi saçmalığına bak. Adam sözleşme imzalamış. Yok bana para yok diyordun falan ne alakası var. Gitseydi başka takıma o zaman. Bu yalan haberlere bakmayın. Mikel sorun çıkartacak olsa Nweakame'de çıkartırdı. Bu tür adamlar profesyonel adamlar. Adam Çinde 8 alırken bırakıp İngiltere'ye dönmüş.

Sturridge geliyorsa bir saniye bile düşünmesinler. Direk alıp kenara çekilsinler.

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Dha muhabiri Tolga Saglam bile Sturridge'de sorun yok diyor.

Ama attigi mesajlarda sorun var.

Yonetim aklini basina alsin...

Son 8 yilinda kronik sakat adam Sturridge icin maas dengesini bozarak, takimin huzurunu kacirir ve bu seneki olasi takim ici sikintilari tekrar ateslerse...

Bir Unal hoca daha cikmaz kendilerini kurtaracak.

Tolga Saglam'in yazdiklarini gorunce canim sikildi.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                    Salla sakatmis makatmis bak Caceresde sakati ne oldu adam dökturdu gecen sen yeterki gelsin bi ayaklanda oynar bu adam

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Dha muhabiri tolga sağlam:

Forvet Trabzona dönüşe anca yetişir
                      Sturridge de sorun yok 100 Milyonluk limit var onu ayarlamaya çalısıyorlar
                      Mikel krizi kapıda
                      Mikeli alırken para yok dediler sturridge için kesenin ağzını açıyolar
                      Sosa indirime yanaşmıyor ilerleyen günlerde taraftarın önüne atacaklar
                      Çok net bir şekilde Sosayı taraftarın önüne atmaya çalışmak Ağaoğlunun istifa mektubunu yazması demektir.

Taraftar buna gelmez diyemiyorum çünkü Yusuf mevzusu meydanda. Hadi onu da geçtim Sosa taraftarın önüne atabileceğin bir oyuncu değil. Denemeye kalkışmak bile hayatımızı kaydırır.
                      #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Mikel krizi saçmalığına bak. Adam sözleşme imzalamış. Yok bana para yok diyordun falan ne alakası var. Gitseydi başka takıma o zaman. Bu yalan haberlere bakmayın. Mikel sorun çıkartacak olsa Nweakame'de çıkartırdı. Bu tür adamlar profesyonel adamlar. Adam Çinde 8 alırken bırakıp İngiltere'ye dönmüş.

Sturridge geliyorsa bir saniye bile düşünmesinler. Direk alıp kenara çekilsinler.
                        Balon haber ztn o herkes bise salladi bende sallayayim da isin icinde kalayim hesabi

Yorum

• Sosa niye uzatsın ki sözleşmesini? Hem de indirim yaparak. Adamın burada yaşamak istediğini sanmıyorum, sürekli ailesinden uzak kalıyor bu sene kontratı bitince ülkesine döner artık Avrupa'da talibi çıkmaz. Hatta kariyerini bile bitirebilir 35 yaşına girecek az değil.

Mikel olayını ise sallamış resmen tahmin yürüterek. Maaş dengesizliği elbet mutsuz eder ama adam 3 gün önce sabırsızlıkla takıma katılmayı bekliyorum tarzı insta gönderisi paylaşmıştı. Herhangi bir neden yok huzursuzluk çıkarmak için.

Yorum

• Golcü için 2m bandına çıkabilmen gerekiyor. 500 lük 700 lük adamlar sana biç bir şey veremez. Rüyalardan uyanın

Yorum

• Mikel krizi niye çıksın zaten Sosa'nın 3.5 aldığı takıma geldi adam. Sosa'yı da niye taraftar önüne atsınlar olmuyorsa olmuyordur ben inanmıyorum o adama. Sosa'nın maaş düşürme işini mesela 2.2 milyondan 3 yıllık şeklinde konuşuyorlardı bunu kabul etmediyse adam zaten sözleşmesini uzatmaya yanaşmıyor demektir. Sözleşmesi bittikten sonra yine yıllık 3 milyondan yeni kontrat beklemiyordu herhalde.

Yorum

• Mustafa Kesuru ne alemde acaba

(UEFA)

Yorum

Yükleniyor...
                                X