Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaşlar Ömer Sağıroğlu aynı açıklamayı 2 Ağustos da yaptı zaten o zaman neden gündem olmadı hatta orada transfer benim işim değil çokta haberim yok diye belirtti... yönetim Sturidge baskısını kırmaya çalışıyordu son 4-5 gündür bu baskı kalktı...yani 5 gün önceki şartlarla bugün arasında fark yok

Yorum

• İlk olarak fadigaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Zaten öyle birisi alındı.Salih Kavrazlı.
      Onun lisans problemi var, ne olacağı belli değil şu an.

Ekuban - Alexander - ???

3. İsim de eğer gelirse bu seviyelerde birisi olur.
      .

Yorum

• sturridge mi yoksa halil+berkay mi?

ben kesinlikle ikinci secenegi terci ederim...sampionluk hayal...seneye novak, sosa onazi belki kalmayabilir...simdiden iyi oyunculari kapmak gerek
        Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• Nwakaeme'nin ayağına bakıcaz adama bişey olursa mala bağlarız net, golcü alınmaması aptallıktır bu sezonu satmaktır çöpe atmaktır..
          En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 06.08.2019, 20:21.
          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Onun lisans problemi var, ne olacağı belli değil şu an.

Ekuban - Alexander - ???

3. İsim de eğer gelirse bu seviyelerde birisi olur.
            Şu an için tff sitesinde altınordu yazıyor. http://www.tff.org/Default.aspx?page...kisiId=1598196

Geçenlerde çözüldü diye haberler vardı

Yorum

• Sörloth ve Ekuban ile bu lig bitmez. Halil Altınoplu sezon gibi oluruz. Kanser ederler milleti
              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Yusuf’tan gelen paradan ayırsınlar Halil’i alsınlar işte.

Hem yerli hem öz hem de iyi duruyor.
                ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Hazırlık maçına baktım da dedim bu sorlot hiç top gelmeden o ligde 5 golü nasıl attı
                  adama top yok sürekli 15 no benteke fslan vuruyo...
                  çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
                  RİLKE

Yorum

• Sturridge'i istemeyen bir kesim var saygı duyarım.
                    Açıklamayı arkasına alarak saldır Allah saldırıyorlar eyvallah.

Yönetici Yusuf Prag maçı kadrosunda olacak dediklerinden sonra olanları görüyoruz aynı şekilde neden yaklaşılması düşünülmüyor?

Bence herkes olmasını istediği habere inanıyor.

Ben Sturridge için tüm duyumculara temkinli yaklaştım riskli adam çünkü Sturridge den bahsediyoruz. Yine hislerime göre konuşuyorum yöneticinin açıklamalarında feyk seziyorum. Olmazsa da dünya sonu değil.

Yorum

• Ula adam hayır demiş ama ağzından öyle çıkmış, sonrasında askıda kaldı sonuç belirsiz diyor.

Yorum

• Her dönem yönetimde biraz daha böyle yerel kafaya yakın, yöneticilik öncesinde de Trabzon'da ikamet eden ve genelde gençlerin, alt yapının öneminden bahsedip kadromuz yeterli tarzı açıklamalar yapan; pek de prezentabl gözükmeyen 1-2 yönetici olur. Bu Ömer Sağıroğlu da bana hep o kontenjandan gibi geliyor. Yani bu açıklamayı Ertuğrul Doğan veya Sertaç Güven yapmış olsa iş kesinlikle bitti derdim ama şu an çok çok ufak bir ihtimal için de olsa optimistim.

Yorum

• niasse crystal palace gittiyse Sturridge kime gidecek o zaman?
                          design is my passion

Yorum

• Canlı yayında şunu demiş: Sturridge hayır dedi, Türkiye'yi tanımadığını endişeleri olduğu için askıda kaldı sonuç hala belirsiz diyor.

Kısacası bu adam her türlü başka takıma gider, ülkeye gelmek istemiyor, he gelirdi ama çok para verirsen. Bekleyen arkadaşlar artık kapatsın bu mevzuyu.
                            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Edgar geliyor mu yoksa satiyor muyuz gun boyunca bir Allah'in kulu yazmadi, yonetimden de bilgi gelmedi. Adami bize verdiler, Yusuf gitti simdi antrenman yapiyor bizim Edgar piyasada yok. İnsallah satiliyordur ve guzel para gelir. O parayla hucuma iyi bir takviye yapsak tamamdir.
                              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Doğukan Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                niasse crystal palace gittiyse Sturridge kime gidecek o zaman?
                                Bize
                                KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

Yükleniyor...
                                X